Şimdi Ara

Uydunetten memnun musunuz? (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
2
Favori
34.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5Mbit sınırsız kullanıyorum, genel anlamda memnunum. Aynı paraya daha önce 2mbit TTnet kullandığımı düşünürsek, son derece memnunum. Tek sıkıntı ip değiştirmek, illa aramak gerekiyor. Bu anlamda çağdışı görünüyor. Ama hız olarak gayet iyi.
  • 5mbit sınırsız tamamen anlamsız bence.tabi bu lafım ttnetin hizmetinin düzgün olduğu yerler için geçerli.mesela benim bulunduğum yerde ttnet kullanıyorum min 5mbit hız alıyorum en kötü 4oluyor.55internete 20 telefona 75 ödüyorum.ip sorunu vs de yok.pingler 10-15 arası.uydunetin 5mbiti 69 tl arada 6tl var.iyi kötü arada pizacıyı tüpçüyü aramak için telefonuda kullanıyorum.bazende akşam 7sabah7 muhabbetibi kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgty89

5mbit sınırsız tamamen anlamsız bence.tabi bu lafım ttnetin hizmetinin düzgün olduğu yerler için geçerli.mesela benim bulunduğum yerde ttnet kullanıyorum min 5mbit hız alıyorum en kötü 4oluyor.55internete 20 telefona 75 ödüyorum.ip sorunu vs de yok.pingler 10-15 arası.uydunetin 5mbiti 69 tl arada 6tl var.iyi kötü arada pizacıyı tüpçüyü aramak için telefonuda kullanıyorum.bazende akşam 7sabah7 muhabbetibi kullanıyorum.

ttnetin interneti adil kullanım kotalı, bende 5mbit gerçek sınırsız internet var, uydunetten memnunum aylık ortalama 150GB download yapıyorum. Sen yapamazsın istesende.
  • Altyapı acilen düzeltilmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi It's My Life -- 17 Haziran 2011; 22:26:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunter_one

quote:

5mbit sınırsız tamamen anlamsız bence.tabi bu lafım ttnetin hizmetinin düzgün olduğu yerler için geçerli.mesela benim bulunduğum yerde ttnet kullanıyorum min 5mbit hız alıyorum en kötü 4oluyor.55internete 20 telefona 75 ödüyorum.ip sorunu vs de yok.pingler 10-15 arası.uydunetin 5mbiti 69 tl arada 6tl var.iyi kötü arada pizacıyı tüpçüyü aramak için telefonuda kullanıyorum.bazende akşam 7sabah7 muhabbetibi kullanıyorum.

ttnetin interneti adil kullanım kotalı, bende 5mbit gerçek sınırsız internet var, uydunetten memnunum aylık ortalama 150GB download yapıyorum. Sen yapamazsın istesende.

pardon ama neden yapamayım?forumda araştırırsan biraz anlardın nedenini aslında da ben yazayım buraya.ben daha çevremde ttnetin adil kullanımı uyguladığını görmedim.2sene öncesi istanbuldaydım evde 3pc vardı ve sürekli açık.online oyun,oline film dizi izleme,torrent kullanımı facebook tan falan video izleme hepsi vardı.sadece kendi pcden download miktarım aylık en az 50gb oluyordu o da en az.düşün daha diğer pclerden indirileni.hızda hiç bir zaman adil kullanımda bahsedildiği gibi 512mi 1mbite mi ne düşme olmadı.hep min. 3-4mbit hızla internete girdik.2senedir antalyada kullanıyorum yine ayda min 50gb indirme yaparım ki ztn ttnetin adil kullanım kotası 25gb dir hiç bir zaman hızda kısılma,düşme olmadı.o adil kullanımı uygulayacak bir teknolojileri yok bence olsa çoktan koyarlardı ama o zamanda biliyorlarki müşteriyi tutamıcaklar.anca ayda 2-3tb download yaparsın o zaman(o da kesin olmamakla beraber)adil kullanıma girersin çünkü dikkat çekiyor.o da garanti değil forumda araştırırsan kullananları görürsün.

ha ben burda ttneti savunmuyorum.ttneti en az sevenlerden birisiyim.bir zamanlar yaşadığım problemleri burda anlatsam sayfalar sürero derece yani.ama hakkınıda veririm.uydunetin 5mbit paketi stabil bir adsl hizmetinin olduğu yerde anlamsız.kesinti olma ihtimali daha fazla uydunette en başta ttnete göre.tabi bunlar bölge bölge değişim göstermekte.uydunet 5mbiti 30-40tlye verir ozaman işte müthiş olur direk geçerim ama durup dururken kalkıp 69tl 5mbite vermem.6tl için maceraya girmye gerek yok.

• Hiç memnun değilim habire kesilip duruyor ve sonra genel bir arıza deniyor...:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: HackAv

Hiç memnun değilim habire kesilip duruyor ve sonra genel bir arıza deniyor...:S

arkadaşımız haklı bende 512 kullanıyorum çok kötü nakil yaptırdım şimdi hiç giremiyorum kablolu açılmıyor berbat bi servis desen kimse ilgilenmiyor
  • Kablonet miladını dolduruyor sanırım artık. Kimileri kablonet için ucuz vs. gibi yorumlar yapıyorlar fakat hiçte öyle değil. Ben 5 mb (limitsiz) kullanıcısıyım ve ayda 69 TL Kablonet + 10 TL KabloTV parası = Toplam = 79 TL ödüyorum. Sizce 5 mb internet için 79 TL piyasaya göre ucuzmu ?

Bulunduğum binaya Süperonline şebekesi kuruldu. Bende Önüzmedi hafta kablonet macerama son veriyorum.

Süperonline = 10 mb yanlış hatırlamıyorsam 49 TL.

Ha belki ondada rezillik çekicem. Ama en azından 10mb 'e 49 TL vererek rezil olcam , 5 mb 'e 79 vererek değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: janis

Kablonet miladını dolduruyor sanırım artık. Kimileri kablonet için ucuz vs. gibi yorumlar yapıyorlar fakat hiçte öyle değil. Ben 5 mb (limitsiz) kullanıcısıyım ve ayda 69 TL Kablonet + 10 TL KabloTV parası = Toplam = 79 TL ödüyorum. Sizce 5 mb internet için 79 TL piyasaya göre ucuzmu ?

Bulunduğum binaya Süperonline şebekesi kuruldu. Bende Önüzmedi hafta kablonet macerama son veriyorum.

Süperonline = 10 mb yanlış hatırlamıyorsam 49 TL.

Ha belki ondada rezillik çekicem. Ama en azından 10mb 'e 49 TL vererek rezil olcam , 5 mb 'e 79 vererek değil.

sizinki teledünya galiba 10 tl ek ödediğinize göre.

yaw şu memlekette normal fiyatlara düzgün internet alamıyoruz malesef.70küsür milyon nüfusluk ülke adam gibi internet sağlayıcısı yok en başta.piyasa telekomun tekelinde.süperonlineden yıllardır ses yoktu şimdi turkcell gazlıyo bakalım ne olcak.uydunet desen uyuyo resmen yerinde sayıp duruyo o kadar üye topladı yeni kampanyalarla ama alt yapısını hala geliştirmiyor.

1mbit hız kullansan internet sayfalarını açmak ölüm genel olarak hizmet düzgün değil çoğu yerde.5mbit alsan pahalı.ttnettede durum aynı.kotalı alsan kotayı şişirirler sınırsız alınca tel+adsl 75 tl her ay taksit öder gibi ödüyosun.bari fiyatları düşürseler.o da yok.ne olcak bu durum bakalım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hunter_one

quote:

pardon ama neden yapamayım?forumda araştırırsan biraz anlardın nedenini aslında da ben yazayım buraya.ben daha çevremde ttnetin adil kullanımı uyguladığını görmedim.2sene öncesi istanbuldaydım evde 3pc vardı ve sürekli açık.online oyun,oline film dizi izleme,torrent kullanımı facebook tan falan video izleme hepsi vardı.sadece kendi pcden download miktarım aylık en az 50gb oluyordu o da en az.düşün daha diğer pclerden indirileni.hızda hiç bir zaman adil kullanımda bahsedildiği gibi 512mi 1mbite mi ne düşme olmadı.hep min. 3-4mbit hızla internete girdik.2senedir antalyada kullanıyorum yine ayda min 50gb indirme yaparım ki ztn ttnetin adil kullanım kotası 25gb dir hiç bir zaman hızda kısılma,düşme olmadı.o adil kullanımı uygulayacak bir teknolojileri yok bence olsa çoktan koyarlardı ama o zamanda biliyorlarki müşteriyi tutamıcaklar.anca ayda 2-3tb download yaparsın o zaman(o da kesin olmamakla beraber)adil kullanıma girersin çünkü dikkat çekiyor.o da garanti değil forumda araştırırsan kullananları görürsün.

ha ben burda ttneti savunmuyorum.ttneti en az sevenlerden birisiyim.bir zamanlar yaşadığım problemleri burda anlatsam sayfalar sürero derece yani.ama hakkınıda veririm.uydunetin 5mbit paketi stabil bir adsl hizmetinin olduğu yerde anlamsız.kesinti olma ihtimali daha fazla uydunette en başta ttnete göre.tabi bunlar bölge bölge değişim göstermekte.uydunet 5mbiti 30-40tlye verir ozaman işte müthiş olur direk geçerim ama durup dururken kalkıp 69tl 5mbite vermem.6tl için maceraya girmye gerek yok.

Aynı şeyleri superonline fiber internet kullananlarda söylüyor sözleşmede adil kullanım kotası yazmasına rağmen uygulamıyorlarmış. Adamlar kapıma kadar geldi 20mbit 49TL sınırsız fiber internet dediler. Dedim sizde adil kullanıım kotası yokmu ? Var ama 100GB dedi eleman ben 100GB ı her ay geçiyorum diye kabul etmedim. Şimdi sizde telekomda bile uygulanmıyor bu adil kullanım kotası diyince düşündüm enayimiyim ben diye? Sözleşmede yazılan birşeyi şimdilik uygulamamaları benim garibime gidiyor. Sadece korkutma amaçlımı yapılıyor acaba bu adil kullanım kotası olayı?

Bu arada şunu da belirteyim ; ben 2000 mi 2001 mi artık unttum tarihini adsl ilk çıktığı günden beri Türkiye'de kullanan biriyim. Yıllarca telekom adsl kullandım 128kb 256kb 2mbit sınırsız hep sınırsız kullandım hiç kotalı paket almadım. Yakın zamanda taşındım ve taşındığım yerde kablo internet hizmeti alabildiğimi görünce hemen aldım. Yani yeni sayılırım kabloda 6-7 ay oluyor sanırım kullanalı. Bu adil kullanım kotasının ilk çıktığı günlerden beri takipçisiyim. Daha çıkmadan önce ne tartışmalar dönmüştü bu forumda. Çıktı ve uygulandığını da gördüm. Şimdilerde uygulanmamaya başlanması beni şüphelendirmiyor değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunter_one -- 18 Haziran 2011; 4:38:24 >

• bende 2006dan beri adsl kullanıyorrum telekomdan.o zamandan bu yana hiç bir tanıdığımda ve kendi hattımda adil kullanımın uygulandığını görmedim.sadece ayda 2-3tb download yapanlarda uygulandığı söyleniyor.onuda gözümle görmedim yani.

superonlineyi bilmiyorum ama onda da uygulanmıyor diye biliyorum.çok büyük ihtimal göz korkutma başka birşey değil ve yine dediğim gibi milyonlarca üyeyi her ay günü gününe saati saatine takip edebilcek teknolojileri de yok o kadar elemanlarıda yok.

superonlineyi araştırın varsa direk geçin 49tlye 20mbit çok iyi fiyat çünkü.tabi o hızı almak için modemin ve bilgisayarınızdaki ethernet kartının falanda desteklemesi lazım.yoksa belli bir hızda kalıyor
  • merhabalar, bende kampanyadan uydunet ve teledunya alicam. Ankara demetevlerde oturuyorum, bu taraflarda durumlar nasil acaba? bu civarda oturan arkadaslar bilgi verebilirmi?
  • Arkadaşlar İstanbul Beylikdüzünde oturuyorum. Yarım düzine kampanyasından yararlanmayı düşünyorum ancak buradaki nerdeyse herkes kötülemiş uyduneti. Ttnete aylık 50 lira vermekten bıktım başka sağlayıcılara yönelicem ama bana göre bir sağlayıcı bulamadım. Gerçi her bölümde almayın geçmeyin diyenler var.

Merak ettiğim konu beylikdüzünde ikamet edip sorunsuz kullanan var mı. Kablo tvm ve modemim var. Kampanyada bunlar da verilecek diyor. Almama gibi bir durum olduğunda bunlar fiyattan düşülüyor mu. Ayrıca teledünyanın temel paketi sanırım kampanyada olan. Teledünya hakkındaki görüşleriniz neler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Arkadaşlar İstanbul Beylikdüzünde oturuyorum. Yarım düzine kampanyasından yararlanmayı düşünyorum ancak buradaki nerdeyse herkes kötülemiş uyduneti. Ttnete aylık 50 lira vermekten bıktım başka sağlayıcılara yönelicem ama bana göre bir sağlayıcı bulamadım. Gerçi her bölümde almayın geçmeyin diyenler var.

Merak ettiğim konu beylikdüzünde ikamet edip sorunsuz kullanan var mı. Kablo tvm ve modemim var. Kampanyada bunlar da verilecek diyor. Almama gibi bir durum olduğunda bunlar fiyattan düşülüyor mu. Ayrıca teledünyanın temel paketi sanırım kampanyada olan. Teledünya hakkındaki görüşleriniz neler.

Merhaba,
    yarım düzine fırsat kampanyası kapsamında 175 tl değerinde kablosuz uydunet modem, 210 tl değerinde hd set top box (receiver) ve tüm kurulum ile aktivasyonlar ücretsiz verilmekte. Kablosuz modemi almama gibi bir seçenek yok. Zaten hediye olarak verildiği için aylık ücrete onun bedeli dahil edilmiyor. Dolayısı ile modemi almayıp fiyattan düşme durumu yok. Bu kampanya kapsamında HD Teledünya yayınlarıda beraber geliyor. Siz hali hazırda kablo tv abonesi olduğunuz için ayda zaten 7 TL ödüyorsunuz. Bu kampanyadan yararlandığınızda kablo tv yerine ayda sadece 2.5 TL fazla ödeyerek artık hd teledünya yayınlarını izlemeye başlıyorsunuz. Yani özetle 1 mbps sınırsız internet ve hd teledünya için aylık ödemeniz toplam 38.5 TL oluyor..(Kablo tv için ücret ödemiyorsunuz, evinizde diğer bir TV'de de kablo tv izlemeye devam edebiliyorsunuz..)

kampanya cihaz stokları ile sınırlı olduğu ve son 8 gün kaldığı için başvuruda acele etmenizi öneririm.
    Selamlar.

• quote:

Arkadaşlar İstanbul Beylikdüzünde oturuyorum. Yarım düzine kampanyasından yararlanmayı düşünyorum ancak buradaki nerdeyse herkes kötülemiş uyduneti. Ttnete aylık 50 lira vermekten bıktım başka sağlayıcılara yönelicem ama bana göre bir sağlayıcı bulamadım. Gerçi her bölümde almayın geçmeyin diyenler var.

Bende kablo tv Kullanıyordum 15-20 gündür Yarım düzine kampanyasındayım. ÇOK MEMMUNUM

Bağlantı yapıldıktan sonra 7 gün içinde iptal edebiliyorsunuz, Bende olumsuz yazılardan dolayı 1 yıl ötelemek zorunda kalıp sürekli kota fazlalığı nedeni ile +10-20 TL fazla öderken son bir fatura fazla geldi direk geçtim uydunete (tabi ttneti kapatmadım 1 hafta boyunca baktım süper Ttnet i kapattım)

Sonuç olarak dene gör Ben memmunum (Tek eksiği wireless uzaktan iyi çekmiyor modemden kaynaklı galiba)

• quote:

Orijinalden alıntı: åziz

quote:

Bende kablo tv Kullanıyordum 15-20 gündür Yarım düzine kampanyasındayım. ÇOK MEMMUNUM

Bağlantı yapıldıktan sonra 7 gün içinde iptal edebiliyorsunuz, Bende olumsuz yazılardan dolayı 1 yıl ötelemek zorunda kalıp sürekli kota fazlalığı nedeni ile +10-20 TL fazla öderken son bir fatura fazla geldi direk geçtim uydunete (tabi ttneti kapatmadım 1 hafta boyunca baktım süper Ttnet i kapattım)

Sonuç olarak dene gör Ben memmunum (Tek eksiği wireless uzaktan iyi çekmiyor modemden kaynaklı galiba)

bence en büyük eksiği 1mbit olması.3olsa 1dk düşünmeyecem ama 1mbit çok çok az şu devirde.ttnette para ödemekten banada gına gelddi ama 5mbit hız alırkende 1mbite düşmek insana koyuyo.ya zevkinden geçcen yavaş internet kullancan yada parandan vazgeçcen parayı bayılcan ttnet kullancan

• Uydunet 5 Mbit'e kadar tarifesindeyim.
    Internet statelerim burada:

Açıkçası 3 yıldır TTNet'in gazabına uğradım, Uydunet'ten çok memnunum. Ankara Keçiören'de oturuyorum üstelik mecburiyetten Kablonet'e geçmiştim. Yorumlara şaşırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabloteknik

quote:

Merhaba,
    yarım düzine fırsat kampanyası kapsamında 175 tl değerinde kablosuz uydunet modem, 210 tl değerinde hd set top box (receiver) ve tüm kurulum ile aktivasyonlar ücretsiz verilmekte. Kablosuz modemi almama gibi bir seçenek yok. Zaten hediye olarak verildiği için aylık ücrete onun bedeli dahil edilmiyor. Dolayısı ile modemi almayıp fiyattan düşme durumu yok. Bu kampanya kapsamında HD Teledünya yayınlarıda beraber geliyor. Siz hali hazırda kablo tv abonesi olduğunuz için ayda zaten 7 TL ödüyorsunuz. Bu kampanyadan yararlandığınızda kablo tv yerine ayda sadece 2.5 TL fazla ödeyerek artık hd teledünya yayınlarını izlemeye başlıyorsunuz. Yani özetle 1 mbps sınırsız internet ve hd teledünya için aylık ödemeniz toplam 38.5 TL oluyor..(Kablo tv için ücret ödemiyorsunuz, evinizde diğer bir TV'de de kablo tv izlemeye devam edebiliyorsunuz..)

kampanya cihaz stokları ile sınırlı olduğu ve son 8 gün kaldığı için başvuruda acele etmenizi öneririm.
    Selamlar.

Arkadaşım kabloteknik boşuna adamı neden taahhüte sokuyosun :) 24 ay taahhüde girmeye gerek yok. modemin var kablo tv olduğunuda demiştiniz sanırım. Sen 27,74 TL aktivasyon ücreti karşılığında aboneliğini başlattırabilirsin. Boş yere taahhüt vermene gerek kalmazi. Tabi Teledünya düşünüyorsa. Yarım düzine fırsat kampanyası uygun olur. Ama teledünya istiyorsan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

Uydunet 5 Mbit'e kadar tarifesindeyim.
    Internet statelerim burada:

Açıkçası 3 yıldır TTNet'in gazabına uğradım, Uydunet'ten çok memnunum. Ankara Keçiören'de oturuyorum üstelik mecburiyetten Kablonet'e geçmiştim. Yorumlara şaşırdım.

forumu biraz inceleseydiniz şaşırmadınız.ttnet nasıl bazı bölgelerde çok kötü hizmet veriyorsa uydunettinde bazı bölgelerdeki hizmeti aynı şekilde kötü.siz stabil alıyorsunuz diye hizmet sağlayıcı süper siz kötü hizmet alıyorsunuz diye hizmet sağlayıcı çok kötü olmuyor burda durum genele bakılarak yorumlar yapılıyor.

ayrıcaı en büyük şikayet 1-5-10 hızlarının olması.1mbit çok az 5mbit pahalı.ara hız olması yönünde istekler çok.birde tabi kablonetin yaygınlaşması ve teknik destek hizmeetini artırması

• Teledünya düşünüyorum. Yoksa zaten direkt 1mbite başvururdum. Toplamda 38.50 yapıyor ki şu an ttnete 50,50 ödüyorum. 2 yıllık kesin kullanırım zaten. Ancak beylikdüzünde pek hız düşmesi filan olmuyormus kullanlar öyle söylüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cypon -- 22 Haziran 2011; 22:54:24 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.