Şimdi Ara

UYDUNET MODEM TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam Arkadaşlar dün itibari ile kablonete abone oldum ,Mevcut internet bağlantım adsl olduğuiçin bir kablo modem alacağım fakat internette ve bu sitede yaptığım araştırmalar sonunda doyurucu bir bilgiye sahip olamadım,internette mototola ve netmaster modem için çok farklı açıklamalar var ama ben netmaster almayı düşünüyorum acaba aşağıdaki modemlerden hangisi almalıyım tavsiye ve kullananvarsa görüş önerilerini bekliyorum

Netmaster CXC-700V 1 Ethernet Port Voip Kablo(uydunet) Modem
    Netmaster CXC-150 1 ETHERNET+1 USB Port Kablo(uydunet) Modem
    Netmaster CXC-150 1 ETHERNET+1 USB Port Kablo(uydunet) Modem – 4 Led

buraya emek harcayıp yorum yazan ve tecrübeleri ile benim durumumda olan kişiler ile paylaşan arkadaşkara çok teşekkür ederim.

Ayrıca motorola modem ile ilgili Türkiye ye ithal edilmiyor diye bir söylenti var ama hepsiburda sitesinde ürün stokta gözüküyor.Bu konu ile iligli bilgisiolanvar mı ?

• Netmaster CXC-150 1 ETHERNET+1 USB Port Kablo(uydunet) Modem

Bu modemi 2 hafta önce yalovadan 95tl ye aldım. Burda fiyatı baya düşükmüş benim aldığıma göre. Açıkçası gayet memnunum, bir sorun yok. Tak-kullan modemler zaten kullanırkende, ilk bağlayışınız sırasında da hiçbir ayar yapmıyorsunuz. Ben eski bilgisayarıma usb ile yeni bilgisayarımada ethernet ile bağlayıp küçük bir ev ağı kurdum kullanıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VDSL Modem Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Vdsl Modem Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Vdsl modem tavsiyesi
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.