Bende uydunet limitsize geçmeyi düşünüyorum sizin uydunet hakkındaki düşünceleriniz nedir?
Ben 2048 limitsiz kullanıyorum adslin 2048den daha iyi geldi bana downloadlar 320kb max görüyorum sabit 250-300kbs ile geliyor
:Ben 2 haftadir kullaniyorum Ozetle
Dowloadlar harika Webde surf rezalet Telefon actiginda ilgileniyorlar ama gercekten bir problemin varsa topu ya bilgisayariniz sorunlu yada modeminiz diyip atiyorlar. Ara sira kopuyor Skypee de cok iyi calismiyor. 4mbit limitisz kullaniyorum.Aldigima biraz pisman oldum.Yakinda baska bir eve tasinacagim icin simdilik idare edecegim sonra kapatip tekrar adsl e gececegim.Ama memnun olanlarda var. Karar sana kalmis...
Haydaa , nerede oturuyorsunuz ?
Bende 4mbit sınırsız baglatacagımda bu ay ? TTnet 1Mbit kullanıyorum şu anda ciddisıkıntılı , download vs yok 50kb atıyor
2mbit kullanıyorum. max 350, en az 270 ile download yapıyorum. Şuana kadar sorun çıkarmadı.
quote:
Orijinalden alıntı: Zeyth
Ben 2048 limitsiz kullanıyorum adslin 2048den daha iyi geldi bana downloadlar 320kb max görüyorum sabit 250-300kbs ile geliyor
Walla Herkes kullandigini savunuyoor kimse malina kotu demez ama bir gercek varsa uydunetin altyapisi su an icin yetersiz ve baglantida kopmalar oluyor.Telefon acinca Dns problemi diyorlar hatta ariza yok diorlar ama kendileride biliyor hatlarin yetersizligini.Hic bir problem yasamiyorum diyen arkadaslara sadece sunu oneriyorum.Mozilla ile 15 tane sayfayi ayni anda acsinlar.ctrl + T isaretine basip acsinlar.Farkli linkler olabilir onemli degil. Yuzde 99 o actiklari sayfalardan 4 yada 5 tanesi sunucuya ulasilamiyor hatasi verecektir.Ben gec sunucuya baglanmasinindan bahsetmiyorum sunucuya ulasilamamasindan.Ayni problem ADSL yoktu.Evet biraz gec aciliyordu ama mutlaka aciliyordu.Bu hat kesilmeleri ozellikle cok yuklenince acaip tekrarlaniyor uydunette.Neyse Belki sadece bende boyledir belki baskalarinda degildir bilemiyorum ama yakinda yeni eve tasinacagim ve o evde tekrar adsl e donebilirim. Bu arada Adsl de modemim US robotics 9108 uydunette Netmaster CBW*700V isletim sistemi hic degismedi Win7
2048 kullaniyorum arada kesilmeler oluyor ama hergun degil downloadlar iyi sabit hizda indiriyor, PS3 online gayet iyi bende memnunum.
Arkadaşlar bu uydunetle kablonet aynı oluyor değilmi.Birde normal modemden farklımı modemler bende adslden kablonete geçmeyi düşünüyorum
Ben 3 yıldır kullanıyorum çok memnunum.
quote:
Orijinalden alıntı: airgunshooter
Arkadaşlar bu uydunetle kablonet aynı oluyor değilmi.Birde normal modemden farklımı modemler bende adslden kablonete geçmeyi düşünüyorum
evet ikisi aynı şey. Ve ayrıca kablo modem alman gerekiyor evet.
hoca interneti iyi hoşta aldığın hızı yükseltmek istersen sıkıntı çıka biliyor ben aldım 1024 4gb sınırsız yapın dedim daha sonra 320 tl istediler ona göre tarifeye iyi bak dikkatli ol
İmza : Keskin
ben eve hem kablolu tv hemde sınırsız kablo net bağlatmak istiyorum ikisinin fiyatları hakkında bir bilgisi olan varmı acaba
320tl ne parası oluyor ki?
quote:
Orijinalden alıntı: rbcntechnic
ben eve hem kablolu tv hemde sınırsız kablo net bağlatmak istiyorum ikisinin fiyatları hakkında bir bilgisi olan varmı acaba
7 TL kablo TV , 17.54 TL 512Kb sinirsiz tarifesi, toplamda 24.54 TL oluyor işte. Bence gayet makul
512 değilde 1 mb olanı olursa fiyat ne oluyor
Ben de uydunet kullanıyorum, 100 MB download larda sürekli kesilmeler oluyor, yani 100MB üzeri donload etmeye korkuyorum, bir de müşteri hizmetleri servisi çok kötü, telefonda en az 5-6 dakika bekliyon sonra bağlanıyon, zaten bağlandığın kişide pek doğru düzgün yardımcı olmuyor. ADSL den geçiş yapacaklar bi daha düşünsün derim, ben ucuz diye geçtim ama her ay 444 lü destek hattını arayarak 10 TL den fazla telefon ücreti ödüyorum..
Hoca adamlar senle sözleşme yaptık diyorlar bana ben tel. açtım gelin bağlayın demiştim itelemişler yani
İmza : Keskin
quote:
Orijinalden alıntı: serpantin
Ben de uydunet kullanıyorum, 100 MB download larda sürekli kesilmeler oluyor, yani 100MB üzeri donload etmeye korkuyorum, bir de müşteri hizmetleri servisi çok kötü, telefonda en az 5-6 dakika bekliyon sonra bağlanıyon, zaten bağlandığın kişide pek doğru düzgün yardımcı olmuyor. ADSL den geçiş yapacaklar bi daha düşünsün derim, ben ucuz diye geçtim ama her ay 444 lü destek hattını arayarak 10 TL den fazla telefon ücreti ödüyorum..
Senin problem ya altyapıdan ya indirme yaptığın siteden diye düşünüyorum. Bende sürekli film indiriyorum ama bir kere bağlantım kesilmedi.
Tek taraflı sözleşme nasıl yapılır. Zamanında TTnetle sözleşme yapacaktık, fatura babamın adına kayıtlı diye bizimle sözleşme yapmamışlardı.
2mbit ile maksimum görülecek hız 240kb/s idir, daha fazla yazanlar sallıyorlar. ADSL'de bu rakam 216kb/s idir.
Bende 10mbit var, bir gecede 50gb indirdiğim de oldu ve hiçbir zaman da kesilme gibi birşey olmadı... Bölgedeki altyapı kalitesi önemli.