Şimdi Ara

Uydunetten memnun musunuz? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
2
Favori
34.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sinsar

bu uydunet kablolu tv oluyor deilmi? bunların modemlerinin girişlerine normal ethernet kablosu uyuyor deilmi?

Uydunetten memnun musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: krm-iks

quote:

bu uydunet kablolu tv oluyor deilmi? bunların modemlerinin girişlerine normal ethernet kablosu uyuyor deilmi?

yani şu soldakiler portlar oluyo diğerleri kablolu tv den gelenlermi oluyo , bi kaç komsuya paylastırıyorumda interneti o kadar kablo çektik sorun olmasın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: krm-iks

quote:

yani şu soldakiler portlar oluyo diğerleri kablolu tv den gelenlermi oluyo , bi kaç komsuya paylastırıyorumda interneti o kadar kablo çektik sorun olmasın

Beyaz kalın kablo kavlo tv den gelen.

• yani diyorum diğer portları aynı ethernetten paylastırıyoruz demi adsl modem gibi farkı yok?
  • quote:

yani diyorum diğer portları aynı ethernetten paylastırıyoruz demi adsl modem gibi farkı yok?

Fark yok. Eski düzen dağıtıma devam edebilirsiniz.
  • teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: snicker

:Ben 2 haftadir kullaniyorum Ozetle

Dowloadlar harika
    Webde surf rezalet
    Telefon actiginda ilgileniyorlar ama gercekten bir problemin varsa topu ya bilgisayariniz sorunlu yada modeminiz diyip atiyorlar.
    Ara sira kopuyor
    Skypee de cok iyi calismiyor.
    4mbit limitisz kullaniyorum.Aldigima biraz pisman oldum.Yakinda baska bir eve tasinacagim icin simdilik idare edecegim sonra kapatip tekrar adsl e gececegim.Ama memnun olanlarda var.
    Karar sana kalmis...

Sadece surf için internet kullanıyorum...Acaba tüm uydunet kullanıcıları için bu geçerli mi...24 ay sözleme yapacağız sonuçta..pişman olunca dönüşü zor olur..
    Sadece surf için en iyi servis sağlayıcı konusunda yardım v önerilerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden.

• uydunet in hızı 512 yavaş oldugunu sölüyorlar
  • İzmir hatay caddesinde son 2-3 aydır berbat. Sürekli kopuyor. 2-3 ay öncesine kadar bir sorun yoktu.
  • nekadar kesiliyormuş uydunet boylee,şikayet de bır haylı fazla gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevaps

quote:

Orijinalden alıntı: snicker
    elektrik olayina gelince bende ups var 3 senedir bir kere olsun modemim ve bilgisayarim elektriksiz kalmadi.Uydunet te elektrik kesilmesin diye apartmana ups baglayamam.Her sekilde beni memnun etmedi bu uydunet.

Daha kötüsü de var hocam. Ben tozkoparan'ın tam merter'e sınırında oturuyorum. Merter'de elektrikler gittiğinde bizde gitmiyor ancak Kablo TV ve UyduNet gidiyor. Sanırım bizim ana kutular merter'de. Böyle saçma bir olay yok gerçekten. Başka semtin elektriği gitmesin diye dua eder hale geldik.

Merhaba,

Bu elektrik kesintisi nedeni ile yayının gitmesi senelerdir var.

Peki uydunetin bu kesilme dışında Tozkoparan'da download ve surf hızı, kalitesi nedir? Karşılaştığınız sorunlar var mı? Bunları detaylıca anlatır mısınız lütfen, ben %90 surf amaçlı kullanıyorum. Sizin vereceğiniz bilgileri de değerlendirerek abone olacağım.

Selamlar

• Kesinlikle hayır hiç memnun değilim ttnet çok daha iyi uydunetin müşteri hizmetleri berbat 126 yi arayıp yardım almak nerdeyse imkansız
    evimde ttnet kullanıyorum bugüne kadar hiç problem yasamadım ancak buromdaki uydunet ile nerdeyse hergun bağlantı sorunu yasıyorum
  • 7-8 senelik kullanıcıyım. Kablonet zamanından beri kullanıyorum. Gayet memnunum. 444lü hatı gece 5te bile arasanız açılır cevap verilir servis yönlendirilir. Modemi kapa aç dedikleri doğru ama bunda sadece sinyalinizi görmek için yapıyorlar sonra servisi yönlendiriyorlar. İnternetten kendiniz de arıza kaydı oluşturabilirsiniz Online işlem merkezinden. Bu aralar eskisine göre şikayetler arttı ama geçen gün gelen servisle konuştuğumda altyapıda bazı değişiklikler yapıldığını öyle olunca da sinyallerde sorunlar yaşandığını söyledi ne kadar doğrudur bilemem ama benim problemimi çözdü sağolsun.

Sonuç olarak her hizmette olduğu gibi memnun olanı var olmayanı var ama ADSLe göre de daha az şikayetçi olan olduğu da bir gerçek.
  • ttneti yıllarca kulandım ama uydunet aha iyi özellikle ping konusunda çok daha önde
  • hemde aşırı memnunum ttnetteki gibi her ay farklı farklı kazıklı kazıklı fatura ödemiyorum internet hızı beklediğimden iyi 4 mbps kullanıyorum 520 kb download yapabiliyorum internet download manager ile en iyi yanıda SINIRSIIIIZZZ
  • menunum evde hem tv izliyorum hemde 1 mb sınırsız kullanıyorum 36-tl tt net telefon faturasınıda ekleyince çok pahalıya geliyor, ama masa üstü pc ve laptop aynı anda you tube gibi sitelerde takılıyor yetmiyor.

utorent 115-117 kb arası domnload yapabiliyorum,digiturkweb tv lig tv izliyorum 900-920 kb arası çekiyor

kısacası tek bilgisayar için yeterli fakat 2 bilgisayar için yetmiyor. bunada şükür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pisiko_21

ttneti yıllarca kulandım ama uydunet aha iyi özellikle ping konusunda çok daha önde

bende kullanmadigim servis saglayici kalmadi 3 g ler dahil en iyisi bence uydunet ozellikle fiyat ve hiz ve sinirsizlarda gizli kota olmamasi
  • quote:

Orijinalden alıntı: çapari

uydunet in hızı 512 yavaş oldugunu sölüyorlar

3.0 modemle girenler de var yuksek hızlarda 20mbitten yuksek uydunetten tabi o modemlerde biraz fiyati yuksek
  • Evet memnunum kesinti olmuyor
    2. Ama bu altyapı ile ilgili bişey kablolar yerden geliyor . Altyapı kötü ise ara sıra kopukluk yaşanır
  • Merhaba,

İst. - Darüşşafakada oturuyorum. 2 yıl öncesine kadar uydunet abonesiydik. Yağmur çiselese bağlantı kopar, 3 günde zor gelirdi. ADSL bağlatıp kurtulduk. Hala problemlimidir bilmiyorum ama uydunet beni bıktırmıştı.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.