Şimdi Ara

Uydunetten memnun musunuz? (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
2
Favori
34.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Süperonline konusunda bulunduğun semtte kullananlara sormadan geçme derim, her yerde aynı olmuyur, hatta aynı semtte sokak sokak değişiklik gösterebiliyor. Benim bulunduğum yerede tanıdığım kullananlar pek memnun değil.
  • ellekem kullanıcısına yanıt
    25mbit hız\75gb akk teledünya üst paket 65tl modem tv kutusu taksitleri de dahil.

dediğim gibi kaç defa arıza çıktı bu güne kadar inanın hatırlayamacağım kadar fazla...

kopma,hız dalgalanması ve ara ara ping problemi. genel uzun süreli arızalarda cabası..

ben bunlara geçmeden önce bir kaç defa burda konu açtım, hep çevrenizde kilere sorun diye cevap aldım, ttnet den ne kadar kötü olabilir ki diyerek geçtim. ama inan pişman oldum.

müşteri hizmetleri ayrı bir rezil, bir keresinde internetim tamamen gitmişti, arıza kaydı bırakıyorum bekliyorum bekliyorum ne gelen ne soran var, arıyorum mh yi sizin arıza kaydı kapanmış eee sorun düzelmedi? yeniden açalım, bu döngü 3 defa gerçekleşti ve 3 gün hiç bir şekilde internet gelmedi. yahu bi çalışma var arıza var 2 gün 3 gün 1 hafta söyle de bilelim değil mi? arıyorum sizin kayıtınız kapanmış. yeniden açalım.

yeni bir genel müdür atanmıştı o sıralar, adamı (cenk şen) linkedin den bulup bizzat bu durumu ayrıntıları ile aktardım. yani benim payım var mı bilmiyorum ama cenk şen genel müdür olduğundan beri mh de belirgin bir iyileşme gördüm.

arıza çıktığında max 1 günde yapıyorlar ama kendilerine de dedim, ben böyle arıza kayıtı bırakmaktan bıktım artık, kalıcı çözüm bekliyorum diye btk dan 3 kere şikayet kaydı oluşturdum son 20 gündür hiç bir problem yok son 2 ay içinde bu kadar uzun süreli bir istikrar hiç olmamıştı :) ama soğudum bi kere cezası olmasa inanın ttnet dahi olsa geçerim.

346236 sayılı BTK şikayetiniz üzerine ekiplerimiz tarafından adresinizde yapılan kontrollerde bdk sinyal ayarı ve modem ara yüz ayarları yapılarak sorun ıslah edilmiştir. bilgilerinize rica ederiz.
    15/03/2016 14:19:02

15.04.2016 tarihinde fiber optik kablo değiştirilerek sorun giderilmiştir. Bilgilerinize rica ederiz
    18/04/2016 11:20:01

462175 Sayılı BTK şikayetiniz üzerine yapılan kontrollerde sorunun Ankara-5 Cmts ine bağlı 8/1/2 portunda dün yaşanan aşırı yavaşlık arızasından kaynaklanmıştır.Konu ile ilgili birim tarafından yapılan müdahaleler sonucu Yavaşlık sorunu giderilerek sorun ıslah edilmiştir. Bilgilerinize rica ederiz.
    12/01/2017 08:34:07

465776 nolu BTK şikayetiniz üzerine teknik ekiplerimiz tarafından yapılan kontrollerde yavaşlık sorunu tespit edilmiştir.Konu merkez birimlerimize aktarılmış ve kapsamlı çalışma yapılmıştır. Çalışma neticesinde modem değerleriniz normal seviyeye getirilmiştir. Devam eden istek talep ve şikayetlerinizi 444 0 126 çağrı merkezine iletebilirsiniz.
    Bilgilerinize rica ederiz.
    17/01/2017 09:36:35

bunlar sadece btk kayıtları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 29 Ocak 2017; 14:48:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

Süperonline konusunda bulunduğun semtte kullananlara sormadan geçme derim, her yerde aynı olmuyur, hatta aynı semtte sokak sokak değişiklik gösterebiliyor. Benim bulunduğum yerede tanıdığım kullananlar pek memnun değil.

hocam aynısını bu uydunet için de defalarca duydum, ttnet den daha ne kadar kötü olabilir ki diyerek geçtim ve sonuç hüsran. superonline da aynı mantıkla geçiş yapacağım bakalım :)
  • Fantasticoo kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarı ile (Değişmedi ise) TTnet, Süperonline'ın gibi Internet sağlayıclara Internet hizmetini Türktelekom veriyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 29 Ocak 2017; 16:34:23 >
  • Fantasticoo kullanıcısına yanıt
    Hocam baya sorunlarla boğuşmuş ve iyi şeylere de vesile oldunuz belki.

Umurlarında olmuyor maalesef. Müşteriyı aptal salak yerine koyan tavırllar şirket firma politikası olmuş.

İnsallah ben böyle sıkıntılar başıma gelmez de ugrasmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellekem -- 29 Ocak 2017; 16:34:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

Bildiğim kadarı ile (Değişmedi ise) TTnet, Süperonline'ın gibi Internet sağlayıclara Internet hizmetini Türktelekom veriyordu.

hocam dediğin doğru ama kendi fiber altyapıları da var ve bildiğim kadarı ile kullanıcıları memnun genelde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ellekem

Hocam baya sorunlarla boğuşmuş ve iyi şeylere de vesile oldunuz belki.

Umurlarında olmuyor maalesef. Müşteriyı aptal salak yerine koyan tavırllar şirket firma politikası olmuş.

İnsallah ben böyle sıkıntılar başıma gelmez de ugrasmam.

Hocam mh dekiler pek anlamıyor işten yada kimsesin umrunda değil, geçen sene tüm uydunet kullanıcılarının wifi ve modem şifreleri vs sızdırılmıştı Kaç kere aradım, eposta attım, duyuru yapın milletin şifrelerini sıfırlayın diye yok, hiç birşey yapmadılar. Şuan Kaç bin satırlık excel tablosu var modemle ilgili herşey yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 29 Ocak 2017; 18:53:6 >
  • 8 sene oldu, açıkçası çok memnunum. Fakat tek sıkıntım yurtdışı çıkışı TT olunca yüksek oluyor. Onu da IP değiştiriyorum hop Superonline yurtdışı çıkışı keyfime bakıyorum.

Bu arada Kablonet modem kullanılmaz. Acayip işlevsiz cihazlar.

• SkyTech74 kullanıcısına yanıt
    Modemler yeni değişmiş sanırım onlar nasıl acaba ben de taahhüt verdim bağlanacak

• keremec kullanıcısına yanıt
    Herkes amaann yaa modunda kimse ugrasmak istemiyor "problemlerle"

ip niz kaçla başlıyor acaba ona göre bende ip talep edicemde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirJET -- 29 Ocak 2017; 23:51:51 >
    Hocam bu Dedikleriniz ne oluyor bilmiyorum.yeniyim

Yurtdışı çıkışın Tt olması nasıl problemlere neden oluyor ve Bunun Tt yurtdışı olduğunu Nasıl anlaşılır?

Bir de Superonline yurtdışı çıkışlı olması nasıl sağlanır?

Wi-Fi olarak iyi denebilir ama yine de Netmaster modem önermem. Genel de birçok kişi de sıkıntılı oluyor.

• AirJET A kullanıcısına yanıt
    IP havuzu farklı olduğu için ben size 176 desem size TT düşer. O yüzden tamamen şans.

Oyun oynayan kişiler için Ping önemlidir. Ping TT'de yüksek çıkıyor. SO'da düşük. Google'a Tracert yaparak öğrenebilirsiniz.

Tracert nasıl oluyor derseniz Google amca.

Sağolun teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.