Şimdi Ara

Uydunet devredenler İstanbul içi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, evleneceğim için yeni evde uydunet kullanmak istiyorum. Modem ve hd kutu mevcut, en azından 3-5 aylık devreden birini bulabilirsem taahhüt vermeden denemek istiyorum. Modem ve kutu uydunetin verdiği cihazlardan kablosuzu sıkıntılıymış ama router alıp onu halladebilirim diye düşünüyorum. 29 liralık paketi devretmek isteyen olursa İstanbul için değerlendirebilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 29TL'lik paket devri bulamazsanız 39TL'lik paketin de son abonelik günü 31 Mart 2015;
    Kaçırmamanızı tavsiye ederim.
  • istanbul için 29 39 tl civarı 1 yıldan az kalmış devredecek var mı? nisan ayından ttnet taahhüdüm bitiyor. uydunete geçeceğim.
  • bu devir işlemi sadece kendi yaşadığımız şehir içinde mi gerçekleşmek zorunda arkadaşlar...ben konya'da yaşıyorum...ben aboneliğimi mesela istanbul'da ikamet eden birisine devredemez miyim...
  • benim paketim 49 tl...20 mbit hızında 50 gb akk mevcut...ayrıca hd set top box var...ilgileniyorsanız nakil ücretini karşılayabilirim...ben konya'da yaşıyorum...eylül 2015 te bitiyor taahhütüm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.ibrahim -- 31 Mart 2015; 20:42:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.