Bildirim
Uydunet ayın 24 unde iyilestirme calismaları!
MERRELL MORPHLITE Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CLYLZVF1
1 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hangi bölge için geçerliymiş? -
anadolu yakası bostancı tarafındayım bana geldı msg sanırım bu bolgequote:
Orijinalden alıntı: Ramyth
Hangi bölge için geçerliymiş? -
o mesaj herkese geldi sanırım...quote:
Orijinalden alıntı: djdeeles
anadolu yakası bostancı tarafındayım bana geldı msg sanırım bu bolge
Alıntıları Göster
anadolu yakası komple kesilecek gibi yarın gece. -
Biraz erken baslattilar. -
izmir'de dün gece ve bugün aynı saatler arasında kesinti oldu. şu an geldi anca.. bakalım.quote:
Orijinalden alıntı: Adabeyi
Biraz erken baslattilar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patlayamamismisir -- 24 Aralık 2010; 6:24:55 > -
Ne iyileştirmeymiş be arkadaş, 10 senedir bitmek bilmedi.quote:
Orijinalden alıntı: patlayamamismisir
izmir'de dün gece ve bugün aynı saatler arasında kesinti oldu. şu an geldi anca.. bakalım.
Alıntıları Göster -
Ben İstanbul Göztepe'deyim, bu sabah kalktığımda itnernet yoktu. Evden çıktım, şuanda durum nedir internet geldi mi?quote:
Orijinalden alıntı: _AMADEUS_
Ne iyileştirmeymiş be arkadaş, 10 senedir bitmek bilmedi.
Alıntıları Göster -
quote:
aynen öyle. kansere aspirin verip ağrısını alıyorlar. ameliyat yapıp tümörü alsalar kurtulcaz. yok ama aspirin e devam. -
modemi açık bıraktıysanız eğer otomatik bağlanmıyor, kapatıp açmak lazım. bu sabah kalktığımda benim de net yoktu ama güç kablosunu çıkardım taktım düzeldi...quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E41040413quote:
aynen öyle. kansere aspirin verip ağrısını alıyorlar. ameliyat yapıp tümörü alsalar kurtulcaz. yok ama aspirin e devam.
Alıntıları Göster
-
Bende Göztepe tarafındayım, sabah yoktu, adaptörü çıkarttım taktım gelmedi. Şimdi eve geldim düzelmiş. Bakalım bu gece ne yaşayacağız merak içindeyiz :)quote:
Orijinalden alıntı: TiesTorN
modemi açık bıraktıysanız eğer otomatik bağlanmıyor, kapatıp açmak lazım. bu sabah kalktığımda benim de net yoktu ama güç kablosunu çıkardım taktım düzeldi...
Alıntıları Göster -
Tamirat bitti , sanki hızlarda (yurtici testler) cok buyuk yukselme var su an.quote:
modemi açık bıraktıysanız eğer otomatik bağlanmıyor, kapatıp açmak lazım. bu sabah kalktığımda benim de net yoktu ama güç kablosunu çıkardım taktım düzeldi...
Alıntıları Göster
Esas test aksam 8-24 arası yapacağım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iorfa -- 24 Aralık 2010; 17:58:34 > -
dün gece internet gitti uzun süre gelmedi işten yeni geldim baktım internette gözle görülür bir hızlanma var düzeldi sanki erenköydeyimquote:
Orijinalden alıntı: iorfa
Tamirat bitti , sanki hızlarda (yurtici testler) cok buyuk yukselme var su an.
Esas test aksam 8-24 arası yapacağım
Alıntıları Göster -
Bu testten 1.5 aydır 3 mb i gecemiyordum speedtestler normal ciktigi zamanlar bilequote:
Orijinalden alıntı: guguk
dün gece internet gitti uzun süre gelmedi işten yeni geldim baktım internette gözle görülür bir hızlanma var düzeldi sanki erenköydeyim
Alıntıları Göster
demekki sorun varmış bize sorun yok kabullenin diyen arkadaşlar nerede? saat 20.00 testleri 22.00 de gene yapacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iorfa -- 24 Aralık 2010; 20:01:03 >
-
@iorfaquote:
Bu testten 1.5 aydır 3 mb i gecemiyordum speedtestler normal ciktigi zamanlar bile
demekki sorun varmış bize sorun yok kabullenin diyen arkadaşlar nerede? saat 20.00 testleri 22.00 de gene yapacağım.
Alıntıları Göster
Aşağıdaki linkten Almanya sunucusu ile de bir test yapar mısınız? Speedtest yurtdışı testlerini de mümkünse? Hani İzmir'deyiz gerçi ama belki bizde de olur mu iyileştirme diye merak ediyoruz. İki gecedir 02:00-03:00 gibi internet tamamen kesiliyor.
http://www.dslmeter.co.uk/
-
Evet bu çalışmadan sonra internet düzelmiş gibi gözüküyor, kesinlikle çok daha iyi.quote:
Orijinalden alıntı: ferdcasx
@iorfa
Aşağıdaki linkten Almanya sunucusu ile de bir test yapar mısınız? Speedtest yurtdışı testlerini de mümkünse? Hani İzmir'deyiz gerçi ama belki bizde de olur mu iyileştirme diye merak ediyoruz. İki gecedir 02:00-03:00 gibi internet tamamen kesiliyor.
http://www.dslmeter.co.uk/
Alıntıları Göster
-
quote:
Evet bu çalışmadan sonra internet düzelmiş gibi gözüküyor, kesinlikle çok daha iyi.
Alıntıları Göster
22.00 testleri bozulmazsa mükemmel oldu.
-
Şunu mu anlıyoruz, 24 aralık çalışması var dediler sms ile, ama 1 gün önce mi yaptılar bunu ? :) Dün gece 01 ile sabah 07 arasında hattı kesik olan var mıydı?quote:
22.00 testleri bozulmazsa mükemmel oldu.
Alıntıları Göster
-
izmir basın sitesinde kesilme oldu ancak değişen birşey yok henüz. şu an speedtest değerlerim 1mb civarı ul 512.. 10mbit kullanıcısıyım.quote:
Orijinalden alıntı: truva1975
Şunu mu anlıyoruz, 24 aralık çalışması var dediler sms ile, ama 1 gün önce mi yaptılar bunu ? :) Dün gece 01 ile sabah 07 arasında hattı kesik olan var mıydı?
Alıntıları Göster -
Bölgesinde çalışma yapılan Uydunet kullanıcısı arkadaşlara hayırlı olsun. Yurtiçi değerler artık olması gerektiği gibi ama yurtdışı değerler yine oynak ki o konuda top her zamanki gibi Türk Telekom'da. İnşallah şu Uydunet daha başka illere de açılır da biz de TTNET zorunluluğundan bir an önce kurtuluruz.quote:
Orijinalden alıntı: patlayamamismisir
izmir basın sitesinde kesilme oldu ancak değişen birşey yok henüz. şu an speedtest değerlerim 1mb civarı ul 512.. 10mbit kullanıcısıyım.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- kablonet dns değiştirme
- ubee - evw32c modem
- turkcell superbox mavi ışık neden yanar
- docsis 3.0 modem
- kablonet yorum
- statik ip
- turkcell abone sayısı
- internetim çok yavaş
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X