Şimdi Ara

Uydunetten memnun musunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
2
Favori
34.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adsl nin yanında lafını bile etmem. Uydunet şu an benim için en uygunuş. Adana'da ikamet ediyorum. superonline fiber internet hizmeti vermeye başladı fakat benim için uygunu uydunetin tarifesi. 1mbit ile 110-122kb arası download hızım var. 1mbit ile bi oyunu indirmeye bıraksam rahatça bitiriyor. fiberinternet alacak olsam 100milyona 10mbit sınırsız verecekler. sevilecek adamsın uydunet
  • izmir/bornova/özkanlar civarında oturup da uydunet kullananlar memnun mu?

bu hafta içinde bağlatmayı düşünüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN
    ... hiçbir zaman da kesilme gibi birşey olmadı... Bölgedeki altyapı kalitesi önemli.

Kesinlikle katılıyorum. bir ara gökgürültülü bir fırtına koptu sonrasında 1 hafta kendine gelemedi internet. her gün telefon açıyordum her gün sinyal kalitesinin bozuk olduğunu söylüyordum modem kontrol etme için bir adres var oradan mac id ile kontrol edebiliyorsunuz. sonuç 3,5 sikayetim sonucunda netice alamayınca (aslında her şikayetimde gelip incelediler fakat tam sorunu anlayamadıklarından 1 gun geçmeden geri bozuluyordu) genel müdürlüğe şikayette bulundum. akabinde aynı gün aksam telefon geldi kesin bir dille ilgileneceklerini ifade ettiler. ertesi günde düzelttiler. uydunetten her şekilde çok memnunum gecikme zamanları olsun bağlantı kalitesi olsun verdigim parayı çatır çatır hak ediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inalough -- 11 Haziran 2010; 13:46:31 >

• kadıköy altıyolda oturuyorum. uydunet 2mbit var. 230-240k download ,WoW pingim 80-100.

hiç bir kesinti sıkıntı yok.

anladıgım kadarıyla hakikaten bölgeden bölgeye değişiyor performansı. ben yaklaşık ilk ne zaman çıktı tam hatırlamıyorum sanırım 2000 senesi, o zamandan beri kullanıyorum.bende kusursuz. Altıyol civarı oturanlara tavsiye ederim.
  • Bende bir süredir sık sık internette kopmalar oluyor...
    1mbit sınırsız uydunet aboneliğim var

Ayrıca eğer istanbul'da oturuyosan yağmur çiselese bile net gider haberin olsun.
    Daha önce memnundum özellikle ping açısından ama dediğim gibi bir süredir beni çıldırttı.
    yardım etmek isteyen olursa...
    http://forum.donanimhaber.com/m_40403758/mpage_1/f_/key_//tm.htm#40403758
  • quote:

Orijinalden alıntı: snicker

Walla Herkes kullandigini savunuyoor kimse malina kotu demez ama bir gercek varsa uydunetin altyapisi su an icin yetersiz ve baglantida kopmalar oluyor.Telefon acinca Dns problemi diyorlar hatta ariza yok diorlar ama kendileride biliyor hatlarin yetersizligini.Hic bir problem yasamiyorum diyen arkadaslara sadece sunu oneriyorum.Mozilla ile 15 tane sayfayi ayni anda acsinlar.ctrl + T isaretine basip acsinlar.Farkli linkler olabilir onemli degil.
    Yuzde 99 o actiklari sayfalardan 4 yada 5 tanesi sunucuya ulasilamiyor hatasi verecektir.Ben gec sunucuya baglanmasinindan bahsetmiyorum sunucuya ulasilamamasindan.Ayni problem ADSL yoktu.Evet biraz gec aciliyordu ama mutlaka aciliyordu.Bu hat kesilmeleri ozellikle cok yuklenince acaip tekrarlaniyor uydunette.Neyse Belki sadece bende boyledir belki baskalarinda degildir bilemiyorum ama yakinda yeni eve tasinacagim ve o evde tekrar adsl e donebilirim.
    Bu arada Adsl de modemim US robotics 9108 uydunette Netmaster CBW*700V isletim sistemi hic degismedi Win7

Sunucuya ulaşılamıyor problemini bende çok yaşıyorum.Fakat birkaç yenilemede sayfa geliyor.Genelde dl amaçlı kullandığım için neti görmezden geliyorum.

• arkadaşlar 3 aydır 2048 kullanıyorum. lanet gitsin aldığım güne. paranızı çöpe atmayın 3 aydır günde 3-4 saat nete girebilirsem şükr ediyorum. alt yapı 0 teknik destek 0. 9 kere teknik ekip geldi eve adamlar hiç birşey bilmiyor bilgisayara suç atıp gidiyorlar aynı bilgisayarla başka modemlerden çatır çatır nete giriyorum. 500 defa arıza kaydı bıraktım hiç bir şekilde sorunuma çözüm bulmuyorlar gelen teknik ekip arkadaşlarla sohbet edip gönderiyorum artık. çünkü tesisatta bir sorun yok. modemde bağlantı var gösteriyor ama hiç bir şkilde nete giremiyorum. speedtest yapıyorum upload değerini ölçmüyor hata veriyor. rezillik diz boyu. tvlerde reklamlara hızlı internet demelerine sakın kanmayın istanbulun göbeğinde fatihte internete giremiyorum. milleti soymaktan başka birşey yapmıyorlar.
  • Ben şuana kadar yazılan sorunlardan hiçbirisini yaşamadım. 3-4 aydır kullanıyorum ve çooook memnunum.

512 sınırsız kullanıyorum, normalde almam gereken maksimum indirme hızı 64kb, ama ben sık sık 71i görüyorum.

Heralde girilen yerin altyapısıyla ilgili bir durum. Benim oturduğum yerdeki altyapı yeni daha 2 sene bile olmadı.

Birde DNS olarak google'nin DNS lerini kullanmanızı tavsiye ederim. Hem yasaklı site derdiniz olmaz hemde hızlılar

8.8.4.4
    8.8.8.8
  • Downloadlar çok hızlı ps3 harika ama sörf berbat, bir linke 7-8 kez tıklamam gerekiyor çoğu zaman açılması için, DNS lerin 8.8.8.8 8.8.4.4 de deniyorum üstelik farketmiyor...
  • genel olarak cok memnun olanda var hıc memnun olmayanda alt yapı saglamlıgıyla ılgılı bı durum sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgao2000

Downloadlar çok hızlı ps3 harika ama sörf berbat, bir linke 7-8 kez tıklamam gerekiyor çoğu zaman açılması için, DNS lerin 8.8.8.8 8.8.4.4 de deniyorum üstelik farketmiyor...

Hiç deme hocam daha interneti bugün aldım iptal ettirmeyi düşünüyorum sörf berbat çok yavaş ömrüm çürüyor bir siteye girene kadar
  • alt yapı fark yaratıyor hızda.arkadaşlarımdan kullanan var ve gayet memnunlar.
  • Valla benim 512 kb baglanti ile kesintisiz download yapiyorum, ortalama download hizim ise 58 kbps ... altyapinin oldukca etkili olmasi tabii hos bir durum degil ancak tum bilg.larin yerel networklere baglandigini dusunecek olursak bu durum mantiksiz degil. Uydunet kalitesini standart hale getirebilirse, bence diger internet saglayicilarin ciddi sekilde fiyat indirimine gitmesi gerekli olacaktir. Keza kablo TV kanallari pek cok ihtiyaci karsilayabilecek nitelikte, kanallara yenileri eklenirse bu potansiyel internet abonelerini de cezbedecektir
  • selam dostlar ben düne kadar 8 mbit internet kullanıcısıydım 49 tl ödüyordum. haybeye ödediğim sabit telefon hattı için iptal ettirip uydunet aldım kampanya dahilinde evime kablo net ve motorola modem de bağlandı. 2 yıl süreyle üyeliğimi iptal ettirmezsem sözleşme gereği modem benim olacak şu an ödediğim aylık ücret 43 ytl net paketim 1 mbit limitsiz internet ve tüm kablo kanalları buna dahil başka bir ücret yok bağlantı aktivasyon vs.. gibi izmir evka3-4 ve özkanlarda oturan ve uydunete geçmek isteyenlere hemen alın derim downloadlar hızlı sayfalar bilgisayarı ilk açtığınızda birkaç tıklamadan sonra sorunsuz açılıyor bağlantı sorunum yok müsteri hizmetleri çok çok iyi sorun olursa anında geliyorlar hatta anket için cepten arandığım oldu bazı bölgelerde altyapı sağlıksız ya da eski olduğundan sorunlar olduğunu biliyorum bu da biraz sizin kısmetinize kalmış zamanla hepsini düzeltirler.ilerleyen günlerde fiber optik bağlantı geldiğinde 100 mbit superonline diyorum beklemedeyim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kibarcellat -- 15 Haziran 2010; 21:19:36 >

• 3.haftami bitiriyorum uydunet ile.Herkes benimle ayni goruste hemen hemen.Sorf gercektende rezalet.1 ay daha idare edicem 1 ay sonra yeni evime tasinacagim icin sesim pek cikmiyor ama tasininca direk adsl e geri donucem varsin 4 mbit yerine 2 mbit sinirsiz kullanayim hic olmazsa nette gezinirken sayfalarim acilir.
    Bende hic bir problem yok diyen arkadaslarimizada sunu oneriyorum.Herhangi bir web sitesi acin.O sitede ayni anda 10 adet yeni sekme acin.iddia ediyorum en az 4 u sayfa ulasilamiyor uyarisi vericek.Asil can sıkıcı noktada servise telefon actiginda adama cahil muhabbeti yapiolar.Dns le ilgili bilmedigimiz sey yok adam once problem dns diyor sonra modem en sonda problem bilgisyarinizda diyip isin icinden cikiyor.Evime servis gonderin diyince biz bir sorun belirleyemedigimiz icin servis malesef gonderemiyoruz diyor ustelik parasini vermeyi tahaddut ettigim halde genede gonderemeyeceklerini soyluyorlar.Bence uydunet in alt yapisi su an icin cok yetersiz.Elektrikler gidincede tamamen gittigini soylememe gerek yok.Objektif olarak uydunet alacak arkadaslar bir kac kez dusunup oyle alsinlar.
    iyi calismalar...

• snicker ben seninle aynı fikirde değilim. Download ve Sorf sorunsuz bende. Uydunetten bahsederken her seferinde bolgeden bahsetmek gerek.

Ve evet denedim soyledigim seyi, 10 değil 18 sekme actım hızlı bir sekilde Hepsini sorunsuz yukledi ve gayet te hızlı idi.
    Bahsettiğin cahil muhabbeti maalesef her tarafta var, uydunete ozel bi problem olarak gostermen cok yanlıs. Ayrıca elektrik gidince sizin internet gitmiyor mu? hani modem offline oluyor ya o acıdan..

Objektif olarak uydu net alacak arkadaslar, bolgelerini iyi arastırsın; iyi dusunmekle ilgisi pek yok...
  • Evinizde modeme kesintisiz güç sağlayan cihazlar sayesinde modem kesintiden etkilenmeye bilir ama apartmanınız da bulunan kutudaki amfinin de aynı şekilde kesintisiz güce ihtiyacı var.
  • daha onceki yazilarimda cogu kez dile getirdim Ben 26 senedir bilgisayar kullaniyorum.ilk bilgisayarim Spectrum 128 di ve bilgisyaar konusunda hatiri sayilir bir bilgiye haizim.
    Eger dediginiz sadece bolgeden kaynaklaniyorsa gene benim dedigim olaya doneriz.Uydunetin alt yapisi yetersiz.Adsl 'de boyle bir durum yok.6 senedir adsl abonesiyim ilk defa bir yanlis karar verip uydunet e gectim.
    TTnet mis uydu netmis beni hic ilgilendirmez beni ilgilendiren almis oldugum hizmet.Benim yazilarimi okuyupda karar verenlerinde bu dogrultuda karar vermelerini oneririm.elektrik olayina gelince bende ups var 3 senedir bir kere olsun modemim ve bilgisayarim elektriksiz kalmadi.Uydunet te elektrik kesilmesin diye apartmana ups baglayamam.Her sekilde beni memnun etmedi bu uydunet.Eger memnun olan varsa allah daha cok memnun etsin insallah.
    iyi calismalar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: snicker

daha onceki yazilarimda cogu kez dile getirdim Ben 26 senedir bilgisayar kullaniyorum.ilk bilgisayarim Spectrum 128 di ve bilgisyaar konusunda hatiri sayilir bir bilgiye haizim.
    Eger dediginiz sadece bolgeden kaynaklaniyorsa gene benim dedigim olaya doneriz.Uydunetin alt yapisi yetersiz.Adsl 'de boyle bir durum yok.6 senedir adsl abonesiyim ilk defa bir yanlis karar verip uydunet e gectim.
    TTnet mis uydu netmis beni hic ilgilendirmez beni ilgilendiren almis oldugum hizmet.Benim yazilarimi okuyupda karar verenlerinde bu dogrultuda karar vermelerini oneririm.elektrik olayina gelince bende ups var 3 senedir bir kere olsun modemim ve bilgisayarim elektriksiz kalmadi.Uydunet te elektrik kesilmesin diye apartmana ups baglayamam.Her sekilde beni memnun etmedi bu uydunet.Eger memnun olan varsa allah daha cok memnun etsin insallah.
    iyi calismalar...

Sanırım uydunette bölge çok önemli. Bazı insanlar çok memnun olurken bazılarıda hiç memnun değil durumdan.

Yalova/Hacı Mehmet Ovası TOKİ

Burada abone olmayı düşünenlere tavsiye ederim, diğer bölgeleri bilemem.

• UyduNet ile ADSL'in farkları belli:

1. UyduNet çok download az surf yapanlar içindir. Çünkü UyduNet'te web sitelerini açarken ADSL'e oranla 3-4 kat uzun beklersiniz.
    2. ADSL az download çok surf yapanlar içindir. Çünkü 1mbit ADSL ile download 100-105 KBps'lerde gezerken, 1mbit Uydunet'te 125-135 KBps ile download yaparsınız.

Seçim sizin. İkisinin arasında başka hiç bir fark yok. Çünkü ikisi de Türk Telekom'un yurt dışı çıkışlarını kullanıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.