meraba beyler dün uydunet hızımı yukselterek Net master CBw- 700 kablosuz modem aldım ordakı bayan fişe takın dırek kullaırsınız dedı ama beceremedım kablosuz sekılde rahatlıka gırebılıyrum fakat wifiden baglanmak ıstedıgımda şifre sorunu ıle karsılasıyordum kullanma kılavuzundakı gıbı ayarları uyguladım ama beceremedım suan modemın ana sayfasına da gırıs yapamıyorum normalde dun ılk aldıgımda tarayıcıyahttp://192.168.0.1/ yazıp ok dıyınce kullanıcı adına admin paraloya passworld yazıp logın olablıyordum ama suan olmuyor ve kablosuzda baglantıyı gercekleştiremiyorum bu konuda bılgı sahıbı olan varsa yardımcı olursa sevınırım beyler
Selamlar.
Modemin alt kısmında bir delik var. Reset deligi. Oraya ince bir kalem veya igne gibi birsey sokun ve 10-11 saniye çıkarmayın. Modemde kırmızı ışık yandıgında çıkarın. Böylelikle modemi resetlemiş olacaksınız. 5-10 dakika bekleyin ve pc nizden kablosuz aglara baktıgınızda cbw700........... tarzında uzun birsey olacak ona giriş yapın. Sizden sifre isteyecek , modeminizin arkasında web 128 passphrase: **************** gibi birsey yazacak. Oradaki sifreyide kablosuz ağına gireceksiniz ve bağlanmış olacaksınız. Daha sonra tekrar modemin arayüzüne girip çeşitli ayarlar için yardım isterseniz yazabilirsiniz.
Uydunetten nefret ediyorum , çektirmedigi sorun kalmadı. Halada çekiyorum. Sözleşmem olmasa 1 dakika durmam. TTnet ne güzelmiş ya.