Şimdi Ara

UYDUNET'İ TAVSİYE EDER MİSİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Superonline ile yaşadığım bol kavgalı 2 yılın ardından bu mart başında kendilerinden kurtuluyorum. Evimin olduğu yerde Superonline ve Telekom’un fiber altyapısı yok. Ben de uydunet’e baktım ve altyapılarının uyumlu olduğunu söylediler.

100 güldüren kampanya diye bir paketleri var, duymuşsunuzdur belki. 100 Mbps’ye kadar 100 GB akn + Teldünya TV üst paketi veriyorlar ve fiyatı 79 TL . Diğer internet sağlayıcı fiyatlarına baktığımızda çok avantajlı bir fiyat olduğunu kabul edebiliriz. Ancak performans konusunda çekincelerim var. Açıkçası 2 yıl taahhüt verip yine 2 yıl boyunca küfretmek istemiyorum. Son zamanlarda performans sıkıntıları ve kesilmeler gibi problemler yaşadığını söyleyen kullanıcılar gördüm. Kullanan varsa biraz tecrübelerini paylaşabilir mi?

Eğer çok kötüyse, 24 Mbps’a kadar 90 TL vermek zorunda kalıcam TTnet’e…

Kullananların desteğini rica ederim.

Teşekkürler şimdiden

• Uydunet bölgeden bölgeye fark edebiliyor , siz oturduğunuz il / ilçeyi yazın o ilçede oturan ve uydunet kullanan forum üyeleri varsa belki size yardımcı olurlar bilgi verme konusunda .
  • Jrsmurfs J kullanıcısına yanıt
    Merhaba, cevap için teşekkürler... İstanbul / Maltepe'de oturuyorum...
  • Etmiyoruz rezalet haksız bir sistem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gaziantepte gayet iyi. ama sıkıntı şu noktada verdikleri bazı modemler çok kötü bazı modemler çok iyi. sanırım modem talep etme hakkın var bunu internetten bir araştır ilk önce
  • online oyun oynamıyorsan direk geç

online oyun oynuyorsan da

bağlattır bir hafta dene beğenmezsen bir şey ödemeden iptal ettirebiliyorsun cayma hakkını kullanıp
  • denizli de durum nasıldır bende geçmeyi düşünüyorum modemle ilgili herşeyi okudum fakat verdikleri modem vasat gibi bir önceki modemi mi talep etmeli zn olan modeli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Leptop Tavsiye Eder misiniz ?
    13 yıl önce açıldı
    Modem tavsiye alabilir miyim?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Superonline fiber'den iyidir Uydunet. Hem fiyat olarak hem hizmet olarak gayet iyidir. Bulunmaz bir nimet gibidir, bölgende varsa geç
  • Etmiyorum dostum kesinlikle uzak dur. Bundan önce ttnet kullanıyordum ping sorunu falan olmazdı. Eğer online oyun oynarım diyorsan Uydunet'te rezalet pingler alıyorsun. Özellikle akşam saatlerinde...
    Ama yok ben online oyun oynamam, sadece film izler indiririm, internette takılırım dersen bir sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum
  • Kardes kesinlikle bolge farki ben uydunet kullanicisiym.. ben oyun oynarken 150 den asagi ping inmezken aramızda 4-5 km fark olan arkadasim 60 ping sabit alıyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.