28/10/2016 tarihinde kurulumu gerçekleştirilen Uydunet bağlantım kurulum yapıldığı günden bugüne kadar upload hızının bir türlü düzeltilememesi sebebiyle siteleri açmama, yavaş açma gibi sorunlar çıkarmakta.
Kurulum yapılan 28/10/2016 tarihinden bugüne kadar her akşam istisnasız olarak arıza kaydı açtırmama rağmen pek değerli Uydunet teknik ekibi evime gelip inceleme yapmak yerine "uzaktan müdahale" ile kendilerince sorunu düzeltmişlerdir. Fakat nedense sorun bir türlü düzelmiyor.
Akşamüstü 16:00'dan sabaha kadar upload hızı 0.00 mpbs ile 0.15 mpbs arasında gidip gelmekte fakat her ne hikmetse sabahları yaptığım kontrolde 2.0 Mpbs olmaktadır. Bunu çağrı merkezine söylediğimde ise "Türkiye genelinde yaşanan sorun" cevabını almaktayım. İşyerimde şu anda yaptığım hız testi sonucunda 14 Mpbs download / 1 Mpbs upload hızını görürken eve yeni bağlanan internet hız testi sonuçlarım 24 mpbs download / 0.11 Mpbs upload olarka görünmektedir.
Buna göre ya işyerim Türkiye sınırları dışında (evimden 7 km uzaklıkta) Ya da iş yerine gelen hat uydunetin bilmediği bir yerden geliyor :D
Ne zaman çağrı merkezini arasam "Türkiye genelinde sorun" saçmalığı ile karşılaşıyorum.
Sorun ne zaman çözülecek bilmiyorum ama benden size tavsiye uzak durun şimdilik bu firmadan. TTnet dedim tekel dedim kazık dedim değiştirdim ama bunlar daha beter çıktı. Bildiğiniz sinir hastası oldum 5 günde.
Bu kadar vurdumduymazlık olmaz. Dediğim gibi uzak durun ve "Türkiye geneli sorun" yalanına kanmayın. Ellerine yüzlerine bulaştırmışlar bişeyleri düzeltemiyorlar.
ilk bir hafta iade sansiniz var kullanin hemen bence..buarada bolge neresi