Şimdi Ara

Uydunet Yeni Seri Modem Çıktı - Netmaster CBW-383ZN (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
6
Favori
35.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam alıcıyım bana geri dönüş yaparsanız sevinirim @mr.perfect1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaslar ben yarin kablonet baglatiyorum, sorunsuz kullanabilecegim modem hangisini onerirsiniz? 3-4 telefon online oyun oynuyorum. 250gb akk var

• quote:

Orijinalden alıntı: Bjk@@N

Selam arkadaslar ben yarin kablonet baglatiyorum, sorunsuz kullanabilecegim modem hangisini onerirsiniz? 3-4 telefon online oyun oynuyorum. 250gb akk var

Konu modemler üzerine zaten. Z4 değil zn almanı öneririm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bu zn modeli kendim alsam z4 le değiştirsem problem olurmu
    yoksa uydu netçilerimi çağırmalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troçki

ben bu zn modeli kendim alsam z4 le değiştirsem problem olurmu
    yoksa uydu netçilerimi çağırmalıyım

Sana direk vermezler. Zn piyasada bulunabilen bir modelde değil.

Ama abone merkezine gider sorarsın eğer ilde zn dağıtıma başlanmışsa satış yaparlar, gelen ekip zn kurar sisteme tanıtır geçer. Bu kadar

Çağrı merkezinide arayabilirsin

• piyasada satılmıyormu gold da vatanda media marktda falan
    z4 satılıyordu hızlı aldada var
  • quote:

piyasada satılmıyormu gold da vatanda media marktda falan
    z4 satılıyordu hızlı aldada var

Piyasada satılmaya baslandı arkadasın haberi yok sanırım ama fiyatı 2katı 300 yl civarında

• kacanga kullanıcısına yanıt
    sağolasın arkadaşım
    ben zaten dün googlede incelediğimde gördüm
    gittide ve n11 de var satışı 295-tl

şimdi ben bu modemi alsam eskinin yerine taksam
    aynı şekilde internete girmede sorun yaşarmıyım
    zaten bölge şebekede sorunlar var hızımız 2-3 lere
    iniyor yapamadılar bi türlü 1 haftadır
  • quote:

sağolasın arkadaşım

Ben bu znyi kullanıyorum. Z4 kullanmadım .o yüzden farkı var mı. Yorum yapamam. İkisini kullananlar farkı var diyen de var wifi çekimi hariö yok diyen de var. Alıp direk kullanılmıyormuş mh arayıp kaydettirmek gerekiyomuş.

teşekkürler arkadaşım
    biri harici antenli diğeri dahili antenli
  • quote:

sağolasın arkadaşım

Piysa satışından harbi haberim yok

Ama 300 tl çok uydunet 144e veriyor diye biliyorum.

Ayrıca bağlantı ve hız probleminiz sinyal yda kablo kaynaklı ise modem bu sorunu çözmez. Modemin en buyuk artısı dahili antende olsa wifi snyal gücü.

• Yok benim sorunum şebeke bölgeden bend wifi sinyal gücü için düşündüm zaten
    Router falan kullanmak istemiyorum artık

• benim kendi modemim bozulduydu. yeni aboneydim modem vardı elimde. bende oçift antenliyi beklerken bu Netmaster CBW-383ZN antensiz model gelince bende bunu istememeiştim dedim. sözde antenleri değiştircektim falan filan. adam dedi eski modelde çok şikayet var 1 hafta kullanın beğenmesseniz iade eder eskisini alırsınız demişti :D meğer bu antensiz model yeniymiş. değiştirmeye gerek yok o halde. gerçi salonda çekim kuvveti pek değişmedi benim motoroloya göre ama olsun bakacaz dahaa şimdi bağlandı test edemedim. gigabit porta sahip ben kablolu kullanıyorumda pcde. güzele benzio modem. 292 tl ye hepsi burada satıyo. ben 144 tl/ 12 taksitle aldım. bu arada şunuda söyleym 3-4 gün önce modem için başvurdum yeni onaylandı şikayet yazınca onaylandı. ve byramdan once demişlerdi taşeron firmayı aradım randevu vermedi ileri geri konuştu bayramdan sonra pazartesi dedi. gene şikayet yazdım uydunete 5 kere. hem para ödicem hemde bayramda modemsiz kalacam. çalıştığınız taşeron firma görevini yapsın vs vs. az önce çat geldiler arkadaşlar bunlara anca şikayetten anlar. başka türlü iş yapmıyolar ve aracı firma kullanıyolar. adslden kabloya geçtim derken başıma bunlar geldi şikayette adsle geri geçeceğim gibi görünüyor yazmam sanırım etkili oldu. anında bağladılar.

sitede gözüken modem çift antenli 175 tl yazan hepsi buarada 220 ye satıo. uydunet 144/12 ye verdi. kampanya

bana gelende antensiz yeni modelmiş resimler aşşada 144/12 ye aldığımda yeni model. yani baya karlı oldu. hepsi buarada 292 ye satıo

Uydunet Yeni Seri Modem Çıktı - Netmaster CBW-383ZN Uydunet Yeni Seri Modem Çıktı - Netmaster CBW-383ZN Uydunet Yeni Seri Modem Çıktı - Netmaster CBW-383ZN Uydunet Yeni Seri Modem Çıktı - Netmaster CBW-383ZN Uydunet Yeni Seri Modem Çıktı - Netmaster CBW-383ZN

ÇEKİMLE İLGİLİ BİŞİLER YAZAN OLMUŞ. BEN SİZE ŞÖYLE SÖYLEYİM BENİM BUNDAN EVVELKİ MODEMİM 1 ANTENLİ ARRİS WTM 552 A İDİ DOCSIS 2.0 hatta tplink 5DBİ ANTEN TAKMIŞTIM. YENİ GELEN CBW-383ZN ÇEKİMDE BİŞEY DEĞİŞMEDİĞİNİ SÖYLEYEBİLİRİM SANIRIM BUDA UYDU MODEMLERİN ÇİPLERİNİN DANDİKLİĞİNDEN KAYNAKLI SALONDA HALA 1 DİŞ VE KOPMA VAR. MESAFE 20 METRE DÜZ DUVARSIZ.ESKİ MODEMİ ÇÖPE ATACAM PARÇALADIM 4 IŞIK YANIYO AMA WİFİ VE LAN YANMIO. yaptırmayla uraşmam çöp

Uydunet Yeni Seri Modem Çıktı - Netmaster CBW-383ZN

Uydunet Yeni Seri Modem Çıktı - Netmaster CBW-383ZN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HATUKAY -- 22 Eylül 2015; 18:23:03 >

• Yeni modemi bitirmeden göndermeyip eskisini gönderme olayı hala devam ediyor mu acaba? Konya'da alan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VulonViing

Yeni modemi bitirmeden göndermeyip eskisini gönderme olayı hala devam ediyor mu acaba? Konya'da alan var mı?

Konyada eski modemler bitti. Yenileri veriyolar

Teşekkürler hocam. Eski modemden illallah etmiş biri olarak umarım bu modem beni tatmin eder.

• Netmaster CBW-383ZN modem stabil şimdilik çekim gücü antenler 1 er db artasda aynı fark etmiyo a.p kullanmak şart sanırım. kablonet müşteri hizmetleri daha iyi hizmet verirse ve heryerde yaygınlaşır ve güzel kampanyalar yaparlarsa adsl i bertaraf eebilirler zaten çoğu insan adslden bıkıp kabloya geçiyo ben 5 sene adsl kullandım üstelik kablonet binada olmasına rağmen. modemlere güvenemiyodum halada durum aynı mlet modemden şikayetçi. aslında çoğu insanda hem tv hem internet aradan çıksın diye kablonet kullanıyor BU ARADA EDİNDİĞİM SON BİLGİ ŞU MÜJDELİ HABER VE KAYNAK SAĞLAM TP-LİNK ÜST YÖNETİCİLERİNDEN BİRİ İLE GÖRÜŞTÜM KABLONETLE ANLAŞMAK ÜZEREYİZ DEDİ EĞER ANLAŞIRLARSA TPLİNK KABLO MODEM ÜRETECEK BİLGİNİZE SUNULUR. VE SANIRIM TPLİNKİN BU İŞE GİRMESİ İLE MODEM SORUNLARIDA ÇÖZÜLÜR. BİZZAT TEPE YÖNETİCİ İLE GÖRÜŞTÜM KENDİSİ ARKADAŞIM OLUR. ŞUANDA BİTTİ BİTECEK Bİ ANLAŞMA KONUŞMA SÖZ KONUSUDUR. HABERİNİZ OLSUN. ÇOK YAKINDA TP-LİNK KABLO MODEMLER DUYARSANIZ ŞAŞIRMAYIN.

çok yakında bu kategoride modem görürseniz şaşırmayın. son durumu öğrenip bu konu altında yazacam 2-3 ay önce kendisi ile görüştüğümde söylemişti.

http://www.tp-link.com.tr/products/?categoryid=4153

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HATUKAY -- 25 Eylül 2015; 3:07:38 >

• Umarım doğru haberdir. Tp-link le beraber 2-3 markanın daha girmesi gerekiyor. Konuyu bende araştıracağım 👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroTech -- 25 Eylül 2015; 12:00:29 >
  • HATUKAY kullanıcısına yanıt
    Çok iyi haber ya eğer doğru çıkarsa müthiş güzellik olur

• HATUKAY kullanıcısına yanıt
    Tp-Link yöneticisi askerlik arkadaşınız mı hocam? Daha piyasaya duyurmadıkları şirket adına önemli bir atılımı siz birebir görüşüp öğrendiniz, üstüne buradan duyuruyorsunuz öyle mi? Bence bir daha o yönetici arkadaşınızdan şirket ile ilgili bir haber almayı beklemeyin.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.