Şimdi Ara

Uydunet dalgalanma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

5Mbit sınırsız kullanıyorum, bu tarifeye geçeli yaklaşık 1,5 hafta kadar oldu. Ama geçtiğimden beri download hızım sürekli dalgalanıyor.

1Mbit sınırsız kullanırken rapid, netload, vb... sitelerden download yaparken down.hızım 122 ile sabit seyrediyordu. + - 5 kbsn dalgalanma vardı en fazla.

Ama şimdi grafikte göründüğü gibi, sürekli bi dalgalanma var. 3-5 kbsn ile 480 kbsn arasında gidip gidip geliyor. Ama 480'e de nadiren çıkıyor. Yani ortalama hız hala 120 kbsn gibi diyebilirim?

Acaba sorun kullandığım upload sitelerinde mi? Rapid, netload, hotfile vb. siteler free kullanımda download hızını belli bir sınırda tuttuğu için falan mı acaba bu dalgalanma?

Ya da nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SZKR -- 30 Temmuz 2010; 15:08:12 >

• Free kullanıcıysan belki o siteler azaltıyo olabilir ancak belki de sağlayıcıda bir sorun vardır.(uydunet)
  • şu 2 hafta boyunca test yapıcaklar, dalgalanmanın sebebi bu olabilir. ( teknik serviste abi var ondan aldım haberi ) ama bu testleri bildirmiyorlarmış destek hattına, yani hattında sorun yok gozukebilir 126yı ararsan. en geç 2 haftaya biticekmiş testler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevzat122

şu 2 hafta boyunca test yapıcaklar, dalgalanmanın sebebi bu olabilir. ( teknik serviste abi var ondan aldım haberi ) ama bu testleri bildirmiyorlarmış destek hattına, yani hattında sorun yok gozukebilir 126yı ararsan. en geç 2 haftaya biticekmiş testler
    Enteresan, peki bu iki hafta boyunca alamadığım hizmeti fatura tutarımdan düşecekler mi acaba? ( :
  • quote:

Orijinalden alıntı: SZKR

quote:

Orijinalden alıntı: Nevzat122

şu 2 hafta boyunca test yapıcaklar, dalgalanmanın sebebi bu olabilir. ( teknik serviste abi var ondan aldım haberi ) ama bu testleri bildirmiyorlarmış destek hattına, yani hattında sorun yok gozukebilir 126yı ararsan. en geç 2 haftaya biticekmiş testler
    Enteresan, peki bu iki hafta boyunca alamadığım hizmeti fatura tutarımdan düşecekler mi acaba? ( :

Hayır düşmezler tabiki. Baksana destek hattına bildirmeyeceklermiş.
  • Boyle bir durum varsa dumeyeceklerine eminim, burasi Turkiye derler ya..
  • dün abi geldiğinde bu testlere genelde gece 3-4 gibi baslıyoruz ve oglene kadar bitirmeye calısıyoruz demişti. Kendisi bunun sizin yararınıza olan testler dedi bakalım hayırlısı. En son bundan önceki geldiginde yeni paketler cıkıcak demişti hazır ol demişti o gun gece tarifeler değişmişti :D
    Edit: Ha birde sordum hani 100mbit olayı gelicekti diye nisan ayında, bu yeni tarifeler ve stabiliteden dolayı ertelenmiş ama çalışmalar yogunlukla sürüyormuş. Belli bir zaman veremem dedi bu 2-3 ayda olabiliir 1 yılda olabilir dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DjProgressive -- 31 Temmuz 2010; 21:01:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VodafoneNet ping sorunu
    geçen hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bazı illlerimizde Docsis 3.0 altyapısına geçildiği için bu sıralar hızda dalgalanmalar ve kısa zamanlı bağlantı kopuklukları olabilir. Kaynak uydunet teknik servis yönetiminden arkadaş..
  • Uydunet kota sorgulamasına nereden bakılıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: orknt

Uydunet kota sorgulamasına nereden bakılıyor ?

online.turksat.com.tr
  • Evet free indirme yaptığın içindir premium alırsan sorun kalmaz ayrıyetten alttaki programla tamamen dalgalanmadan

kurtulabilirsin

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=41386155

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destroy00 -- 4 Ağustos 2010; 16:32:36 >
  • Teşekkürler deniyorum hemen..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.