Şimdi Ara

Uydunet müşteri hizmetleri TTNET'in müşteri hizmeti kalitesizliğini aratmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TTNET'in hem müşteri hizmetlerinin, hem de özellikle Bakırköy ekibinin çok kötü olmasından dolayı geçtiğimiz yıl ben de Kablonet'e geçtim. Çok şükür hızdan memnunum, önce 5 Mbit ile başladım, sonra 9 ay 10 Mbit kullandım, geçen ay da 3 Mbit e geçtim. Hız beni tatmin etmediği için dün gece 10 Mbit e geçiş için başvuru yaptım. Bugün saat 20:00 , hala hızım 3 Mbit.

Bu arada bugün 15:30 da müşteri hizmetlerini aradım, bana speedtest sonucunu mail göndermelisiniz dediler. Hemen destek@uydunet.net.tr adresine mail gönderdim. Benim anlamadığım Türksat şu anda kaç mbit ile hattımın bağlı olduğunu bilmiyor, bu kadar geri mi teknolojileri ? Ya da hadi biz screenshot alıp gönderebiliyoruz ama başka şehirde yaşayan anne babamız screenshot yapıp, mail ile nasıl gönderecek ?

Az önce tekrar aradım, telefondaki klasik kızlardan biri, iki gün içinde inceleyip geriye dönüş yaparlar, benim yapabileceğim birşey yok dedi. TTNET'den şikayetçiydim ama hız değişikliğini internetten bile yapabiliyordum, modem açılıp kapanınca yeni hızıma kavuşuyordum. Şimdi Turksat'da kimsenin arıza kaydından haberi yok, 2 gün bekleyin deniyor. Tam teknoloji fakirleri.

Özellikle aileniz için düşünüyorsanız bu müşteri hizmetleri ile uzak durun derim. Hattınıza kaç mbit internet verdiklerini bilmedikleri gibi, sonuçta ekran al kopyala mail gönder gibi işlere uzak olan birileri için tam çile olacaktır.

Cidden müşteri hizmetleri iyi olan, kaliteli bir firmanın gelişmesine bu devlet izin verse gözümü kırpmadan fiyatı ne olursa olsun o firmadan hizmet alırım.

• bende yeni hız degısıklıgı yaptım uydunet. oglen aradım aksam 10 gibi hız degisikligim gerceklesti . hizinizi turksat online islemlerden gorebilirsiniz . aksilik size denk gelmis
  • Devlet kurumu ne bekliyorsunuz 100 mbit hızında sorunsuz ve kaliteli internet
  • Merhabalar,

Aslında hangi hızı görmemeleri durumu imkansız. Bu durumu abartıyor olabilir ve diğer forum üyelerini yanlış yönlendirebilirsiniz. Hızınızı ve bilgilerinizi detaylı olarak görmeleri mümkündür. Sorununuzu iletirseniz Çağrı merkezine veya mail ile zaten çözeceklerini umuyorum.

Saygılarımla.
  • müşteri hizmetlerinde ttnet den iyisi yok bence. Sistemi en iyi oturmuş yine ttnet.

yani yanlış anlaşılma olmasın. Superonline, kablotv, smile, koçnet gibi iss ler çok kötü olduğu için yine ttnet iyi gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_fosil

müşteri hizmetlerinde ttnet den iyisi yok bence. Sistemi en iyi oturmuş yine ttnet.

yani yanlış anlaşılma olmasın. Superonline, kablotv, smile, koçnet gibi iss ler çok kötü olduğu için yine ttnet iyi gözüküyor.

Aslında genel olarak bakılacak olunursa; nereden başlayacak olunursa olsun, tüm ISS şirketlerinin eksileri ve artıları anlatmakla bitmez.

Saygılarımla...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.