Şimdi Ara

Uydunet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 1 hafta önce koblotv + uydunet bağlattım. 1 haftadan beri hiç memnun değilim koblotv de görüntü kalitesi düşük.

Amacım internet olduğundan ona katlanabilirdim. bugün (02.01.2009) bi dosya indirmem gerekti ve indirme hızı berbat. 10kb ile 50kb arasında(bağlantı hızım 512)

sürekli değişiyor ve 3 defa internet bağlantısı kesildi ttnet ten daha iyi olucağını düşünüyordum ama ttnet ten farkı yok.

Ne yapmam gerekiyor. servis i çağırmadan önce belki benim yapabileceğim birşeyler vardır diye soruyorum.

İstanbulda uydunet kullanan arkadaşlar sizdede böyle bir problem varmı?

• selamlar,

bende ttnet deki ilk hizmet vermeye başladığından beri kullanmakta olduğum internetimi donmalardan,geç açılmalardan bıktığım için 2008 son günü uydunete geçerek pretosto ederek ayrıldım tel hattımıda iptal ettireceğim ve sadece adı türk olan ttnetten ve türk telekomdan kurtulacağım inşallah.internet için telefon hattını almayı zorunlu kılan anlayışa zorbalık diyorum ve hepimizi soymalarına neden oldukları için satanlarıda hiç affetmiyorum ve haklarımıda helal etmiyorum.Miras yedi gibi birkaç yıllık kar bedeline bu ülkenin yıllarca vergileri ile oluşturulan değerleri satıp bizi soymalarına izin verenleri tarih hatırlayacaktır.Halbuki bu degerler halkın paralarıyla yapıldı yani sahipleri hepimizdik ve bu ve benzeri işletmeler kar amacı olmaksızın maliyetine bizlere hizmet vermeli idiler ama şimdi hep beraber her satılan ve parası yok olup giden bu yerler üzerinden hepimiz haraca bağlandık.Seçimde asla benden oy alamazlar yapabileceğim en demokratik şeyi yaptım ve aboneliklerimi iptal ettim.Umarım ''GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER''.Herkese saygılar.

Not.yaş 56 bizim nesil ''yerli malı yurdun malı, herkes onu kullanmalı''söylemi ile yetişti ve doğruluğunu şimdi daha iyi anlıyoruz.
    üç gündür kullanıyorum hızım ttnetten cok iyi donmalarda yok çok memnunum.Yer.bakırköy,osmaniye.limitsiz 1mb
    ttnet henüz kapatmadılar. ttnet hız testi.dl.606 ul.160 uydunet dl.990 ul.226www.my-speedtest.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mantık -- 2 Ocak 2009; 16:37:02 >

• Açıkçası bende kablo tv nedeniyle uydunet üzerinde düşünüyordum dediğin gibi yayında bozulma varsa kesinlikle istemem.Hemde yeni modem almak yaklaşık 200 lira civarı (Docsis 2.0 desteği olanlar) hemde 73 milyon bağlantı ücreti ödemek bana hiç mantıklı gelmedi.Ben 512 mbit sınırsızı düşünüyodum.Kaldıki hatlar o kadar yoğun ki gerekli alt yapı desteği olduğunu düşünmüyorum telefonu açınca karşımızdakinin sesi bazen 3-4 saniye sonra gelmeye başlıyo buda netin telefon hattı üzerinden gelmesi hatların yoğun olunca kaldırmaması olarak değerlendiriyorum.Problem tam olarak bumu bilmiyorum arkadaşım ama kablolu tv hattına da pek güvencem kalmadı yani eskiden olsa tamam ama aboneler arttıkça yaşanan sıkıntıları ileride daha çok duyucaz gibi geliyo bana sen yinede başvurunu yapıp şikayetini ısrarla belirtmelisin.

Bide amacın internet ama neden katlancaksın arkadaşım neden razı olacaksın olmıcaksın her ay senden kablolu tv parasını alcaklar internetin de parasını alcaklar hizmeti yerine getirene kadar razı olmıcaksın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeni Klasör -- 2 Ocak 2009; 18:01:29 >

• Yardım edicek kimse yokmu bugün internet kesildi 3 -4 saat gelmedi. koblolu yayın deseniz tv üstü antenden farkı yok. 2 defa müşteri hizmetlerini aradım güngören ve çevresinde çalışma var o yüzden böyle akşam saatlerine doğru düzelir dediler saat 9 oldu değişen bişey yok.

Yokmu yardım edicek bir kişi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TTNet Hipernet 20Mbps
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.