Şimdi Ara

Uydunet internetinin LoL, Cs Go gibi online oyunlarda pingi nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ttnet kullanıcısım, ttnetten nefret ediyorum. Birçok sıkıntı yaşadım bir daha asla kullanmam muhtemelen 1 ay sonra bitecek. Superonline Fiber altyapısı yok binamda. Bugün asmışlar panoya uydunet altyapısı var diye. Çok bilgim yok, kullanan arkadaşların yorumlarını alabilir miyim online oyunlar çerçevesinde. Fiyat önemli değil ucuzunda pahalısında değilim. Önemli olan ping sıkıntısı var mı kopmalar veya ani yükselmeler oluyor mu ?

• Antalya için konuşuyorum: Ping rezalet uzak dur. Akşam saatlerinde CS:GO resmi sunucuları 100 üstü ping. Akşam harici ping 80.
  • Sagolasin. Istanbul üsküdar yakınlarında kullanan var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: msamily

Sagolasin. Istanbul üsküdar yakınlarında kullanan var mi?

Asla ve asla tavsiye etmem Uydunet online oyun için pişmanlıktır, göztepe/istanbul için konuşuyorum 2 yıl boyunca online oyundan soğudum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataman5 -- 26 Ekim 2016; 13:54:13 >
  • ataman5 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim
  • göztepe'de oturuyorum, 1 ay oldu bağlatalı ve AKN dolduktan sonra bile hiç sıkıntı yaşamadım
  • Kocaeli/İzmit'ten bildiriyorum, geçen 1-2 hafta öncesine kadar csgo 55-70 arası rahatça takılıyordum son 4-5 gündür 90-100'den aşağı inmiyor 120-140lara kadar çıktığı oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konyada ttnet fiberden daha iyi 10 ms kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbul bakırköyde hiçbir sorun yok 45-60 arası ping oluyor online oyunlarda (dota2-lol-cs-wow)
  • msamily M kullanıcısına yanıt
    Ben daha önce Mecidiyeköy'de kullandım, şimdi Beşiktaş-Ortaköy'de kullanıyorum, sorunla karşılaşmadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.