Şimdi Ara

Uydunetten memnun musunuz? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
2
Favori
34.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yaklaşık 6-7 sene kablonet 2 senede adsl (zor katlandım)
    kablonet gerçekten hızlı ve kaliteli
  • Yaklaşık 2 ay önce bağlattım ben de Ankara'da. En çok yağmurda fırtınada bağlantının durumu nolcak diye merak ediyodum, geçenlerde sağlam bi yağmur + fırtına oldu, kablo tv kesildi filan hemen pc'ye koştum çatır çatır çalışmaya devam ediyodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmusluer

Merhaba,

İst. - Darüşşafakada oturuyorum. 2 yıl öncesine kadar uydunet abonesiydik. Yağmur çiselese bağlantı kopar, 3 günde zor gelirdi. ADSL bağlatıp kurtulduk. Hala problemlimidir bilmiyorum ama uydunet beni bıktırmıştı.

yağmurla ne alakasi var digiturk mu bu çanak anten firtina da bozulsun

kar tipi firtina olsada birsey olmuyor ne uydunet ne kablo tv yerin altindan gidiyor kablolar

• Arkadaşlar ben son 5 senemi Uydunet kullanıcı solarak geçirdim. Bazı arkadaşların dediği gibi bölgesel olarak yavaşlama oluyor. Ama o bölgelerde ki dağıtım kutuları da değiştimi sıkıtı ortadan kalkıyor. Kablo Tv şu anda baya bi altyapı çalışmasında fakat bazı arkdaşların sıkıntılarında haklılar. Ama ben gayet memnunum. Senlerdir 1 gün evimde net kesilmedi.

---------------------------------------------------------------------
    Kampanyalar hakkında bilgi almak için:

www.kablotv.net
  • bende uydunete geçtim ve kopma falanda olmuyor.istanbuldayım.1 mb kullandığın kadar öde tarifesindeyim.fiyat/performans olarak adsl'ye bin basar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

quote:

Orijinalden alıntı: mmusluer

Merhaba,

İst. - Darüşşafakada oturuyorum. 2 yıl öncesine kadar uydunet abonesiydik. Yağmur çiselese bağlantı kopar, 3 günde zor gelirdi. ADSL bağlatıp kurtulduk. Hala problemlimidir bilmiyorum ama uydunet beni bıktırmıştı.

yağmurla ne alakasi var digiturk mu bu çanak anten firtina da bozulsun

kar tipi firtina olsada birsey olmuyor ne uydunet ne kablo tv yerin altindan gidiyor kablolar

Sn. slak,

http://forum.donanimhaber.com/m_6788284/tm.htm başlığının son sayfalarını okursanız, değişik uydunet abonelerinin, meteorolojinin uydunet üzerindeki etkilerini gözlemlediğini anlarsınız. Üç kere güleceğinize, bir kere okuyun.

Kablo tesisatı 10-12 yıl önce dişenen bölgelerde büyük problem var. Yağmur yağınca sular tesisata sızarsa uydunetin halini görürsünüz. Bilgi / tecrübe sahibi olmadığınız konularda çok iddialı olmayın.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmusluer -- 20 Ekim 2010; 21:59:08 >

• hem ttnet hemde uydunet fiberleri aparmanımın önünde sonlanıyor.Bu yüzden ikisi arsında bir fark göremedim.Yeni cable modem gigabit eth ve wireless-n olduğu için ev içindeki ağ verimli hale geldi :D
    Salonda kesilmeden streaming ile video izlemek güzel oluyor.
  • kablo ıle sorun yok ama kablosuz dns problemlerı var tavsıye etmem devamlı safa goruntulenemıyor
  • bende uydunet ve kablo tv abanoleği aldım yaklaşık 10 gün oldu 10 gündür sürekli kesiliyor bir tek gece 12 den sabah 5 e kadar kesintisiz girebiliyorum şu sıralar devam eden kampanya ile abone oldum modem beleş 2 yıl tahaahüt koşuluyla felan filan geceden sabaha kadar olan süre hariç internette takılmak imkansız her 10 dakikada bir internet kesiliyor modem yeni uydunet yeni birşey anlamamda mümkün değil abone olduğum için pişmanım bu ve buna benzer sorun yaşayan yada yaşamış arkadaşlar varsa bilgilerini paylaşsınlar benle uydunetle onlıne oyunlardan zevk almak imkansız ping yüksek oyundan atmalar internet yüzünden oyunda takılmalar internet kesilmeleri vs. vs. ben modemin markasınıda yazayım belki aynı şeyleri yaşamış çözüme ulaşmış arkadaşlar birşey yazarlar bana modem netmaster ın bu power ışıgının yanındaki ışık sürekli yanması lazım ama yanmıor yanıp yanıp sönüyor bir türlü olmuyor ama ne hikmetse sorunun olmadıgı saatler gece 12.00-05.00 arası sorun yaşamış arkadaşlardan cevap bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safo1 -- 24 Ekim 2010; 3:49:45 >

• Fiyatına göre hizmet mükemmel. 1 mb sınırsız kullanıyorum ping 8 9 hız 1100 falan ara sıra ayda 1 ayda hiç kopma oluyor ... onun haricinde bazen internet cok hızlı oluyor ama video yüklemiyor biraz dengesiz özetle 10 / 8 iyidir iyi
  • Bakırköyde oturuyorum.. Suan ttnetten baglanıyorum kablonete geçeli 15 gün oldu.. açıkçası sunu diyebilirimki. uzakdurun internet kesiliyor ya ben pismanım acıkcası.. bir arkadasimin aklina uydumda aldim.. kablonette müsteri hizmetlerini suan ariyorum ve mesgul... ve sözlesmeli aldim.. dünya kadar masraf yapip iptal ettirmeyi düsünüyorum.. ttnetten baskası yalan abicim.. kablonette yok fırtına cikti yok elektrik gitti.. derdi bitmez... nalet olsun ne diyim.
  • bende geçmyi düşünüyorum ama önce buradaki yorumları okuyacağım.
  • İki sene uydunet kullandım. Bir defa ilk zamanlar özellikle yağmur da falan kesildiği oldu. Ha bir şey indirirken falan genelde stabil hız alınıyor orası ayrı. Ancak müşteri ile özellikle çağrı merkezi konusunda sıkıntı büyük. Açmıyorlar telefonları ne zaman ulaşmaya çalışsam bekliyorum da bekliyorum. Bir kaç gündür fatura ile ilgili bir sorunum nedeniyle arıyorum yine açan yok. abone olmaya gelince işlemleri tık hallediyorlar ancak iş; bir sorun, şikayet bildirmeye gelince takmıyorlar gibi geliyor bana. Birde bu fiyatları 1mbit 29 liraya çektikleri zaman bana aylarca eski tarifenin parasını ödettiler. Bu kadarda s.refsiz aç gözlü bir firma. Ben eve telefon bağlatmamak için uydunet bağlatmıştım, insanların ekmeğiyle oynamak istemiyorum ancak benden aylarca fazla para alan hiçbirşey söylemeyen, telefonları açmayan bu firmaya mümkün mertebe bulaşmayın. 1mbit sınırsız harici zaten çok da hesaplı gelmiyor...

• 5 mbit kullanıyorum istanbul erenköydeyim 2 haftadır hızda dalgalanma vardı 1mbitlere kadar düşüyordu..pazartesinden beri düzgün herhalde test falan yapıyolardı onu bitirdiler...
  • ankara yıldız'da 1 sene kullandım ve şimdi de ümitköy'de kullanıyorum.

2048 kbit/sec sınırsız bağlantı. Hiç sorun yaşamadım, kablo altyapısı olmamasından yıllarca ADSL kullanmıştım, kabloya göre kağıt üzerinde aynı bağlantı hızında, pratikte daha düşük hız veriyor ve daha fazla lag oluyordu.

müşteri hizmetleri sanıyorum taşeron firmalarda, onlardan kesinlikle memnun değilim (iki ev arası nakil yaparken kendilerine ulaşmakta zorlandım ve belirttikleri gün/saatte gelmediler) fakat bağlantıdan çok memnunum. 2048 kbit/sec teoride 256 kbyte/sec olması gerekir bu ADSL'de 200 kbyte/sec civarıyken kabloda 230 kbyte/sec civarını stabil olarak buluyor.

10 mbit'e kadar sınırsız olana geçmeyi düşünüyorum fakat okuduklarımdan ötürü tereddüt içindeyim. şu anda bana 2048 sağlamak zorundalar fakat o duruma geçersem bazı arkadaşların yaşadığı gibi belli saatlerde 512 kbit e kadar düşme sorunları yaşarmıyım diye endişeleniyorum (neticede "10 mbit'e kadar" olacak o durumda sözleşme).

• 5 para etmez artık... aboneleri arttırdılar ama altyapıya 0 yatırım
  • bu hız düşüklüğü sanırım bütün servis sağlayıcılarında oluyor buradaki yorumlara göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: güllaççı

bu hız düşüklüğü sanırım bütün servis sağlayıcılarında oluyor buradaki yorumlara göre.

biz daha 5 mbit sınırsızda bağlantının yarısını bile kullanmıyoruz oyunlarda laglar tavan yapıyor oteki tariferin durumu daha da vahimdir.
  • ttneti birakip gectim.. kadikoye-acibadem.. 1 mbit sinirsiz.. hic memnun degilim.. 200K larda surunuyor download hizi.. olmaz boyle bisey.. dial-up gibi :(
  • istanbul bahçelievler'deyim hiç bir sıkıntı yok ve çok çok memnunum....

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.