Şimdi Ara

Uydunetten memnun musunuz? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
2
Favori
34.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ben de 10 gundur kullanıyorum. Ancak modem salonda bilgisayar da calisma odasinda oldugu icin surf yapmak eziyet halini aldı bende. Ne yapacam bilemiyorum. Oysa ki laptopu salona getirince deli gibi geziyorsun. Yetkililer ben yokken hanım evdeyken yaptılar kurulumu. Ben olsam modemi calisma odasina kurdururdum ama kandirmislar bizim hanimi :) Modem kablo ile Panasonic TV'ye bagli. Orada youtube olsun, Eurosport, Twitter, Dailymotion olsun yuksek hızda izleyebiliyorum ne istersen. Ama is calisma odasından laoptopla baglanmaya geldi mi ne yazık ki ı-ıh...
  • Yaklaşık 10 gündür bezdirdi. Kimseye tavsiye etmiyorum, allah bunların eline düşürmesin diyorum.

Bir arkadaşın dediği gibi %50 şansınız var ve %50 çok büyük bir ihtimal kötü olması için.

Ben İstanbul Üsküdar da oturuyorum. Son 10 gündür, devamlı kopmalar yaşıyorum. Durup duruken modem kendini resetliyor, sonra düzelip IP alıyorum, fakat bir süre sonra tekrar aynı durum. En fazla 2 dakika online kalabiliyorum. Sonra ne oluyorsa oluyor ve 2-3 saatlik çilenin ardından uydunet lütfediyor ve 1-2 saat bağlı kalabiliyoruz. Bu mesajı da o bağlı kaldığım 2 dakikalardan birinde göndereceğim.

İlk önce modemden olabileceğini düşündüm. Müşteri hizmetlerini aradım, sinyalimin gelmediğini söylediler, ben de "normaldir çünkü devamlı kopuyor" dedim. Modem servisi göndereceklerini söylediler kapattık. Devrisi gün öğlene kadar gayet güzel çalıştı. Öğleyin yine aynı sorun başgösterdi. İnternete bağlanıyorum, google'da arama yapıyorum ve pat, arama sonucu linke tıkladığımda bağlantı gidiyor. Bu arada servis gelmedi. Yine aradım, yine servis dediler. Peki dedim, peki dediler, kapattık. Akşam belli bir saatten sonra düzeldi ve normal bağlanabildim. Daha ertesi gün normal bağlanabiliyorken, bu sefer bir önce ki gün düzeldiği saatte kopmalar başladı. Yine aradım, "servis gelmedi dedim", "allah allah, çok ilginç gelmesi lazım" dediler. Servisi "tekrar" göndereceklerini söylediler. Peki dedim, peki dediler, pekiyi bi şekilde kapattık. Dün gece, 3 gün beklememin ardından düzelmeye yeltenmeyen uydunet bağlantım için bi daha müşteri hizmetlerini aradım. Bu sefer karalıydım ve kalayı çekecektim artık. Yeterdi çünkü. Kübra çıktı telefona, ağzıma geleni söyledim, servisin gelmediğini, hattımın düzelmediğini "biraz" sinirli bir şekilde anlattım. İsmimi sordu, söyledim :) Sonra abone numaramı aldı. Kayıt açtığını ve servis göndereceğini söyledi. Ben de "daha önce kayıt açılmadı mı?" dedim. "Hayır açılmamış" dedi. Pes dedim kapattım. Hala ne gelen var ne giden.

Superonline'a yalvarıyorum. Kapımın önünde duran fiber bağlantısını aktif edin. Söz bu bölgede ilk aboneniz ben olucam. Valla!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deeside -- 9 Haziran 2011; 20:54:13 >

• Arkadaslar superonline a o kadar güvenmeyin. Forumları okursanız onu kullananlar daha bezmis durumda. Vallahi bir voip gelsin su uydunete, daha iyisi yok o zaman
  • ben antalya dokuma ziya gökalp caddesinde oturuyorum.bu bölgede uydunet kullananlar varsa fikilerini paylaşabilirmi?
  • İstanbul beylikdüzünde oturuyurum.3 yıl öce sınırsız 512 mb hız paketine aylık 17 tlye üye olmuştum.Şu an bu hız ve bu tarife kalkmış durumda.
    512 mb hız çok düşük bir hız farkındayım ama daha önce ttnet 1024 tarifesindeki verimle aynı verimi aldığımı söyleyebilirim.Yaptığım hız testinde 700 civarı birşey çıkıyor,dosya indirirken 90 kb/sn ile indiriyor.
    Tarife ifyatı piyasadaki en düşük ve sınırsız fiyat olduğu için bir türlü başka bir tarifeye geçemiyorum.Şunu söyleyebilirim eğer müthiş hızda bir internete ihtiyacınız varsa fiber paketler alınabilir. ama yok internette gazete okurum,mail bakarım,arasırada 1 2 program yada film indiririm diyorsanız uydunet alın boşuna fazla aylık vermeyin.
  • fiber optik krall
  • aslında bende uydu net düşünüyorum bu ara fiyatlar gerçekten uygun bu forumu takp edip kullananların edindiği tecrübeleri bir süre gözlemlemek en iyisi.
  • memnun değilim, hızlar çok istikrarsız. birçok yurtdışı adrese giremiyorum ya da çok ağır kalıyor bunun uydunet ile alakası var mı bilmiyorum. ttnet teyken bu kadar farkedilmiyordu. 1 den 5 mbps e geçtim fakat istikrarsızlık devam ediyor. internet gece süper, gündüz tamamen verdiğiniz paraya acıyorsunuz. ist/b.evler
  • Uydunet artik hiz isteyenler için uygun değil. arada sirada kullanip az para vermek isteyenler 1 GB kotayla 12 lira verenler için uygun. Beklentisi yuksek olanlarin beklentilerini artik karşilayamaz.
  • Sabahtan beri net sürünüyor. Genel birşey mi, uydunetemi özel bilmiyorum artık.
  • Şu Uydunete abone olmaz alaydım oyunlarda ping 800lere fırlıyo indirme hızıdı acayip yavaş birde şu verdikleri kazık motorola modem modem odamda açık bir şekilde duruyo ama notebooku salona goturnce birden ağ kopuyo ve kablosuz ağ bağ. ara diyinci modem çıkmıyo dünyanın en kazik modemi olsa gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrari -- 12 Haziran 2011; 15:40:15 >
  • Bostancı'da oturuyorum şimdiye kadar memnunum 10 gün falan oldu alalı.
  • Konyada oturuyorum dün 5 mb geçtim 12 den sonra hızlandı bugü sabah 11 de internet yavasladı 60 kb de sürünüyor genel sorunmu acaba
  • ben de bıktım artık TTnetten.Ankara-Çukurambar taraflarında Uydunet ne durumda ? Memnun musunuz ? Teşekkürler...
  • antalyada kullanan yokmu ya?
  • Konya'da bir aydır çemediğimiz kalmadı internet 5 dakika var 5 dakika yok, belli sattler arasında hiç internet yok telefonla aradık sistemleri arızalıymış arıza kaydı bile alamadılar.

Artık yeter rezil ettiler! 2 senelik taahhüte rağmen iptal ettirebilirmiyiz bunu?
  • Antalya bahçelievler civarları iyi. 1 mbit sorunsuz kullanıyorum.
  • hayırr
  • quote:

Orijinalden alıntı: K@sToR

Antalya bahçelievler civarları iyi. 1 mbit sorunsuz kullanıyorum.

ben dokuma tarafındayım özdileğe yakınım.buralarda kullanan tanıdığınız varmı?

sizde bahsedilen yoğun saatlerde hızda aşırı düşüşler,kopmalar,kesilmeler,torrent sorunu varmı?bazı arkadaşların modemle ilgilide sıkıntıları vardı sizin modemle ilgili bir sorununuz varmı?(tabi uydunetin verdiği motorola modemi kullanıyorsanız)
  • Akşam saatlerinde bile hız 1mbit sabit fakat ping yurtiçi sunucularda 50-60 a dayanıyor. Modemim netmaster cbw700.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.