Şimdi Ara

Uydunet Kablonet Satın Aldığım Hizmeti Kullanamama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akk dolmamasına rağmen 10 mbps hızımı alamıyordum...
    Bu konu ile ilgili teknik servisi çağırdığımda modemimin eski olduğunu söyleyip (Cbw-700V) bana yeni bir modem almamızı gerektiğini söyledi.
    Sizce hangi modemi almalıyım? Kendi modemleri mi yoksa Motorola modemini mi ?
    Bu arada internetimin docsis 3.0 destekleyip desteklemediğini nasıl öğreneilirim ?
    Sizce modem mi almalıyım yoksa bu modemle devam edip üzerine bir parça mı almalıyım ?
    Bu konuda ban yardımcı olabilir misiniz biraz cahilim de foruma biraz gözattım ama bir şey anlamadım.

Şimdiden ilginiz için teşekkürler...

• cbw700 ile rahat 10 mbps hız alabilirsiniz.ilerde paket değişikliği yapmayacaksanız bu modeli kullanmaya devam edin.
  • Paket değişikliği belki yapabilirim ama sorunum alamıyorum 10mbps hız bu modemle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • infinity 401 veriyorlar en son. ek bir router alırsanız daha iyi çekim gücü yakalarsınız.
    dışarıdan alacağınız modem uyum sorunu çıkartabilir, o yüzden kablonetten alacağınız modem + iyi bir router ile halledebilirsiniz.

mevcut modem neden 10 almıyor onu bilemiyorum, alması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockyy -- 30 Mart 2017; 11:46:48 >
  • Hocam normalde Docsis 2.0 olan CBW-700V ile 10Mbps almanız lazım. 20 Mbps ve üzeri hızlar için Docsis 3.0 gerekiyor.
    o da CBW-383Z4 olan model.

Sizin aboneliğiniz nedir?

Docsis 3.0 alacaksanız da illa sıfır almanıza gerek yok. Sıfır modemlere 200Tl civarı para istiyorlar.
    Şu an kullandığım Docsis 3.0 CBW-383Z4 2.el almıştım. 50-70tl gibi bir rakama bulursunuz.

Çok memnun olunan bir model değildir ama ben sorun yaşamadım açıkçası.

Kaliteli Docsis 3 modemleri Amazon üzerinden de tedarik edebilirsiniz.

Uyumluluk vb. konular için şu konuya bakabilirsiniz.

Docsis 3.0 modem tartışılan bir konudur.
    https://forum.donanimhaber.com/kablonet-docsis-3-0-modem-alternatifleri--103559809

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 30 Mart 2017; 11:54:58 >

• kablolu olarak hızınızı test ettiğinizde tam olarak 10 mbps alabiliyorsanız uygun bir router ile sorunu çözebilirsiniz

onun dışında turksat ile bir taahhütünüz varsa turksat çok uygun fiyata modem veriyor

https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,460,ekstra-indirimli-cihaz-satisi-2017

docsis 3 modem

48 liraya geliyor
  • oup59 kullanıcısına yanıt
    Şimdiki tarifem 10mbps 75gb ekosınırsız.

• rockyy R kullanıcısına yanıt
    Modem arızalı da olabilir kullanalı baya oldu ve 2. El almıştık

• mcrew kullanıcısına yanıt
    Hocam 48 tl nasıl oluyor orda 144 tl yazıyor? teknik servis de bu kampanyadan bahsetmişti.

• Gökbörüü G kullanıcısına yanıt
    Uydunet Kablonet Satın Aldığım Hizmeti Kullanamama sorunu

en sağda ekstra indirimli 24 ay taksitli fiyat yazıyor

2 tl taksitle 24 ay da sana docsis 3 modem veriyor.

eğer taahhütün varsa bu kampanyaya dahil olabilirsin
    Şuanki sözleşme hakkında bilgi sahibi değilim pek 2 yılı aştı aynı paketi kullanalı 50 gb diye anlaşmıştık 2 yıl sonra fiyatta oynama yapmadan 75 gba yükselttiler sanırım taahhüt bitmiştir

4440126 nolu numarayı arayıp aylık 24 ay taksitle aylık 2 lira olan modem kampanyanızdan yararlanabiliyor muyum diye sor

onlar sana yardımcı olurlar. Tabi docsis 3 modem almak istiyorsan
    Modemi alınca sorunum hallolacaksa alırım hallolur mu acaba?

sorun modem kaynaklıysa çözülür

kablolu olarak internet bağlantısı yapıl bilgisayarda hız testi yaptığında tam 10 mbps hız alıyorsan demek ki kablosuz bağlantında sorun vardır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.