Şimdi Ara

uydunet bedava modem kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar uydunet'in yeni kampanyası başladı..175 tl olan modemi bedava veriyor.kurulum aktivasyon vs hiçbir şey ödemiyorsunuz..ayda 29 tl 1mb sınırsız internet ve kablo tv'niz oluyor..ayrıca 9.5 tl farkla teledünya paketi seçebiliyorsunuz..ayrıca 7.5 tl daha ödeyerek sinema paketi alarak ayda 40'ı yeni 300 den fazla film izleyebiliyorsunuz..küçük bir hatırlatma uydunet kurulumunda telefona ihtiyaç duyulmuyor..küçük bir hesaplama örneği verecek olursam;

şuanda 1mb sınırsız tarifler en ucuz 49 tl buna birde telefon faturası eklersek en düşüğünden ikisi 60 tl yapıyor..

uydunet'te ise 1mb sınırsız internet,kablotv,teledünya,sinema paketi 46 tl

seçim sizin...

not: izmir'de uydunet'e geçmek isteyen arkadaşlar benimle irtibata geçebilir.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuducuk -- 20 Nisan 2011; 17:26:59 >
  • Bugun bana telefon geldi. ttneti kapatın gelin size 29 tl ye 1mbit sınırsız uydunet werelim dediler.. fiberoptik kabloyla 1mbit cok ii sonuclar werir dediler. falan...

şimdi bende 8mbite kadar TTnet war..o mu daha iyi 1mbit fiber mi ?
  • 8 mb'e kadar olan santrale yakınlığı ile alakalı hız değişimi söz konusu..eğer çok fazla download yapmıyorsan 1mb daha mantıklı ama hergün filmler oyunlar programlar indiriyorsan biraz sabretmen gerekecek..ama arada fiyat konusunda ciddi fark var
  • bu fiber kablo olayı nedir acaba. ben hiç bilmiyorum aydınlatır mısınız?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.