Dün öglen saatlerinde uydunetten aradılar.12 boyunca 14.50 tl'ye 1 megabit kotası internet kampanyası oldugunu 12 ay bittikten sonra 29 tl sabit ücret ödeyebileceğimi söylediler.1 megabit hızlarının TTNET'in 4 megabit hızıyla es deger oldugunu ve 4 megabit paket alınsa dahi taş çatlasa 2-2.5 megabit hızıyla kullanıldıgı söylendi.Şuan da NETLİMİTSİZ 8mgbit kullanıyorum adil kullanım denen saçma şeyi her ay geçiyorum ve hızda düşüş oluyor.Birde yeni modem almam gerektigini kablosuz olanın 140 tl oldugu söylendi.Eger kullanıcı olursam verdiklerin modemin yerine daha hesaplı bir modem var mı ?Uydunet kullanan arkadaslar memnunlar mı ? Birde teledünya'dan bahsetti ayda 2.5 tlye HD kalitesinde 103 kanal varmış.Bu konu hakkında da yorumlarınızı bekliyorum.Teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: kubilay190789
Dün öglen saatlerinde uydunetten aradılar.12 boyunca 14.50 tl'ye 1 megabit kotası internet kampanyası oldugunu 12 ay bittikten sonra 29 tl sabit ücret ödeyebileceğimi söylediler.1 megabit hızlarının TTNET'in 4 megabit hızıyla es deger oldugunu ve 4 megabit paket alınsa dahi taş çatlasa 2-2.5 megabit hızıyla kullanıldıgı söylendi.Şuan da NETLİMİTSİZ 8mgbit kullanıyorum adil kullanım denen saçma şeyi her ay geçiyorum ve hızda düşüş oluyor.Birde yeni modem almam gerektigini kablosuz olanın 140 tl oldugu söylendi.Eger kullanıcı olursam verdiklerin modemin yerine daha hesaplı bir modem var mı ?Uydunet kullanan arkadaslar memnunlar mı ? Birde teledünya'dan bahsetti ayda 2.5 tlye HD kalitesinde 103 kanal varmış.Bu konu hakkında da yorumlarınızı bekliyorum.Teşekkürler.
Uzak dur inanma,yukarıdakı uydunet hakkında herşey başlığını bir oku..
Bikere abone yapmak istedikleri 1 mbit hiz icin 4 mbite esdeger diye bi pazarlama sekli nedir ya. TTnetin 4 mbitinden sanane arkadas sen kendi hattina baksana sanki mükemmel derecede servis sagliyormus gibi palavralar atiyorlar. Bu milleti essek yerine koymaktan baska bisey degil. 4 mbite esdeger ne demek ya tipe bak arkadas.
HD kalitesinde 103 kanal da yalan.
vurun uydunet'e....1 mbit sınırsız+kablo tv bedava 29 tl kullanıyorum,çok da memnunum.
Memnunuz efenim 5Mbit , sınırları zorluyor. Birde tarife düzenlemesi gelicek yakın zamanda o zaman çok şukela olacak
1megabit=4megabit
Gerçekden arkadaş söylediklerini yanlış anlamadıysa ttnetin 4 mbitine uydunetin 1 mbit eşit demeleri pek normal bişey değil1 mbitle 128 kb/sn le indirebilirsin en fazla.Ama Türkiye de yaşadığımızı unutmuşum birden bizim ülkemizde herşey olabilir
Adamlar sallamış.1mbit 4mbit nasıl eşit olacak! Neyse Uydunette 1mbit alacaksan genellikle problem çıkmaz ayrıca çok ucuza sınırsız internet sahibi olabilirsiniz.Ama 5mbit ve üstü hızlar için kesinlikle çevreni kontrol etmen lazım eğer çevrendekiler memnunsa al değilse bulaşma çünkü çektiğin sıkıntı perişan eder seni.
Valla bende 5Mbitten memnunum hatta biraz indirim olsa rahatlikla 10 yada 20 Mbit e gecmeyi dusunuyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme