Şimdi Ara

UyduNet Kullananların Yorumları Nedir? Tavsiye eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar Isparta'da yaşamaktayım. TTnet'den artık çok sıkılmaya başladım. onun yerine uyduNet'i araştırmaya başladım. Sizin edindiğiniz tecrübeler nelerdir? Tavsiye eder misiniz. Yaşadığınız sorunlar..v.b. şeyleri benimle paylaşırsanız sevinirim. iyi günler..
    Edit: Yazım Hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badboy0012 -- 6 Mart 2015; 11:41:57 >

• Uydunet kullanan bir daha başka internet tercih etmez. 15 yıla yakındır kullanıyorum ne kopma ne kesinti bir sorun yaşamadım. (Olağan bakım kesintileri dışında)... Tavsiye ederim...
  • SysEdit kullanıcısına yanıt
    bulunduğunuz ili ve bakım kesintilerinin ne sıklıkta olduğunu belirtir misiniz?
  • Bulunduğum il Tekirdağ; bakım kesintileri en fazla 2-3 kere olmuştur...
  • Uydu net tamamen şans işi bazi yerlerde Avrupa standartlarında performans gösterdiği oluyor ama forumda oyunlarda 300 ping alıp rezil olanlarda var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uydunet Ispartada hizmet vermiyor malesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankaradayım yoğunluk saatlerinde online oyun oynamak ızdırap gibi kalan saatlerde stabil bağlantı mevcut
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gerçekten diğer mesajlarda bahsedildiği gibi şans işi, 50mb kullanıyorum, bazen hiç sorun yok bazen ping alamıyorum hele SKILL oynarken ping'den bilgisayarı kırasım geliyor ama hız ve teknik destek olarak ttnet'ten çok daha iyi
  • yorumlarınız için teşekkür ederim.. birazdaha araştırma yaptıktan sonra sanırım yine TTnet ya da SuperOnline tercih edeceğim en sağlamı bunlar gibi geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.