Şimdi Ara

Uydunete Yeni Abonelik Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar! Direk konuya geçmek istiyorum. 2014 yılında Superonline'dan kampanyalı almış olduğum 50 Mbps 150 GB AKK (ilk 12 ay 69,99 TL. ikinci 12 ay 79,99 TL.) olarak yaralandığım internet hizmetimin taahhüt Ekim ayı sonu gibi bitiyor. Tabi bu süre içerisinde beni birkaç kere aradılar devam etmek istiyor musunuz aynı hızda vs vs diye ve 50 Mbps 125GB AKK olarak 99,99 TL. diye teklif öneriyorlar bir de taahhütlü. (komik değil mi? :) ). Neyse ben taahhüt bitmeye yakın Superonline iptal başvurusu yapacağım. Malûm fiyatlar epey fazla. Uydunet'i biraz araştırdım Superonline'a göre biraz daha mantıklı fiyatlar hiç olmazsa. Bulunduğum bölgede zaten Uydunet hizmet veriyor. Uydunet'te şçyle kampanya gözüme çarptı; 3 aay bizden kampanyası var(Kablo TV + Teledünya Üst Paket + 50 Mbps 150 GB Ekosınırsız Uydunet Tarifesi + Vizioon Sinema Paketi Tarifesi: 69,99 TL/ay - 27 ay 3 ay firmadan). Bu taahhütlü kampanyadır. Bir de taahhütsüz olan (50 Mbps'e kadar : 4 Mbps'e kadar 250 GB 89,99 TL / Ay) bu tarife gözüme çarptı.

Sizlere sorum şu şekilde olacak; çevremde Uydunet kullanan bazı tanıdıklarım var ara sıra ping sorunundan şikayette bulunuyorlar. Hız testlerinde 2-3 ping göswterip oyunlarda Türk sunucuları dahil 50-60 ping değerlerindn bahsediliyor. Ve bu şikayetleri burada forumda da konu olarak açmışlar.

*Bu nasıl bir durumdur?
    *Uydunet kullanan genel anlamda memnunlar mı?
    *Superonline'dan geçtiğim vakit hissedilir bir hız kaybı gibi bir şey olur mu? (Aynı hızlar oalcak ama yakınanalr var bu yüzden soruyorum).
    *Son olarak önerileriniz neler ve ya başka tarifesi var mı?

Taahhüt yapmak pek içime sinmiyor açıkcası onu da başta söylemek istiyorum. Zorunlu olarak kalmak ve istediğin zaman çekilememek problem gibi. 24 ay Superonline da kaldım taahhüt yüzünden. Ve taahhüt sonu geldi çattı bana doğru düzgün bir kampanya da önermediler. Bu yüzden Uydunet daha mantıklı geliyor. Sizler ne diyorsunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ilk olarak kesinlikle taahhutsuz abonelik almayin cunku bu cayma bedelini pesin pesin odemek demek oluyor sadece. Taahhutu bozdugunuzda odediginiz zaten taahhutsuz bir abonenin o gune kadar odedigi para oluyor.

Ping konusu ise bolgeden bolgeye degisiyor malesef benim bolgemde ornegin csgo da rekabetci sunucularda 70-80 arasi ping aliyorum ama baska bolgelerdeki tanidiklarim 40-50 arasi aliyor. O yuzden abone olmadan once kullanan komsulariniza mutlaka sorun.

Vaad ettiklerI hizi sonuna kadar veriyorlar 50 ise 50, 100 ise 100 turk telekomdaki gibi ama altyapiniz bu kadar kaldiriyor deyip dusuk hiz verme durumu asla olmuyor.

Eger ping durumu da bolgenizde iyiyse turkiye sartlarinda bulabileceginiz en iyi ve kaliteli ispdir.

AynI 3 ay bizden kampanyasi kapsaminda 80tlye 50mbps 250gb akk de alabiliyorsunuz. Ama onun yerine 70tlye 150gb akk alip 10tlye uyku yok paketi ekleyip gece 12 den 9 a akksiz, akkye girmis olsaniz bile paket hizinda indirme yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matterdome -- 19 Ağustos 2016; 22:46:15 >

• Merhaba. Cevap için teşekkürler. Taahhütsüz düşünme sebebim herhangi bir problemde iptal ettirebilme imkânımızın olması. Ayriyetten tahhütsüz adı üstünde cayma ebedeli diye bir şey yok ki. Ha tabi taahhütlüden biraz fazla tarife tutarları. O da olacak maalesef. Ekstra olarak bu TeleDünya üst paketli olan kampanya fena değil gibi geldi bana. Bakalım eğer uzun süreli internet kullanımım devam edecek olur ise bu kampanyadan faydalanıp Superonline'dan Uydunet'e geçeceğim aksilik olmaz ise. Başka bir servis sağlayıcısında uygun fiyat yapılandırması bulamadım zaten.

Edit: Ekstra sormak istediğim Uydunet cihaz ücretlerini karşılamıyor diyorlar. Biz bu cihazların(modem ve receiver) ücretlerini ekstra olarak mı vereceğiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 20 Ağustos 2016; 20:08:23 >
  • Sakın uydunete denemeden bulaşmayın. Hele o verdikleri netmaster modeme sakın para vermeyin. Tahhütbittiği gibi Superonlinea ver 10tl fazla rahat et hiç bulaşma uydunete.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bseeek B kullanıcısına yanıt
    Neden öyle yazdınız anlamadım. Varsa herhangi bir kötü anıve yhut kötü deneyimler paylaşırsanız bilgi edinmiş olurum ve ya oluruz.

• Kopmalar çok oluyor. İkide bir sinyaller kayıyor. Netmasterın modemlerini anlatmama gerekyok ne kadar berbat olduklarını sadece r googlelamada anlayacaksınız. Modem kopuyor. 25mbps tam alıyorsunuz 30 mbps bile aldığım oldu orda adamların hakkını yememek lazım. Ama pingler berbat. Online oyun oynuyosan bulaşma bi kere superonline sana 5_6mbps upload veriyor ne alırsan al bunlar sana 2 mbps veya 4 mbps o da ne aldığına bağlı ben 25mbps down 2 mbps up download hep 25 24 lerde upload 1.4 falan. Superonlinedan şaşmayın bence biraz daha pahalı ama bence daha iyi. Yada 1 aylık tahhahüt istemeden uydunete geçin test edin. Şöyle bir karşılaştırma yapayım. CSGO Oyunu örnek vereceğim. Ping değerleriiçin Sanırım Rus swlerinde(csgo oynuyorsanız bilirsiniz). SO 40-50 ping arasında uydunet 90-130 falan. Eğer daha fazla istediğiniz soracağınız bir soru olursa seveseve cevaplarım. Eğer uydunet kullanan birisi varsa olduğunuz apartmanda mutlaka sorun. Birazda süpriz yumurta gibi uydunet. Bölgenize göre iyide olabilir. Eğer biliyorsanız birkaç yayıncıda uydunet kullanıyor. Ama çoğunluğu SO kullanıyor. Pintipanda ve Beril Sergün Uydunet kullanıyor. Geri kalanların çoğu SO.

• quote:

Orijinalden alıntı: techniquest35

Merhaba. Cevap için teşekkürler. Taahhütsüz düşünme sebebim herhangi bir problemde iptal ettirebilme imkânımızın olması. Ayriyetten tahhütsüz adı üstünde cayma ebedeli diye bir şey yok ki. Ha tabi taahhütlüden biraz fazla tarife tutarları. O da olacak maalesef. Ekstra olarak bu TeleDünya üst paketli olan kampanya fena değil gibi geldi bana. Bakalım eğer uzun süreli internet kullanımım devam edecek olur ise bu kampanyadan faydalanıp Superonline'dan Uydunet'e geçeceğim aksilik olmaz ise. Başka bir servis sağlayıcısında uygun fiyat yapılandırması bulamadım zaten.

Edit: Ekstra sormak istediğim Uydunet cihaz ücretlerini karşılamıyor diyorlar. Biz bu cihazların(modem ve receiver) ücretlerini ekstra olarak mı vereceğiz?

Taahhutlu aboneligi de istediginiz an iptal ettirebiliyorsunuz.
    Taahuttu bozdugunuzda sizden cayma ucreti alinmiyor.
    Sadece taahhutsuz abone olsaniz o gune kadar odemis olmaniz gereken parayi geri oduyorsunuz.
    Taahutsuz abone olmak hicbir sekilde yarariniza degil yani.

Superonline ve uydunet arasinda neden kesinlikle uyduneti tercih etmeniz gerektigini sirf eksisozluk ve burda ikisi hakkinda acilan sikayet konularina bakarak bile karar verebilirsiniz.

Bahsettiginiz kampanya o fiyat civarlarinda en uygun kampanya.
    Hatta 100mbps dusunurseniz 80tl uzerine 10tl ekleyerek uyku yok alip 90tlye 100gb akkli geceleri 12 den 9 a akkye yazilmayan akkye girmis olsaniz bile 100mbit hizla indirebileceginiz 100 gulduren kampanyaya da bakabilirsiniz. Anlattigim kampanyada ust paket ve tum sinema kanallari da acik. Kendim bu sekilde kullaniyorum.

Modem ve uydu icin ayda ek 3tl aliyorlar. Onun disinda da bir ucret yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni abonelik
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Birde uydunet ücretsiz modem ıvırzıvır falan vermiyor gidip 150 tlye kendiniz alıyosunuz HD STB de ücretli teledünya için şimdi ücretini hatırlamıyorum. Ama SO size hepsini ücretsiz veriyor bide bunun kurulum ücretide var sonra 10 tl kablo tv kira bedeli falan.

• Nasıl tahahütü iptal ettirmek için bedel ödemiyoruz dalga mı geçiyosunuz daha 1 hafta önce sordum 500tl istediler tahahütü iptal etmek için ayrıca uydunetin tek avantajı fiyat başka hiç bir avantajı yok kör cahil kullanıyosunuz. SO fiber Uydunet televizyon kablolarıyla getiriyor eşit kalitede olmaları imkansız bir kere bilimsel açıdan.

• quote:

Orijinalden alıntı: bseeek

Kopmalar çok oluyor. İkide bir sinyaller kayıyor. Netmasterın modemlerini anlatmama gerekyok ne kadar berbat olduklarını sadece r googlelamada anlayacaksınız. Modem kopuyor. 25mbps tam alıyorsunuz 30 mbps bile aldığım oldu orda adamların hakkını yememek lazım. Ama pingler berbat. Online oyun oynuyosan bulaşma bi kere superonline sana 5_6mbps upload veriyor ne alırsan al bunlar sana 2 mbps veya 4 mbps o da ne aldığına bağlı ben 25mbps down 2 mbps up download hep 25 24 lerde upload 1.4 falan. Superonlinedan şaşmayın bence biraz daha pahalı ama bence daha iyi. Yada 1 aylık tahhahüt istemeden uydunete geçin test edin. Şöyle bir karşılaştırma yapayım. CSGO Oyunu örnek vereceğim. Ping değerleriiçin Sanırım Rus swlerinde(csgo oynuyorsanız bilirsiniz). SO 40-50 ping arasında uydunet 90-130 falan. Eğer daha fazla istediğiniz soracağınız bir soru olursa seveseve cevaplarım. Eğer uydunet kullanan birisi varsa olduğunuz apartmanda mutlaka sorun. Birazda süpriz yumurta gibi uydunet. Bölgenize göre iyide olabilir. Eğer biliyorsanız birkaç yayıncıda uydunet kullanıyor. Ama çoğunluğu SO kullanıyor. Pintipanda ve Beril Sergün Uydunet kullanıyor. Geri kalanların çoğu SO.

Superonline 5mbps upload hizini AKK ile veriyor bunu asarsaniz 1mbps ye dusuyor hiziniz.
    Uydunet ise tam sinirsiz 4mbps veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matterdome -- 20 Ağustos 2016; 22:23:39 >

• quote:

Nasıl tahahütü iptal ettirmek için bedel ödemiyoruz dalga mı geçiyosunuz daha 1 hafta önce sordum 500tl istediler tahahütü iptal etmek için ayrıca uydunetin tek avantajı fiyat başka hiç bir avantajı yok kör cahil kullanıyosunuz. SO fiber Uydunet televizyon kablolarıyla getiriyor eşit kalitede olmaları imkansız bir kere bilimsel açıdan.

O 500tlyi taahhutsuz abone olmus ve aboneliginizi iptal ettiriyor olsaniz zaten odemis olacaktiniz o gune kadar.

O televizyon kablolari zaten fiber kablolar oluyor.

Hem uydunet hem superonline hem de tt kullanmis biri olarak en kaliteli teknis servisinde uydunette oldugunu soyleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matterdome -- 20 Ağustos 2016; 21:55:36 >
  • 1 mbps değil 3 mbps e düşüyor. 1mbps düşen sadece 1 adet kampanya var başka bir şekilde 1 mbpse düşmez. Ayrıca uydunetin servisleri bildiğimiz. Cadde üzerindeki elektrikçiler. Yani superonlibe gibi sadece o bölüme yoğunlaşan kişiler değil. Lütfen araştırarak yazınız. Ayrıca fiber kablo olmuyor. Ayrıca tam sınırsız 4mbps vermiyor o da 3mbps veriyor.

• Eğer online oyun oynamak için alıcaksanız tr lokayson dışı sunuclarda 80 pingin altına düşemessiniz. Superonlineda doğrudan frankfurta giden altyapı sayesinde bu 40 ila 50 arasındadır.

• quote:

1 mbps değil 3 mbps e düşüyor. 1mbps düşen sadece 1 adet kampanya var başka bir şekilde 1 mbpse düşmez. Ayrıca uydunetin servisleri bildiğimiz. Cadde üzerindeki elektrikçiler. Yani superonlibe gibi sadece o bölüme yoğunlaşan kişiler değil. Lütfen araştırarak yazınız. Ayrıca fiber kablo olmuyor. Ayrıca tam sınırsız 4mbps vermiyor o da 3mbps veriyor.

Uydunetin musteri hizmetlerini herhangi bir sikintida aradiginizda karsinizda isten anlayan birini buluyorsunuz. Modemi kapat ac olmadiysa servis yollayalim diyen birini degil. Arastirarark yaziniz demissiniz de ben 2ser sene tt ve sol kullandim simdi de uydunet kullanarak konusuyorum.

Uydunetin suan tek sikintisi bazi kisilerde gorulen ping problemi onun disinda hiz konusunda ne dediyse onu mutlaka veriyor dediginiz gibi. Internetin kalitesi baska ne sekilde olculur bilemiyorum. Kablolari da fiber coax diye gecer.

Arkadasin bahsettigi 50mbit ve 100mbit hizlari icin tam sinirsiz 4mbps veriyor uydunet.
    Ayrica superonline kullanmis biri olarak uploadin 1mbpsye dustugunden de eminim kullandigim kampanya da sol kullanicilari arasinda en populer su kampanyadir.http://www.superonline.net/kampanyalar/fiber-kampanyalari/gece-kusu-kampanyasi/sikca-sorulan-sorular?place=footer_yardim#14

• Bu arada uptimelar SO da 99 98 civarı iken uydunet 85 90 arası gezmekte stabil değil yani.

• quote:

Bu arada uptimelar SO da 99 98 civarı iken uydunet 85 90 arası gezmekte stabil değil yani.

Vid eoyun pintipanda gibi yayincilar uydunetle gayet stabil cok yuksek kalitede yayin yapiyorlar.
    Uydunet ayda 3tlye modem ve teledunya kutusu ucreti ekliyor ama superonline de kutu sizde kalmiyor abonelik sonunda geri iade ediyorsunuz. Uydunetin cihazlarini ikinci el sitelerinde satabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matterdome -- 20 Ağustos 2016; 22:33:46 >
  • Bence daha fazla uzatmaya gerekyok ayrıca uydunetin servisini arıyorum diyprum 25 mbps internetim var bunun 5 mbps alıyorum diyorum. Kadın kabloyla bağlanın diyor. Sonra bunun bi etkisi olmayacaktır LAN içi 50 küsür mbps le bağlanıyorum diyorum. Ee sizinki 25mbps değilmiydi gibi bi absürt cevap geliyor sonra. İnternette kopmalar yaşıyorum diye başvuruyorum modeme bakın diyorum sinyal normal diyip duruyorlar. Gelin bakın diyorum bi adam geliyor problem yok kopma yaşıyorsanız arayın 444 0 126 yı arayıp ip değiştirin diyorlar bunun neresi normal (BİLGİLİ) servis kategorisine giriyor. Bence saçma uydunetin fiyat dışında savunulması. Bu arada fiber sol un uydunetten iyi olmaması imkansız ben adsl varken sol kulşanıyodum sonra apartmana uydunet geldi hemen vay abi saniyede 2.5 mb dedik geçtik iyi hoş adsle göre ama SO fiberle yarışması mümkün değil. Dahada uzatmaya gerek yok bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bseeek -- 20 Ağustos 2016; 22:39:34 >
  • Satıp ne yapmayı planlı yorsunuz sonuçta 150 tlye aldığınız DANDİK PLASTİK KUTUYU en fazla 80 tl ye satarsınız. Ama SO size veriyor al tepetepe kullan sonra ver bana diyor bence öğle daha mantıklı sonuçta sen diyelim uyduneti kapattırdın o modemi havayla mı çalıştırmayı düşüniyosun yani bir paketin yoksa boş modemi ne yapacaksın mantıklı değilmi.

• quote:

Bence daha fazla uzatmaya gerekyok ayrıca uydunetin servisini arıyorum diyprum 25 mbps internetim var bunun 5 mbps alıyorum diyorum. Kadın kabloyla bağlanın diyor. Sonra bunun bi etkisi olmayacaktır LAN içi 50 küsür mbps le bağlanıyorum diyorum. Ee sizinki 25mbps değilmiydi gibi bi absürt cevap geliyor sonra. İnternette kopmalar yaşıyorum diye başvuruyorum modeme bakın diyorum sinyal normal diyip duruyorlar. Gelin bakın diyorum bi adam geliyor problem yok kopma yaşıyorsanız arayın 444 0 126 yı arayıp ip değiştirin diyorlar bunun neresi normal (BİLGİLİ) servis kategorisine giriyor. Bence saçma uydunetin fiyat dışında savunulması. Bu arada fiber sol un uydunetten iyi olmaması imkansız ben adsl varken sol kulşanıyodum sonra apartmana uydunet geldi hemen vay abi saniyede 2.5 mb dedik geçtik iyi hoş adsle göre ama SO fiberle yarışması mümkün değil. Dahada uzatmaya gerek yok bence.

O zaman size oyle denk gelmis ne diyeyim bu gune kadar ne kadar aradiysam her zaman terimlerden anlayan m.h. ile karsilastim. Bu kucuk tartismada arkadasin tercih etmesine yardimci olacaktir. Baska bir soru varsa yardimci olmaya calisirim.

Yanliz taahhut konusunda soyledigim gibi taahhutsuz abonelik sadece cayma bedelini pesin olarak odemek oluyor. Oyle bir hata yapmayin.

• quote:

Satıp ne yapmayı planlı yorsunuz sonuçta 150 tlye aldığınız DANDİK PLASTİK KUTUYU en fazla 80 tl ye satarsınız. Ama SO size veriyor al tepetepe kullan sonra ver bana diyor bence öğle daha mantıklı sonuçta sen diyelim uyduneti kapattırdın o modemi havayla mı çalıştırmayı düşüniyosun yani bir paketin yoksa boş modemi ne yapacaksın mantıklı değilmi.

150tlyi nerden cikardiniz bilmiyorum da modem 24 ay taahhutle sadece 48tlye satiliyor. Superlonline aylik modem kullanim ucreti adi altinda bundan cok daha fazlasini aliyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.