Şimdi Ara

Uydunet'de Tivibu'yu kullanabilir miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 tane çok önemli sorum var bütün firmalar beni zırt pırt arayıp teklifler veriyolar bende bu soruların cevabını bilmediğim için birşey diyemiyorum.
    cevap verirseniz çok mutlu olurum.

1. Uydunet internet ile Tivibu Ev kullanabilirmiyim ?
    2.Uydunet'de tivibu ev de seç izle tekrar izle film kiralama sistemi açık mı ?
    3.Tivibu TTnet'de ayri bir internet harcıyor IPTV üzerinden Uydunette bu aynımı yoksa uydunetin verdiği kotayımı kullanıyor.
    4. 3. Soru'da eğer kullanıyorsa hız 3Mbps düşünce bilgisayardan download yaparken tivibu izleyemeyecekmiyim.

• (Yakın zamanda değişmediyse) Tivibu'yu TT internet dışındaki servis sağlayıcıları üzerinden kullanamazsınız.
  • Uydunet altyapısında Tivibu kullanamazsın. Eğer güçlü ADSL Altyapısı varsa TT'nin tivibu düşünebilirsin.
    Hat Değerlerini at bakalım hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef hayır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tivibu ev kullanamazsın ( İPTV )

fakat tivibu uydu kullanarak ve ethernetle bağlanarak seç izle-tekrar izle hatta youtube -twitter kullanabilirsin.. tivibu uydu alırken hangi Tivibu go paketin hediye verecekleri de önemli. bana sinema paketi vermişlerdi ücretsiz film kanalları belgesel kanallarını internete bağlanarak izleyebiliyorum.9 liralık giriş paketteyim ancak bu ayki faturada giriş paketi tivibu uydu da artık verilmeyecek yazıyordu ama alanlar var galiba yine de. sinema paketi 19lira olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 28 Eylül 2016; 9:14:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.