Şimdi Ara

Uydunet Telekom altyapısından mı faydalanıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uydunet'in verdiği hizmet altyapıyı Telekom'dan mı alıyor? Ya da nereden sağlıyor?

Tut ki Telekom'un hizmeti bir sebeple sekteye uğrasa Uydunet bundan etkilenir mi?

Telekom tekeli dışında başka altyapı var mı bu bilgiye sahip değilim açıkçası. Mesela GSM operatörlerinin durumu da bilmiyorum.

Bilenler var mı?

• Şehir içinde kendi altyapısı var ama yurtdışı çıkışları türk telekom üzerinden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre A.

Şehir içinde kendi altyapısı var ama yurtdışı çıkışları türk telekom üzerinden.

Turkcell Superonline defalarca arama yapmıştı, kendisine geçmem için. En son defasında arayan dedi ki kendi altyapılarını kullanıyorlarmış ve hatta Telekom'a da kendileri altyapı sağlıyorlarmış.

Ben de GSM operatörlerinin verdiği ev interneti hizmeti olayının nasıl çalıştığını bilmediğim için kendimden emin bir itiraz sergileyemedim.

Yurtdışı çıkışı Telekom'dan olsa dahi yurtiçinde kurduğu altyapı nedeniyle Telekom'a sağladığı bir hizmet olup, böyle bir yanıltıcı ifade kullanıyor olabilir mi? Ya da tamamen yalan mı söylüyor durumda oluyor?

(Ne desem bıkmadan yine yine arıyorlar. Bir dahaki sefere bilgili olayım yanıltmacalarına karşı.)

Başka bilgili arkadaş varsa, lütfen onlar da iki cümle bilgi aktarsınlar.

• Kendi sistemi sanirim.

• Kendi altyapısı var.Telekom la alakası yok

• Şehirler arası bağlantı ve yurtdışı çıkışı Telekom aracılığıyla oluyor...Kendine ait yurtdışı çıkışı da bulunmakta fakat acil durumlarda kullanılmakta... Şehiriçi şebekeleri kendine ait...
  • Dsl de butun iss ler ttnete bagli superonline sadece fiberde kendi hattini kullaniyor bide kablonet var kendi altyapinlsini kullanan tabi bunlar sinirli olup cok az kullaniciya ulasiyor bide yerel wifi hizmetleri var uydu sisteminden calisyor canak uzerinden baglantinsaglaniyor pek verimli degiller
    Mobilde 3 sirket vat 3 de kendi alt yapisini kullanir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Altyapının ne önemi bar fiyat performans bak yercih et. Bana sorarsan uydunet alır gider. Aynı fiyata so fiber(dsl değil) varsa belki o da tercih edilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroTech -- 13 Eylül 2016; 23:19:30 >
  • Mobidik kullanıcısına yanıt
    Bir yerde uydunet bir yerde superonline demişsiniz orasını anlayamadım.
    Uydunetin yurt içi kendi altyapı yurt dışı türktelekom altyapısı.
    Superonline fiberde yurt içi ve yurt dışı kendi altyapısı.
  • Bazı ipler kendi yurtdışı çıkışı bazıları türktelekomun çıkışından. İkisinde de hızda bir fark olmuyor fakat pingde 12-25 ms ping arası türktelekomun çıkışında daha fazla

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.