Şimdi Ara

Uydunet Almalimiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zonguldaga tasinicam üniversite sebebiyle ve internet bakiyordum zonguldagin genelinde var üniversite yakinindaki mahallelerdede var gözüküyor ama malum karadeniz kar yağmuru bol olur hava şartları nasil etkiler ve ping sorunu yazmis herkes yurtdisi baglantilarinda oyunlarda ciddi bir ping sorunu oluyormu suanki internetim 80 90 ping veriyor lol de ornek vermek gerekirse genel olarak oynanan bir oyun oldugu icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blade20090999 -- 2 Eylül 2016; 21:50:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• blade20090999 B kullanıcısına yanıt
    arkadaşım selam,
    ping sorunu var mı bilemem ama yaklaşık 2 hafta önce uydunete bir başka servis sağlayıcının beni dolandırması ile geçtim ve iyi ki de dolandırmışlar. 50 gb akn ye b*ktan adsl bağlantısına yıllardır koyun gibi sağıldığımın farkına vardım. şu an 50mbit + 250 gb akn li bir paket kullanıyorum. online oyunu ps4 ten oynuyorum ve hiç bir sorun yaşamadım. internet çatır çatır çalışıyor. en ufak bir sorunda anında müdahale ediyorlar. tatilden döndüm ve hem uydunet hem de kablotv hizmetimin çalışmadığını farkettim. yarım saat içinde teknik servis geldi ve sorunum anında çözüldü. ertesi gün de merkezden bir problem yaşayıp yaşamadığımın kontrolü için aradılar. paketi tanımlarken yanlış tanımlamışlar ve istediğimden daha düşük bir akn vermişler. onu da anında düzelttiler. yıllarca oturduğum yere fiber gelsin diye bekleyip durdum ama boşuna beklemişim. şu an kullandığım internet ile çocuklar gibi şenim. kesinlikle öneririm (İstanbul)

• Mevcut Kablo TV aboneliğimi kampanyalı sunulan ve 24 ay taahhütlü Uydunet ve Teledünya aboneliğine dönüştürdüm. Ancak hiç memnun değilim sürekli kopma, kesilme ve yan odalardan hiç bağlantı kuramama gibi sorunlarla karşılaştım. 1 ay süre zarfında 12 defa servis çağırdım. Sorunun modemin zayıflığı, Uydunet'in sinyallerinin zayıf olması gibi benden kaynaklanmayan nedenlerden olduğu söylendi. Uydunet'e geçtiğime Bin pişman oldum. İptal etmek istediğimde çok büyük rakamlardan bahsediliyor. Modem parası, bağlantı vs. Bir sürü şeyden 600-700 TL'den bahsediliyor. Modeminizi istemiyorum alın dediğimde olmaz deniliyor. Bana bela oldu kurtulamıyorum. Verilmeyen hizmet için , tazminat isteniyor. Böyle firmalar böyle bir ülkede nasıl yaşıyoruz sorusu sorduruyor! Bu kadar memnun olmadığım bir firma olmadı....
  • Yani kesin bir cevap yok he bir iyi bir kötü hayat gibi belli belirsiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: blade20090999

Yani kesin bir cevap yok he bir iyi bir kötü hayat gibi belli belirsiz

7 gün cayma hakkın var başvur dene hocam.
  • Merhaba, "herkez" değil "herkes" olacak.

Uydunet ping konusunda modem ile alakalı olduğunu düşünüyorum. İyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben uydunetin öncelikle fiyatından çok memnunum. kopmalar o kadar sıklıkta yasanmıyor bolgemde. galiba bolgenizde altyapı calısmaları varsa yani yenileme veya yeni kutular koyma işleri varsa onlardan dolayı baglantı olmayabiliyor. benim 1 yıla yakın uyeliğim boyunca toplamda baglantı olmaması durumu 5 ya da 6 kez oldu bazen 1 saatte geri geliyor bağlantı ama bazen 1 günü buluyor. iki durumda da musteri hizmetlerini aradıgınızda cevap aynı evet bağlantınızda sorun var bizim de haberimiz var diyorlar ya gercekten haberleri var ya da baska birsey. ote yandan uydunette ust pakete alt pakete gecmeler filan sorunsuz olması hosuma gitti 3 tl odeyerek bir kaç kanal daha ekleyip bir iki ay sonra da ondan vaz gecebilmek guzel geldi ttnetin sadece yukarı yönlü sadece daha pahalıya gecise izin veren kampanyalarına göre... kısaca ben cevremdekilere bunu kullanmalarını tavsiye ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.