Şimdi Ara

Uydunet Yeni Seri Modem Çıktı - Netmaster CBW-383ZN (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
6
Favori
35.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turank

Git il md ne veriyorsanız yeni modem abone Olacağım yoksa TTnet in bilmem kaç tl lik şu tarifesine geçicem taahhütlü diyin bekleyin. Olmadı yolunuza :))

Ama ile git abone merkezleri bilmez

Deneyeceğim hocam sağol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sayın netmaster yetkılısı dun ıtıbarıyle modem süresini doldurdu sanırım 2-3 saat çalışmadı içindeki menüler değişmiş firmware yuklenmıyor ve bazı ozellıklerı kapatmak ıstedıgımde buna izin vermıyor uydunetı aradım garantısı doldugu ıcın bısey yapamayız dedıler bumu yanı 2 sene doldu dıye sımdı elımızdemı kaldı bu modem??
  • quote:

Orijinalden alıntı: tohoot

sayın netmaster yetkılısı dun ıtıbarıyle modem süresini doldurdu sanırım 2-3 saat çalışmadı içindeki menüler değişmiş firmware yuklenmıyor ve bazı ozellıklerı kapatmak ıstedıgımde buna izin vermıyor uydunetı aradım garantısı doldugu ıcın bısey yapamayız dedıler bumu yanı 2 sene doldu dıye sımdı elımızdemı kaldı bu modem??

Süresinin biter bitmez bozulması (eğer bozulma ise) tam tevafuk sizin için. Üzücü bir durum olmuş. Yazılım güncellemesi mevcuttu belki o neden olmuştur. Siz çağrı merkezini tekrar arayın destek vermeme gibi bir durum olmaz. Sadece bozuk ise kesin değişim olmaz ama servis desteği olur.

Edit: netmaster yetkilisi değilim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroTech -- 13 Haziran 2015; 12:16:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

sayın netmaster yetkılısı dun ıtıbarıyle modem süresini doldurdu sanırım 2-3 saat çalışmadı içindeki menüler değişmiş firmware yuklenmıyor ve bazı ozellıklerı kapatmak ıstedıgımde buna izin vermıyor uydunetı aradım garantısı doldugu ıcın bısey yapamayız dedıler bumu yanı 2 sene doldu dıye sımdı elımızdemı kaldı bu modem??

Sayın Kullanıcımız,

İletişim bilgilerinizi bizimle paylaşırsanız, Destek Uzmanı arkadaşlarımız sizi arayarak yardımcı olabilirler. Modemin garanti süresinin bitmesi tarafımızdan destek almanıza engel oluşturmamaktadır. Yalnız modemin tarafımıza gönderimi ve tamir durumlarından ücretli servis verilmektedir. Tarafımızdan yazılım desteği, e-posta ve telefonla destek konusunda sınırsız destek alabilirsiniz.
    destek@netmaster.com.tr

Saygılarımızla,
    NetMASTER

• quote:

Orijinalden alıntı: NetMASTER_

quote:

Sayın Kullanıcımız,

İletişim bilgilerinizi bizimle paylaşırsanız, Destek Uzmanı arkadaşlarımız sizi arayarak yardımcı olabilirler. Modemin garanti süresinin bitmesi tarafımızdan destek almanıza engel oluşturmamaktadır. Yalnız modemin tarafımıza gönderimi ve tamir durumlarından ücretli servis verilmektedir. Tarafımızdan yazılım desteği, e-posta ve telefonla destek konusunda sınırsız destek alabilirsiniz.
    destek@netmaster.com.tr

Saygılarımızla,
    NetMASTER

Ben yeni aboneyim daha bağlantım yapılmadı konya için yeni version modemler konyada ne zaman dağıtımına başlanacak bilginiz varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: oktay_42

quote:

Orijinalden alıntı: NetMASTER_

quote:

Sayın Kullanıcımız,

destek@netmaster.com.tr

Saygılarımızla,
    NetMASTER

Ben yeni aboneyim daha bağlantım yapılmadı konya için yeni version modemler konyada ne zaman dağıtımına başlanacak bilginiz varmı ?

bunun doğru cevabını konya il md 'ü verir. Netmaster yalnızca tedarik ve teknik destek konusunda bilgili ve yetkili bir firmadır. İl Müdürlüğünüz ile iletişime geçin derim.

• Son durum nedir ? Hala eski modele devam mı ?

@oktay_42 Hocam sizin kurulum yapıldı mı ? Hangi modeli bağladılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerem

Son durum nedir ? Hala eski modele devam mı ?

@oktay_42 Hocam sizin kurulum yapıldı mı ? Hangi modeli bağladılar.

Bulunduğunuz ile göre değişiyor. İl stokları hala eski ise bitmeden yeni dağıtılmıyor. İL Md'ne bir sorun daha iyi olur. istanbulda yeni seri modemler dağıtımda bildiğim kadarıyla
  • Dün yeni taahhüt verip modem değiştirdim. Bu modemi getirdiler. Ama wireless bağlantısında problem var.
    Sebebini anlayamadım. Youtube da 2 video izliyorum 3. de ağ hatası diyor. Uygulamayı kapatıp açıyorum düzeliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charmlander

Bursa içinde durum aynı arkadaşlar.

Dün Kablonet il müdürlüğüne gittim, bendeki modem problemli ne zaman ne yapacağı belli olmuyor garantiside doldu, değiştirmek istiyorum diye bizzat yüzyüze başvuruda bulundum.

İl müdürlüğündeki arkadaşlar sağolsun gayet güzel ilgilendiler, sorun hakkında bilgi edinmeye çalıştılar, yeni gelen modemlerin dağıtıım durumu hakkında can siparane bir şekilde uğraş verdiler ancak hangi kanaldan girerlerse girsinler karşılarına hep şu mesaj çıktı , bende bizzat telefon konuşmalarına şahidim ;

"GENEL MÜDÜRLÜĞÜN KESİN TALİMATI VAR !!! ELİMİZDEKİ MEVCUT MODEMLERİN STOĞU BİTMEDİKÇE YENİ MODEMLER DAĞITILMAYACAKTIR."

Hatta orada depoda görevli yetkiliyle bizzat şefinin telefonundan görüştüm kendiside aynı durumu tekrarladı.Burada depoda adım atacak yerim yok ancak bize gelen kesin talimat eski modemler bitmedikçe yenileri kesinlikle dağıtıma gönderilmeyecektir.

Aslında o an şeytan dedi ki al tekrar bir CBW383Z-4, tak çalıştır ve eğer aynı sorunları tekrar yaşarsam öncelikle Tüketici Hakem Heyetine gidip haklı karar çıkarttırıp daha sonra Tüketici Mahkemesinden emsal karar çıkarttırarak bu saçma sapan durumun belkide önüne geçebilirim.

Şu an mevcut CBW383-Z4 kör, topal idare ediyor.Kilitleniyor, donuyor falan ama en azından internete girebiliyorum, bazen kapatıp açınca, yemeyince iğneyle reset düğmesine dürtünce.

Yetkiliyede aynen söyledim :

"Elimdeki cihazın garantisi bitti.İlk aldığım günden beri problemli ancak servise gitti geldi , sorunun giderildiğini iddia ettiler ancak değişen bir durum yok.Cihazda yine aynı problemler devam ediyor.

Ben yeni bir modem almak istiyorum.Parasını vererek.Ben şimdi VatanBilgiayar'a gitsem , yada Bimeks'e yada MediaMarkt'a Kablonet için Docsis 3.0 modem bulabilecek miyim?

Hayır.ADSL'de olsam onlarca marka ve bir onun kadar model alternatifim var.Ancak Kablonet olarak bir alternatifim var mı?

KOSKOCAMAN BİR YOK.

O zaman ben sizden sadece bir ricada bulunuyorum.Kablonet kullananlar genelde internetin farkındalığında olan arkadaşlardır.Sadece Facebook, Twitter gezinen insanlar değildir.O yüzden bizleri bu saçma sapan CBW383-Z4'le başbaşa bırakmayın."

Ben yinede 15 gün civarında bekleyeceğim, en azında okulların kapanmasını, ondan sonra baktım yeni model vermiyoruz falan kasıyorlar kendilerini, alırım bir CBW383Z-4 parasıyla yeniden sıfır olarak ve aynı sorunları yaşarsam,

Bu işin sonu mahkemede biter ancak o kadar ! !1!

Bütün yazına katılıyorum sadece tek bir yerde düzeltme yapmak istedim. Paran ile gidip docsis 3.0 modem temin etmen mümkün yani çoğu yerde satışı mevcut.

• Bende 2 yıldır uydunet abonesıyım elimdeki modem Netmaster CBW-383Z4 bugune kadar cekmedıgım çiler dert tasa kalmadı... Bugune kadar abartısı evimi keşife arkadaslar abartısız 5-6 kere gelmıslerdir...
    Ama herseferınde gelen arkadaslar modemin arayüzüne girip 1-2 işlem yapıyormus gıbı yapıp 1-2 de resim cekıp her seferınde gıttıler en sonunda da arkadaslar modemın sıfır bır modemle değişmesine karar verıldi ama ondada aynı sorunlar devam edıyor....

olan sorunlar evde lol yada baska bır onlıne oyun oynarken ping degerının yukselmesı oyunun kasması... Saniyelık anlık kopmalar 2.3 sn arasında kopup gerı gelmeler.. 2 den fazla kısı oyun oynarken yıne ping degerlerının anıden cıkması bır yandan oyun bır yandan vıdeo hayatta ızlenmemesı vs.....

Herneyse ozetlıycek olursam sagolsun netmaster muhammet bey gercekten olayla ılgılı baya ılgılendı yardımcı oldu...

Ama gel gelelım sorunlar halledıldımı hayır suanda evde arkadaslarım geldıgınde topluca bır oyun oynayamıyoruz... 1 kısı oynuyor dıgerlerı nu ızlıyor... Daha sonra enson yenıden bır heyet geldı ıncelemeye ordakı calısan ekıpten arkadasta bu sefer sucu netmaster attı dedı bugune kadar sadece sız degıl sızın gıbı cogu yerden bu modemle ılgılı sıkayetler var dedı bana kalkmıs bunlarlar ugrasmayın yenıden tekrarlıycaktır dıyıp kendınıze bır router alın ben kendım evımde bıle olayı oyle cozdum fılan dedı...

Ben okadar para verıyorum hızmeten yararlanmak ıcın ve hızmetımın karsılıgını alamadıgım halde bıde dısardan router alıcam oldu herneyse benım sozlesmemde cok sukur 16 ağustosta bıtıyor baktım yenı modem verırız devam edın derlerse devam edıcem eger yok derlersede yolumuza bakıcaz....

Not olarak: Su eve gonderılen arkadasları Allah askına bır egıtımden gecırsınler kurrmudur egıtımmıdır bılmıyorum artık her gelen aynı seyı ezberlemıs sınyal degerlerım dusuk denılıyor gelıyorlar eve yok mıkro dalga varmı, yok telsız telefon yok modemın yanında sınyal bozucu elektronık alet yaaa kendın gelmıssın zaten sende goruyorsun modemle pc arası 5 metre yok kopmaları kendılerı sahıt oluyorlar bıde gelmıs antık kuntık sorular soruyorlar.... Bıde kalmıslar bırbırlerını kotuluyorlar turksat calısanları netmaster falan fılan neyse.... Az kaldı

• Arkadaşlar bu modemin kesin olarak 5ghz desteği yok mu? Bana özellikle 5ghz lazım çünkü işitme cihazlarım bluetooth özellikli ve 2.4 ghz de oluşan çakışma yüzünden telefondan streaming (youtube vb.) yaparken takılıyor, bu yüzden bluetooth 2.4 ghz den çalışırken wifi 5ghz üzerinden çalışsın istiyorum. böylece bluetooth kulaklıklarla rahat rahat kullanabileyim.
  • 1 haftadir evimde mevcut olan modem . Antenleri bir sure sonra gacir gucur gucurdayan , cekmeyince solugu basinda alip oraya buraya cekistirdigim lanet modemden sonra gercekten sorunlari cozmusler gibi gozukuyor , kopma peoblemleri yok sinyal gucu kuvvetli ve anlik bildirim problemi yasamiyorum . Tek sikintim taahhut bitmesiyle 25 mbps 75 GB kotali tarifeye gecmis olmama ragmen hizimi 3 mpbsye sabitlemis olmalari !

• güzele benziyor.

• NetMASTER_ N kullanıcısına yanıt
    Bridge modda çalışmayı başarabiliyor ama direkt olarak kullanılmaya çalışıldığında tam bir hayal kırıklığı.Siz kabul edin ya da etmeyin modemleriniz çok sıkıntılı.Zaten modemlerinizin problemli olduğunu itiraf edecek yüreğiniz olsa bu kadar kalitesiz modemleri kullanıcılara vermezsiniz.
  • Bugün TTNET belasını bırakıp KabloNet'e geçtim. Adamları dün aradım bugün bağladılar bağlantım stabil 25 MPBS.

Hat dalgalandı, sinyal bozuldu derdi yok miss gibi keşke daha önce geçseymişim.

Bana bu modemi verdiler yeni model olduğu belli gayet güzel. Umarım sorun yaşatmaz ilerde de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GAMEHUNTER

Bugün TTNET belasını bırakıp KabloNet'e geçtim. Adamları dün aradım bugün bağladılar bağlantım stabil 25 MPBS.

Hat dalgalandı, sinyal bozuldu derdi yok miss gibi keşke daha önce geçseymişim.

Bana bu modemi verdiler yeni model olduğu belli gayet güzel. Umarım sorun yaşatmaz ilerde de.

hayırlı olsun. problem hepsinde var yok değil. ha az ha çok. sende inş az olur. inş biz de bir gün ttnetten kurtuluruz bakalım.
  • slm;
    cbw-383zn bugün takıldı... wifi olarak evdeki cep telefonlarına otomatik bağlandı ancak ıydu cihazındaki wifi ye bağlanamıyor.... ne yapmam lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: startac

slm;
    cbw-383zn bugün takıldı... wifi olarak evdeki cep telefonlarına otomatik bağlandı ancak ıydu cihazındaki wifi ye bağlanamıyor.... ne yapmam lazım...

daha açık sorsan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: startac

slm;

elindeki modem zaten uyudu cihazına baglanmaz

uydu cihazın elindeki modem'e baglanır.

senın yazdıgından bu yorum cıkıyor su yazılarınızı dodru duzgun yazsanız ne kaybedersiniz?1 mesajınız var o da bu sorun icin yazılmıs siteye bunun ıcın uye olmussunuz barı atacagınız sayılı mesajı da acık acık duzgun bır sekılde ıfade edin,en azından bosuna uyelık almamıs olursunuz.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.