Şimdi Ara

uydular arası geçiş sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • win 7 64 bit kullanmaktyım skystar-2 kartım var. dvbviewer kullanıyorum ama turksattaki bir kanaldan thor uydusundaki bir kanala geçince görüntü alamıyorum.programı kapatıp açınca düzeliyor. ama thordan turksata geçerken sorun yok. diseq ayarlarında bir sorun yok. zaten bu sorunu sadece dvbviewer ve progdvb'de yaşıyorum. dvbdreamde hiçbir sorun yok. ama orda da henüz 1,5 full sürüm çıkmadığı için tam ekrana geçişlerde takılmalar oluyor.şu anda en iyi program en azından kendi kartım ve sistemim açısından dvbviewer. veya o olmadı progdvb. ama bu sorun beni usandırdı artık. fikri olan var mı acaba arkadaşlar?

• aynı geçiş sorununu bende yaşıyorum ayrıca sistemi uyku moduna alıp tekrar açtığımda tv kartını görmüyor sistemi tekrar açıp kapamam gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heycan -- 3 Ocak 2010; 23:11:15 >
  • uydular arası geçişlerinlerde sinyal gelmemesini ben diseqc i degiştirek çözdüm skysatr2 diseqc seçiyor arkadaşlar next marka diseqcler de böyle bir sorun yaşamadım size önerim next marka 4 lü diseqc almanızdır.
  • ama dvbdream'da aynı sorun olmuyor. diseq'ten oluyorsa onda da aynı sorunun olması gerekmez mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.