Şimdi Ara

UYDUNET SÜREKLİ KOPUYOR YARDIM LUTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar TTnet ten Uydunet'e geçeli yaklaşık 2 hafta oluyor ama her gün 6-7-8-9 kere kopmalar yaşıyorum özellikle akşamları bu olay beni delirtti. Bunun çözümü nedir ? teşekkürler.

• Dairenize gelen sinyal seviyesi düşüktür... Servis çağırın sinyal seviyesini yükseltirler o zaman düzelir...
  • Servisi aradım ip değişikliği yapıcaz dediler.
  • Bina içi veya daire içi dağıtıca da sorun olabilir onları kontrol etsinler.
  • Ip değişikliği yapıldı ve hala kopmalar oluyor.
  • online hizmetlerden arıza kaydı bırakın.muhtemel iki sebebi vardır.birincisi ya modem arızalandı veya gelen sinyal seviyesi aşırı düşük veya aşırı yüksek.sinyal seviyesi normalse teknik servis yanında test modem getirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IntelligentTR

Arkadaşlar TTnet ten Uydunet'e geçeli yaklaşık 2 hafta oluyor ama her gün 6-7-8-9 kere kopmalar yaşıyorum özellikle akşamları bu olay beni delirtti. Bunun çözümü nedir ? teşekkürler.

Hacı kopma değişkenlik gösterebilir. Sinyal seviyesinden kaynaklı da kopma olur. Pc de ki virüs paylaşımından kaynaklıda. Ama sen çağrı merkezini ara ekip yönlendirsinler.
  • Takip.Bendede var bu sorun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun çözüldü mü?Bendede vardı sanırım çözüldü bende?

• Karşıyaka'da da 3-4 gündür rezalet bir internet, 2-3 saatte bir sinyal yükseliyor/düşüyor. 2 ay önce de böyle oluyordu, modem değiştirdim, düzeldi, yine aynı şey oluyor. Gitti mi gelmek de bilmiyor amknın şeyi, 1 saate kadar sinyal alınmadığı oluyor.
  • Voltaj düşüklüğündende internet kopabilir beyler.Benim öyle olmuştu.Fişi farklı yere taktım düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djcool

quote:

Orijinalden alıntı: crash_bandicoot

Karşıyaka'da da 3-4 gündür rezalet bir internet, 2-3 saatte bir sinyal yükseliyor/düşüyor. 2 ay önce de böyle oluyordu, modem değiştirdim, düzeldi, yine aynı şey oluyor. Gitti mi gelmek de bilmiyor amknın şeyi, 1 saate kadar sinyal alınmadığı oluyor.

Başka mesajlar da gördüm, İzmir bayadır sorunlu gibi. Kahramanlar'dayım Alsancak. Vazgeçtim gibi üye olmaktan uydunet'e.

Uydunet mi ? Sakın ha !

Şaka bir yana Ttnet'ten uzun süre önce kurtuldum ve Sol fiber deneyimim de ciddi hüsran oldu. Yine tercih yapsam yine Uydunet'i tercih ederim. En azından fiyatlar uygun, kablo Tv de fena değil.

@Unshaken Darkness
    Modem fişi mi ? İlginç öneri, deneyelim bakalım. Gerçi en son buraya yazdığımdan beri sorun olmadı da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crash_bandicoot -- 7 Eylül 2014; 2:41:57 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: djcool

quote:

Karşıyaka'da da 3-4 gündür rezalet bir internet, 2-3 saatte bir sinyal yükseliyor/düşüyor. 2 ay önce de böyle oluyordu, modem değiştirdim, düzeldi, yine aynı şey oluyor. Gitti mi gelmek de bilmiyor amknın şeyi, 1 saate kadar sinyal alınmadığı oluyor.

Başka mesajlar da gördüm, İzmir bayadır sorunlu gibi. Kahramanlar'dayım Alsancak. Vazgeçtim gibi üye olmaktan uydunet'e.

Uydunet mi ? Sakın ha !

Şaka bir yana Ttnet'ten uzun süre önce kurtuldum ve Sol fiber deneyimim de ciddi hüsran oldu. Yine tercih yapsam yine Uydunet'i tercih ederim. En azından fiyatlar uygun, kablo Tv de fena değil.

@Unshaken Darkness
    Modem fişi mi ? İlginç öneri, deneyelim bakalım. Gerçi en son buraya yazdığımdan beri sorun olmadı da.

2 aydır bu sorun vardı.Topraklı düzgün(fazla yük olmayan) yere taktım.1 haftadır sorun yok.Belli saatlerde oluyordu benim.Oda yoğunluktan voltaj düşmesi oluyordu sanırım.

• Bugün sabah yine kopunca 126'yı aradım, teknik servis geldi. Google ping test falan yaptı, paket kaybı göründü şansa da, bina girişindeki kutudaki bir cihazı yenisiyle değiştirdi. 12 saattir hiç kopmadı.

Ancak bugün yurtdışı pinglerinde sorun var gibiydi gündüz.
  • quote:

Bugün sabah yine kopunca 126'yı aradım, teknik servis geldi. Google ping test falan yaptı, paket kaybı göründü şansa da, bina girişindeki kutudaki bir cihazı yenisiyle değiştirdi. 12 saattir hiç kopmadı.

Ancak bugün yurtdışı pinglerinde sorun var gibiydi gündüz.

Umarım bir daha sorun çıkarmaz hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.