Şimdi Ara

Uydunet Antalya Kullanıcıları Lütfen İçeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar size uydunet hakkında merak ettiğim bazı soruları sormak istiyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Öncelikle şuan superonline fiber kullanıcısıyım upload hızım 5 mbps fakat bulunduğum bölgedenmidir nedir upload çok sorunlu 5 mbit ile 360p bile yayın yapamıyorum twitchden,kaldı ki sorunsuz çalışsa
    bile 50 GB upload kotası olduğu için 2.internet olarak sırf yayın için uydunet almayı düşünüyorum upload kotası olmadığı için.Almayı düşündüğüm tarife 250 GB Download kotalı 50 MBit hızında 4mbps e kadar upload olan paket.(89 TL)

Sormak istediklerime gelecek olursak

1- Verdikleri modem sanırım baya kötüymüş.Ne yönden kötü acaba ? wireless ı kullanmayı düşünmüyorum zaten dediğim gibi superonline aboneliğim devam edecek.
    2- Oyuncular sizlere soruyorum oynadığınız oyunları ve genel olarak ping değerlerini ve hangi semtte oturduğunuzu yazarsanız sevinirim tatmin edici düzeydemi genel olarak ?
    3- Twitchten yayın yapan yada rica etsem bunu deneyecek biri var mı acaba ?

• ReflexAction kullanıcısına yanıt
    Ankara Çankaya yoğun saatler ping bezdiriyor kalan saatlerde sabit oluyor genellikle 70-80-90-100 yoğun olmayan saatlerde sabit olarak yoğun saatler 1klara fırlıyor iniyor hemen ama bu çok can sıkıyor
    twitch den yayın yaparsın sorun olmaz kablolu bağlantı ile
    1-2sn lik kesintiler nadiren oluyor onlarda sıkıntı değil
  • Zerdalilikte oturuyorum 2006 dan beri evde kullanıyorum, oyle çok büyük bir sıkıntı yaşamadım , Kablo tv veya Uydunet çalışmaları yüzünden kopmalar oldu tabi, ama hep sonradan düzeldi. Arada DNS leri de çöküyor. O yüzden ben farklı DNS kullanıyorum. Genelde memnunum.

Verdikleri Netmaster modemlerden ancak CXC 150 + BR 6225 router sorunsuz çalışıyordu.

Wireless docsis 3.0 modemleri CBW-383Z4 bildiğin berbat. Modem de ne dns değiştirirsin ne de adam akıllı port açarsın.

O yüzden Docsis 3.0 Motorola 6120e + TP Link 3420 router 'e geçtim , Routerden DNS ayarladım portumu açtım. Dertsiz kullanıyorum.

50 Mb download 4 MB upload 250 GB akk li olan tarifede idim, Stabil olarak 35-40 MB download / 3.5-4 MB arası upload veriyor.

Bana gereksiz bu diye düşünüp.

25 MB download 2 mb uploada 150 GB Akk'a geçtim, Stabil olarak 23 MB upload 1.5 -2 arası upload alıyorum.

Oyunlarda herhangi bir sorun yok, oynanabilirlik gayet iyi. Rahat kullanırsın twitch'i , 50 MB lik tarifede download pek verilen değeri tutturamasa da, upload stabil tutturuyor. Upload ayrıca kotadan yemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraaz -- 16 Mart 2015; 16:03:54 >

• Kraaz kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam öncelikle cevabınız için dediğim gibi benim için sadece upload önemli wireless ı kötü diyorlar modemin oda önemli değil sadece yayın yapmak ve oyun oynamak için konsolda kullanacağım
    normal internet vb. işlerim için superonline kullanacağım eğer uploadda sıkıntı yoksa sorun yok benim için
  • up
  • Arkadaşlar bugün başvurdum haftaiçi gelecekler sormak istediğim birşey var uydunetin verdiği modem pek beğenilmiyormuş sıkıntı çıkardığı nokta sadece wireless mı ?
  • bende basvurmak istiyorum. ama ne kaadr stabil calısıyor onu bılmıyorum. emek mah. oturuyoum bende.. Kullananlar memnun mu acaba bu tarafta olanlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dokuma'da oturuyorum, 6-7 senedir kullanıyorum. aman aman bir sıkıntı yaşamadım bu süre boyunca.

bende yeni modem yok docsis 3.0 cbw383z4 var. 2+1 evin her odasında wireless çekiyor. ama ttnet kullanırken sinyal biraz daha iyiydi sanırım. ancak ben en uç odada modem diğer uç odada telefon, tablet, pc ve smart tv hepsini sıkıntısız kullanabiliyorum.

hız olarak 25mbit tarifede, 23-24 olarak alıyorum. 100mbit nitro falan aldğım zamanlarda da 90 civarı hız alıyordum. kablo tv teledünya web portalı vs. 50 tl.

akn pkaet alma, upload yükseltme, gece paketleri, nitro gibi opsiyonları bence çok kullanışlı. antalya için benim bildiğim çok çok bir problem yaşanmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.