Şimdi Ara

uydunet sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 aydır uydunet kullanıcısıyım kampanyayla birlikte verdikleri Netmaster A90B modem var. Modem salonda pc yi ise arada 1 duvar olan yakın bir oda da kullanıyorum. Fakat çok kopmalar oluyor yani bağlantı tamamen kopmasa da mesela oynadığımda oyunda ping 2-3k lara çıkıyor ve yaklaşık 20-30 sn böyle kalıp düzeliyor. Net hızını kontrol ettiğimde bazen 2-3 mb çıkıyor bazen 15-16 mb çıkıyor . Sorunun modem olmasını düşündüren şey ise salonda pc kullanırken kopmalar yaşamıyorum. Acaba modemi değiştirsem sorun düzelir mi yoksa uydunet in kendi sorunu mu bu?

• Hocam kopmalar uydu netin genel sorunu...
  • Evet çoğu insanda bağlantı kopması varmış fakat salonda 18 mb çekiyor odamda 3 mb çekiyor ve arada 4-5 adım fark var nasıl bu kadar etkiliyor anlamıyorum
  • Netmasterların çoğu default olarak 6. kanalda geliyor ve neredeyse tüm modemler o kanalı kullandığı için parazitten etkilenme oluyor. Bence 3. 8. 9. kanalları deneyin. Özellikle 3. kanalı tavsiye ederim.
  • $developer; kullanıcısına yanıt
    Kanal 6dan farklı benim ama yinede denerim
  • Apathetical A kullanıcısına yanıt
    Sayın Kullanıcımız,

Kablosuz performansınızla ilgili yapılandırmaları kontrol etmemiz için cihazın yanındayken 0216 366 66 96 numaralı NetMASTER Destek Hattı'nı arayabilirsiniz.

Saygılarımızla,
    NetMASTER
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NETSPEED BAĞLANTI SORUNU
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.