Şimdi Ara

Uydunet DNS Sunucuları Yenilendi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
12.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    DEGERLI MUSTERIMIZ;
    SIZLERE DAHA IYI HIZMET VEREBILMEK ICIN, DNS SUNUCULARIMIZ YENILENMIS VE IP ADRESLERI DEGISTIRILMISTIR. DNS SUNUCU AYARLARI OTOMATIK OLAN MUSTERILERIMIZ, AYARLARINDA DEGISIKLIK YAPMASINA GEREK BULUNMAMAKTADIR. DNS ADRESLERINI SABIT OLARAK YAPILANDIRAN MUSTERILERIMIZ YENI SUNUCU IP ADRESLERIMIZI ( 178.233.140.110, 176.240.150.250, 46.197.15.60 ) TANIMLAMASI GEREKMEKTEDIR...

• Bana da geldi. İnsan tırsıyor. Bir numara olmasın bu işin altında? İnternet bağlantımızı kontrol altına alma girişimi olmasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lektem

Bana da geldi. İnsan tırsıyor. Bir numara olmasın bu işin altında? İnternet bağlantımızı kontrol altına alma girişimi olmasın?

Sonuçta Devlet yönetiminde. Dediğin gibi olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ney değişti şimdi gençler ben anlayamadım değişmeyen internet ip'miz mi değişti ne fark var öncekiyle ?
  • Online işlemlere giriş yapabilen oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charmlander -- 6 Mayıs 2015; 18:08:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charmlander

Online işlemlere giriş yapabilen oldu mu?

dün akşam kotaya bakayım dedim giriş sayfasını bile açmıyordu. şimdi sorgulama hatası diyor.. giremiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yegemen

quote:

Orijinalden alıntı: Charmlander

Online işlemlere giriş yapabilen oldu mu?

dün akşam kotaya bakayım dedim giriş sayfasını bile açmıyordu. şimdi sorgulama hatası diyor.. giremiyorum.

Ben de şimdi denedim. ''Sorgulama Hatası'' yazıyor ve giriş yapmıyor. Yine bir şeyleri karıştırdılar anlaşılan...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Superonline DNS adresleri
    8 yıl önce açıldı
    Tuknet IPTV erişim sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Onu bilmem de düzenli Quake III Arena oynarım ilk defa bugün 60 ping gördüm normalde 90 altına düşmezdi...
  • İp havuzunu genişlettiler agalar raht olun ne kontrolu ne denetimi :) zaten nereye hangi servera bağlandığını hangi ip le çıktığını yasal olarak kayıtta tutuyorlar. Şimdi santrallerde sunucu değişiklikleri ve ip havuzunun büyümesi nedeni ile ip ler değişmiştir. Statik ip kullanıcılarını ilgilendiren bir durum öncelikle. Dinamik olanların ise bazıları bağlantı ip alamama sorunu yaşıyordu artık onu yaşamaz niye ip miktarı arttı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genel olarak performansa katkısı ne olur özellikle online oyunlar için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: srcnx

Genel olarak performansa katkısı ne olur özellikle online oyunlar için ?

hocam performansa etkisini tam bilemeyeceğim. ama bazı bölgelerde ip alamam kaynaklı bağlantı sorunları vardı onları ortadan kaldırmışlardır.
  • Durum nasıl?

Bende genel olarak eskisine nazaran bir gerileme sözkonusu.
    Pingler 8-10 olan serverda 28-30'lara çıktı, ayrıca DL 48-49 Mbps'den 44-45'lere düştü UL'de bir değişiklik yok şimdilik.

Lokasyon : Bursa / Osmangazi
  • Uydunet 50 Mbps 250 Akn kullanıyorum. Bağlantı dns değişikliklerinde ve ip blokları tanımlanırken 1-2 gün sıkıntılı oldu ama şimdi daha bir güzel oldu. Merkezlere yeni cihazlar takıldı ve internet bağlantısında önemli ölçüde değişiklikler olacak inşaallah. Güzel gidiyor gayet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasanmt20 -- 8 Mayıs 2015; 3:41:18 >
  • bu ip adresleri yenilendikten sonra internete giremez oldum lanet olsun
  • 50 Mbps hattım bugün hiç 15 Mbps üzerine çıkamadı ve sürekli bir dalgalanma mevcut.Kablonette ilk defa bu kadar fazla dengesizlik yaşadım desem yeridir.Umarım sorun geçicidir.
  • Ping yükseldi bu olaydan sonra.Aradım sinyalleriniz düşük dedi bence sizde kontrol ettirin arkadaşlar.

Bende şu an normal gibi.

• Bende az evvel 126'yı aradım genel bir yavaşlık sözkonusu dedi.En kısa zamanda giderilecek dedi ama bakalım inşallah yarında devam etmez aynı şekil.
  • Charmlander kullanıcısına yanıt
    Dns yenilenmesin sonra online hizmetlere girememe.Ping'in bazı yerlerde artması biraz afalladılar.Dediğiniz gibi umarız geçicidir.

• Bugün Çoğu siteye zor giriyorum,Bankacılık işlemlerimi bile yapamaz duruma geldim. 100 kere F5 yaptıktan sonra ancak giriyor sitelere.. Nasıl çözülür bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkutamca

Bugün Çoğu siteye zor giriyorum,Bankacılık işlemlerimi bile yapamaz duruma geldim. 100 kere F5 yaptıktan sonra ancak giriyor sitelere.. Nasıl çözülür bilmiyorum.

DNS sunucusu ayarlarında ne seçili? Open DNS sunucularıyla hiç deneme yaptın mı?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.