Şimdi Ara

Uydunet Her 15 Dk ' da bir internet kopuyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uydunet Her 15 Dk ' da bir internet kopuyor ?

Arkadaşlar örnek cs:go oynuyorum veya nette geziniyorum 30-40 snlik bir kopma oluyor sonra tekrar baglanıyor , modeme bakıyorum her şey normal ,

dns vs kullanmıyorum modeme 4-5 bilgisayar bağlı diğer bilgisayar ve tabletlerdede aynı sorun oluyor ,

uyduneti arıza kaydı bıraktım her şey normal diyor kabloları vs kontrol etitm gene her şey normal ,

genelde akşam saatlerinde oluyor ama son 1 aydır bu şekilde devam ediyor .

sorunu nasıl cözücem bilmiyorum 1 senelik taahütüm var , iptal edemiyorum.

uydnet cözüm sunmuyor.

• Aynen ben de 15 gündür özellikle saat 17-24 arası bu sorunu yaşıyorum. Arıza kaydı bırakıyorum gelip modemi resetleyip gidiyorlar üst katta duran kutuya bile bakmadan. Çok can sıkıcı bir durum. Bölgesel bir sorun olduğunu düşünüyorum çünkü saat gece 12 dedin mi 50 mbit son sürat hız ve ping kaymak gibi oluyor. Hayır yoğun saatlerde sorun yaşıyoruz, altyapı kapasitesi yetmiyor vs deseler anlarım ama gelip modem resetleyip gidiyorlar. Onu ben de yapıyorum zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer wifi ile bağlanıyorsanız kablosuz kısmından belli ayarlar yapın aynısı bendede oluyordu bu akşam mesajıma ayarları eklemeye çalışacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: bseeek

Eğer wifi ile bağlanıyorsanız kablosuz kısmından belli ayarlar yapın aynısı bendede oluyordu bu akşam mesajıma ayarları eklemeye çalışacağım.

kablo baglantısı hocam
    bugun pc yede format attım , 3 gündür arıyorlar modem değerlniz normal diyorlar
    :)
  • Yok zaten değerler normal problem netmaster da modem in kablosuz mağrifetleri berbat. En iyi router almak yeni ama işte katlanıyoruz. Eğer isterseniz ayarları bu akşam buraya atarım

Pardon kablo dediğinizi yeni gördüm valla gerisini bende bilmiyorum netmaster yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bseeek -- 25 Ocak 2017; 16:50:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.