Şimdi Ara

Uydunet Yeni Seri Modem Çıktı - Netmaster CBW-383ZN (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
6
Favori
35.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VulonViing

Tp-Link yöneticisi askerlik arkadaşınız mı hocam? Daha piyasaya duyurmadıkları şirket adına önemli bir atılımı siz birebir görüşüp öğrendiniz, üstüne buradan duyuruyorsunuz öyle mi? Bence bir daha o yönetici arkadaşınızdan şirket ile ilgili bir haber almayı beklemeyin.

sonucu belli olmayan bir atılımı piyasaya niye duyursun ki şirket? Türksat belki istediği uygunluğu bulamayacak veya anlaşmaya yaklaşmayacak o zaman ne olacak? sayın kullanıcılarımız görüştük ama olmadı taktir türksat'tan mı diyecek?

Apple'dan yeni model bir cep tel haberi almıyoruz ki modem anlaşması bu olabilir veya olmaz hiç bir şey net değil.

Ben daha detaylı bilgi bulurum ayrıca siz merak etmeyin

• Arkadaşın Tp-Link yöneticisi ile görüşüp bu anlaşmadan haberdar olduğunu gerçekçi bulmadım. Siz yönetici olsanız ve yakın arkadaşınıza böyle bir bilgi verseniz, onu bu bilgiyi duyurmaması konusunda tembihlemez misiniz? Hadi bunu geçtim, Türksatın satışları çok iyi giderken, daha yeni modem çıkaralı birkaç ay olmuşken ve yeni modem ile tüm sorunları çözmüşken, Türksatın böyle bir anlaşmaya kalkıştığına gerçekten inanıyor musunuz? Biraz düzgün ve gerçekçi düşünelim lütfen.
  • VulonViing kullanıcısına yanıt
    Türksat modemleri kendi imal etmiyorki oda netmaster isimli
    Firmaya ihale etmiş
    İhale süresi bitince tp linkle neden anlaşmasınki
    İlelebet netmasterda kalıcak diye bir kuralmı var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz beni anlayamadınız galiba. Ben ilelebet Netmasterda kalacak demedim. Daha mevcut bir anlaşmaları varken, satışlar iyiyken ve yeni bir modem çıkmışken bu anlaşma imkansız demeye çalıştım. En azından yakın gelecekte imkansız.

Böyle bir anlaşma olsa bile yöneticinin bir arkadaşına bu anlaşmadan bahsetmesi ve arkadaşının da forumda bunu böyle kolayca dillendirmesi saçmalıktır. Dediğim gibi, gerçekçi bulmuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VulonViing kullanıcısına yanıt
    Tabi canım orda haklısın hele bir şirket sorumlusu
    Şirketde ne olup bittiğini dışarı sızdırmaz

• quote:

Tp-Link yöneticisi askerlik arkadaşınız mı hocam? Daha piyasaya duyurmadıkları şirket adına önemli bir atılımı siz birebir görüşüp öğrendiniz, üstüne buradan duyuruyorsunuz öyle mi? Bence bir daha o yönetici arkadaşınızdan şirket ile ilgili bir haber almayı beklemeyin.

gizli bir bilgi değilki. eğer anlaşılırda kablonet modem tplink görürsen bu söylediğine mahçup olursun.Niye haber alamayım. adam kendi kendini mi kovacak bekle ve gör. ordaki linkteki kablo modem kısmını babasının hayrına açmadı.

kafamdan uydurcak değilim heralde böyle bişeyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Troçki

Tabi canım orda haklısın hele bir şirket sorumlusu
    Şirketde ne olup bittiğini dışarı sızdırmaz

ya hocam tüm modemlerde taahut anlaşması sağlamasa bile adamlar kablonet modem yada kit olarak piyasaya girecekler böyle bir duyum aldım allah allah size haber verende kabahat :D beklicez görecez. bayramdan sonra bidaha sorarım buraya yazarım. siz benim ne iş yaptığımı mı biliyosunuz? hangi bilgiyii nereden aldığımı mı biliyosunuz? bu bilgi eğitimlerde kablo modem sorularına gelen sorulara verilen cevaplardan biridir gizli değeildir.Gizliyse bile öğrenmiş oldunuz hayırlı olsun. beklemedeyiz. ilelebet netmaster olacak değil ya 10 15 senedir bıktık cwb 560 cwb 700 den beri 10 yıl geçti. şikayet üzerine şikayet demekki adamlar modem ürettircek daha prof bi firmaya nerden bilebiliriz? Ben duydum size aktardım elçiye zeval olmaz.

kaldıki tplinkte zaten hali hazırda kablo modem var ya bunlar gelecek yada benzerleri adamlar kablo netle anlaşssınki modem satışı garanti olsun neden çünkü daha önce cisco bu işe girmeyi denedi ama modem satamadı çünkü kablonetle anlaşmamıştı dışardan satmayı tercih etti. bizler taahutsuz kablonet harici modem aldıkmı? hanginiz aldınız allah aşkına adamlar modem getirtti hatırlıyorum 10 sene önce ciso kimse almıyodu pahallı diye. sanki sadece türkiyemi kablo modem kullanıyo yooo. ama güzel bi pazar var. buyrum bu model yada modelleri yakında görebilirsiniz

http://www.tp-link.com/en/products/details/cat-16_TC-7610.html

ADAMLARCA AC 1750 DC 3 KABLO MODEM BİLE VAR

http://www.tp-link.com/en/products/list-16.html

ÇOK PARAN VARSA AMAZONDAN GETİRT

http://www.amazon.com/TP-LINK-Archer-CR700-Certified-Cablevision/dp/B012I96J3W/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1443201295&sr=8-1&keywords=AC1750+Wireless+Dual+Band+DOCSIS+3.0+Cable+Modem+Router+Archer+CR700

http://www.amazon.com/TP-LINK-Download-Certified-Cablevision-TC-7610/dp/B010Q29YF8/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1443201697&sr=8-5&keywords=B013ALA9LA%7CB012I96J3W%7CB010S6RYUY%7CB00YY3XSSA%7CB010Q29YF8%7CB00Y3QPG1A%7CB010Q29KRK%7CB00YPATOEE

BEN ALACAM. DH AMAZON REHBERİNİ OKUYUN ÜRÜN TRYE GELİYOSA ALIN. DERTLERDEN KURTULUN ABİ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HATUKAY -- 25 Eylül 2015; 20:22:28 >

• madem iyi adamsınız hoş adamsınız modemlerden şikayet ediyosunuz bi platform kurun kabloneti şikayet yağmuruna tutun mail bombardımanına tutun tek el yapmasın olayı 2 firma ile anlaşssın isteyen tplink alsın. ben mail atacam gerekeni yapacam genel müdürlüğede yazacam. bizi netmaster denen dandik modemlere muhtaç etmesinler abi. yani madem öyle sizde kolları sıvayın ahanda adamlarda tplink modem var demekki istek yokki anlaşma uzun sürdü ben bu haberi taaa 3 ay once duymuştum hala ses yok. madem öyle anlaşma olmasa bile tplinke mail atın adamlar 1 parti getirsinler 500 1000 adet bizde paraya kıyalım modem satın alalım. yanlışmıyım? ben alacam şahsen. trye gelmesse amazondan alacam
  • quote:

Arkadaşın Tp-Link yöneticisi ile görüşüp bu anlaşmadan haberdar olduğunu gerçekçi bulmadım. Siz yönetici olsanız ve yakın arkadaşınıza böyle bir bilgi verseniz, onu bu bilgiyi duyurmaması konusunda tembihlemez misiniz? Hadi bunu geçtim, Türksatın satışları çok iyi giderken, daha yeni modem çıkaralı birkaç ay olmuşken ve yeni modem ile tüm sorunları çözmüşken, Türksatın böyle bir anlaşmaya kalkıştığına gerçekten inanıyor musunuz? Biraz düzgün ve gerçekçi düşünelim lütfen.

emin ol sadece ben bilmiyorum çok kişi biliyo. gizli bir bilgi değil. peki neden bunu uydurayım neden sayaln söyleyeyim? ayrıca netmastırın yeni modem bendede var hiç bir farkı yok eski modemle. NETMASTER gitsin kumda oynasın.Sanırım sne netmasterıda çalışıyosun gayet net ve düzgün düşünüyorum. tplinkin çıkardığı yeni cablo modemlere bak anlaşma yapmasa bile inşallah bu modemleri getirtirler. bunuda bayramdan sonra sorup öğrenecem ve buraya yazacam merak etme konuyu takip et. ben bu konuya denk geldim diye yazdım yoksa. niye yazayım? şanslısın ki bu haberi duydun. sevin

• HATUKAY kullanıcısına yanıt
    Netmasterda çalışmıyorum hocam. Hatta z4 model modemden illallah getirenlerden biride benim. Sadece şirket içi bir olayın böyle kolayca sızdırılamayacağını ve Türksatın satışlardan gayet memnunken böyle bir anlaşma yapmayacağını düşünüyorum.

Temennim anlaşma yapılması yönündedir. Çünkü Netmasterın ürünlerini bende beğenmiyorum. Kötü ürünler üretiyorlar ve firma olarak hatalı ürünlerine karşı sorumluluk kabul etmiyorlar. Ama dediğim gibi yeni bir modem çıkmışken ve satışlar gayet iyiyken bu bahsettiğiniz anlaşma çok zor.

• quote:

Netmasterda çalışmıyorum hocam. Hatta z4 model modemden illallah getirenlerden biride benim. Sadece şirket içi bir olayın böyle kolayca sızdırılamayacağını ve Türksatın satışlardan gayet memnunken böyle bir anlaşma yapmayacağını düşünüyorum.

Temennim anlaşma yapılması yönündedir. Çünkü Netmasterın ürünlerini bende beğenmiyorum. Kötü ürünler üretiyorlar ve firma olarak hatalı ürünlerine karşı sorumluluk kabul etmiyorlar. Ama dediğim gibi yeni bir modem çıkmışken ve satışlar gayet iyiyken bu bahsettiğiniz anlaşma çok zor.

modemin iyi olduğu söylenemez. anlaşma olmasa bile kablo modemler gelebilir eğer gelmesse bile ben kablonete devam edersen amazondan sipariş vermeyi düşünüyorum hatta netgear markanında amazonda güzel ürünleri var sipariş verip alabilirim. ac modemler süper pahallı almak güç.yakında tplinkde kablo modem görürsen şaşırma ve sözünü geri al :D haybeye uydurmuyorum yani :)

http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_ss_c_0_11?url=search-alias%3Daps&field-keywords=cable+modem&sprefix=cable+modem%2Caps%2C271&rh=i%3Aaps%2Ck%3Acable+modem

Eyvallah sağolasın

• quote:

hocam ben size katılmıyorum hala.
    1. si gizlilik gerektiren bir konu yok ortada. siz bile foruma konu açıp arkadaşlar xx marka kurdum dışardan modem getiriyorum türksatla yazıştım anlaşma yapıp modem satış planlıyorum diyebilirsiniz. sonuçta net bir şey yok. gizlilik daha çok sürpriz gerektiren bir durum ama tplink in böyle bir durumu yok.

2. si ise türksatın satışlarına vurgu yapmışsınız. türksat modem değişiminden dolayı satış yapmıyor ki! inanın forumda ki kullanıcıların bi kaç misli ki 100 lerle ifade edilmez bu sayı bilinçli modem kullanıcısıdır. bakın forumda zn şu ilde dağıtıma geçti mi diye soran arkadaşlar var hala. ama o ilde z4 seri ile hala abonelikler yapılıyor ve devam ediyor. özetle satışına zarar verecek bir durum değil bu.

Hatukay arkadaşım sanada sözüm; linklerini vermiş olduğun modemleri dışardan temin edip alıp kullanabilirsin. yeterki modem türksat standardında yani docsis 3.0 olsun. euro docsisler var karışmasın onlarla. al getir kaydettir kullan mümkündür.

ama illa türksat bunu yapsın derseniz onun da keyfine kalıyor. adam uygun modem bulmuş netmaster satıyor niye üstüne para koyup daha başka markaya girsin? neticede aboneye taksitle veya taahhutle veriyor. minimum standartlarda ne kadar ucuz o kadar iyi. bana kalsa getirdiği farklı modemleri bu fiyatlara veremez.

amazon da tplink modemler 160-170 dolar, motorola 100 dolar civarı, zyxel 140-150 dolar, linksys 130 dolardan gördüm. tl ile fiyatlar 350-500 tl olan modemleri türksat 250e getirse toplu anlaşma ile milletimiz yine 144e netmaster alır. bu durumda 300-500 adet talep eden için türksat gidipte 2. bir marka ile anlaşma yapmaz.

tplinkte bir anlaşma içindeyse türksata vereceği modemler uygun olmak zorunda. buda avrupa amerikada 120-130 dolara satılan modemle birebir olmaz. harici antense dahili olur, kartlar modüler olur, verici 2 ad ise teke iner vs vs minimum standartlarla gelir yine önümüze.

uzun süreli kullanıcıysanız yurtdışından amazon yada ebayden 2. el uygun fiyatta bulup almak en iyisi. öteki türlü 2. bir marka için güzel haber ama çok ümit verici gelmedi bana. yine de dediğim gibi bayramdan sonra bende bir soracağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroTech -- 26 Eylül 2015; 1:13:53 >

• Bu uydunetçiler galiba bayramdada nobetleşe olarak çalışıyorlar telefondaki bayan öyle söyledi hız düşüklüğü için aradığımda

• quote:

Orijinalden alıntı: turank

quote:

hocam ben size katılmıyorum hala.
    1. si gizlilik gerektiren bir konu yok ortada. siz bile foruma konu açıp arkadaşlar xx marka kurdum dışardan modem getiriyorum türksatla yazıştım anlaşma yapıp modem satış planlıyorum diyebilirsiniz. sonuçta net bir şey yok. gizlilik daha çok sürpriz gerektiren bir durum ama tplink in böyle bir durumu yok.

2. si ise türksatın satışlarına vurgu yapmışsınız. türksat modem değişiminden dolayı satış yapmıyor ki! inanın forumda ki kullanıcıların bi kaç misli ki 100 lerle ifade edilmez bu sayı bilinçli modem kullanıcısıdır. bakın forumda zn şu ilde dağıtıma geçti mi diye soran arkadaşlar var hala. ama o ilde z4 seri ile hala abonelikler yapılıyor ve devam ediyor. özetle satışına zarar verecek bir durum değil bu.

Hatukay arkadaşım sanada sözüm; linklerini vermiş olduğun modemleri dışardan temin edip alıp kullanabilirsin. yeterki modem türksat standardında yani docsis 3.0 olsun. euro docsisler var karışmasın onlarla. al getir kaydettir kullan mümkündür.

ama illa türksat bunu yapsın derseniz onun da keyfine kalıyor. adam uygun modem bulmuş netmaster satıyor niye üstüne para koyup daha başka markaya girsin? neticede aboneye taksitle veya taahhutle veriyor. minimum standartlarda ne kadar ucuz o kadar iyi. bana kalsa getirdiği farklı modemleri bu fiyatlara veremez.

amazon da tplink modemler 160-170 dolar, motorola 100 dolar civarı, zyxel 140-150 dolar, linksys 130 dolardan gördüm. tl ile fiyatlar 350-500 tl olan modemleri türksat 250e getirse toplu anlaşma ile milletimiz yine 144e netmaster alır. bu durumda 300-500 adet talep eden için türksat gidipte 2. bir marka ile anlaşma yapmaz.

tplinkte bir anlaşma içindeyse türksata vereceği modemler uygun olmak zorunda. buda avrupa amerikada 120-130 dolara satılan modemle birebir olmaz. harici antense dahili olur, kartlar modüler olur, verici 2 ad ise teke iner vs vs minimum standartlarla gelir yine önümüze.

uzun süreli kullanıcıysanız yurtdışından amazon yada ebayden 2. el uygun fiyatta bulup almak en iyisi. öteki türlü 2. bir marka için güzel haber ama çok ümit verici gelmedi bana. yine de dediğim gibi bayramdan sonra bende bir soracağım.

bekleyip görmektan başka çözüm yok. adetli alımlarda fiyat düşebilir. neticede çinli bir firma bu tplink. ben duyduğumu sizle paylaştım. hatta 8961 modelini revize edip aynı kasa adsl ve vdsl modem sipariş ettiler ve ürettirdiler. neler neler oluyo hepsinden haberdarım takip ediyorum. aynı kasaya vdsl destekli çip koydurdu üretti. adsl olan 89 lira vdsl+adsl olan 189 lira :) ben kablo modemleri bekliyorum. ve geleceğinede inanıyorum. arkadaşıma bayramdan sonra soracağım ve buarada yazacağım. iyi bayramlar

• Merhaba. Zn modelini kullanıpta memnun olan var mı? Cbv-700 modelini kullanıyorum ve memnun değilim. Ya kablolu ikinci el motorola alıp tp linknrouter alacağım ve toplam maliyeti 200 tl olacak ya da sıfır netmaster zn alacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: orhen41

Merhaba. Zn modelini kullanıpta memnun olan var mı? Cbv-700 modelini kullanıyorum ve memnun değilim. Ya kablolu ikinci el motorola alıp tp linknrouter alacağım ve toplam maliyeti 200 tl olacak ya da sıfır netmaster zn alacağım

yukardaki yazdığım arris modemlede elimde olan motorolaylada hiç fark etmedi çekim zn modelinde sana diyim. routurla kullan bende asusu router takacam zn ye. boşa modem değişme eğer kopma stabilite sorunun yoksa router kullan. çekim sorunum devam ediyo rt kullanacam bende. paran cebinde kalsın 100 tllik bir tplink rt yeter fazlasına gerek yok çok iyi rt olsun diyosan tplink TL-WR841HP 180 tl civraıydı. en iyi rt bu. benim elimde asus rt olduğundan onu kullanacam.

http://www.tp-link.com/en/products/details/cat-4732_TL-WR841HP.html

http://www.hepsiburada.com/tp-link-tl-wr841hp-300-mbps-n-kablosuz-4-portlu-2x5dbi-degistirilebilir-antenli-4-kat-daha-guclu-kablosuz-menzile-sahip-wps-vpn-pass-through-yuksek-guclu-router-pm-bd303973

N11 DE 127 TL YE KADAR VAR

http://www.n11.com/bilgisayar/modem-ve-ag-urunleri?srt=PRICE_LOW&iw=TL-WR841HP

Bu tp link modellerin ara yüzleri hala ingilizcemi

• quote:

Orijinalden alıntı: Troçki

Bu tp link modellerin ara yüzleri hala ingilizcemi

yüzde 90 ı türkçe
    O nasıl oluyor ya hepsi Türkçe yada İngilizce değilmi

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.