Şimdi Ara

Uydunetten memnun musunuz? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
2
Favori
34.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bahçelievlerdeyim hat kesilmeleri çok oluyor. özellikle akşam ve hafta sonları. geçenlerde hafta sonunu tamamen internetsiz geçirdim.
  • Son bir haftadır yaşadığımız "Telekom kaynaklı" sıkıntıyı saymazsak, son derece memnunum.
    Bölge: Hatay - İzmir.
  • 1mbit sınırsız , 950 civarı görüyor testte fileserve max 119.5 civarında indirme yapıyor ama çok sık 30kb - 50kb civarlarına düşüyor. Sonra geri çıkıyor.
    Bu normal midir yoksa bir sorun varmı ?

Birde bunu en düşük 5mbit hızına mı çıkarabiliyoruz ? 2mbit filan çıkaramazmıyız ?
    Download yapmayacagım diye aldım ama arada birşeyler indiriyorum hız 50kb lara düşüyor direk kapatıyorum bende.
  • Hiç memnun değilim. 1 aydır süründürüyor.
    Sözde 5mbit bağlantı...
    Şimdi çektim.
     Uydunetten memnun musunuz?
  • 1 haftadır kullanıyorum 1mb sınırsız memnunum gün içinde hiç bir saatte şikayet edecek kadar çok yavaşlamıyo. Kopma falan da olmadı şimdilik. Download hızıda arasıra 50 -60 mb lara kadar düşsede ortalama 100-110 mb.

şimdilik memnunum.
  • bende 1 mbit sınırsıza geçmeyi düşünüyorum fakat m.köyde baglantı hızı nasıl acaba onu merak ediyorum.varmı kullanan arkadaslar.su an ttnet 1 mbit sınırsız hotfileden film indiriyorum indirme hızı 6 kb şaka gibi.yaklaşık 1 aydan beri sürekli böyle.download yapmak imkansız.bir de bu 2 yıl kontratlı yapılan aboneliklerde 1 ay içinde vazgeçme hakkı varmış sanırım.bu dogrumudur.yani memnun kalmazsak iptal edebiliyormuyuz.bilen varmı?
  • Memnun kalacağınıza inanıyorum. Yine de bölgede uydunet kullanan arkadaşlarınıza danışınız.
  • Ankara Bahçelievler - Beşevler bölgesinden uydunet kullanan var mı acaba?

varsa lütfen görüşlerinizi ve deneyimlerinizi paylaşınız!

10 mbit düşünüyorum :)

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: loveco2001

Ankara Bahçelievler - Beşevler bölgesinden uydunet kullanan var mı acaba?

varsa lütfen görüşlerinizi ve deneyimlerinizi paylaşınız!

10 mbit düşünüyorum :)

Teşekkürler.

oraya yakin biyerde anittepedeyim..rezil durumda, hiz testlerini koysam oturup aglarsin, aylardir sürekli calisma var diye uyutuyorlar, sürekli ariza hic adam akilli göremedim 10 mbiti..benim gelecek ay sözlesmem bitiyor byebye uydunet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakasupi -- 25 Aralık 2010; 20:10:31 >
  • İstanbul Beylikdüzündeyim allah bozmasın çok memnunum...
  • Bölgeden bölgeye bunun cevabı değişir uzun süredir izmir-bornovada uydunet kullanıyorum ve çok memnundum ama 2 haftadır bana yaşattığı netsel eziyette çekilecek gibi değil bu yüzden kararsızım.
  • http://www.speedtest.net/result/1085168218.png

eskişehirden bi manzara yaklasık 5 6 aydır kullanıyorum . daha hız hiç bunun altına düşmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cherkez26 -- 26 Aralık 2010; 11:50:48 >
  • Ankara kurtuluş kolej den kullanan var mı acaba 1mbit sınırsıza geçmeyi düşünüyorum durum nedir???
  • Merhaba
    İstanbul çapa yada fındıkzade de, kullanıp da çok memnun olan varmı? Şu KabloTV bizden kampanyası ile Uydunet'e geçmeyi düşünüyorum da.
    Forumdan anladığım kadarıyla, download hızında sorun olmasa da, youtube ve benzeri sitelerden video izlemek ızdıraba dönüşebiliyormuş. Ben şuan cuma-cumartesi akşamları hariç, özellikle gündüzleri, youtube da 480p videoları, hiç takılmadan izleyebiliyorum. (TT-1Mbit kullanıyorum)
  • Merhaba,

İstanbul'da batı Ataşehir'de başvurdum, 15 gündür bağlamayı beceremediler. Sinyal ilgili sorunları çözemiyorlar ve servislerler birbirine yönlendirip duruyor.. Hala ne internetim, nede HD kanallarımı aktifleştiremediler.

Bölge bölge değişiyor galiba, ama İstanbul - Batı Ataşehir'den başvurmayı düşünenler bence 2 kere düşünsün, buradaki servis çok kötü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkara95

Bende uydunet limitsize geçmeyi düşünüyorum sizin uydunet hakkındaki düşünceleriniz nedir?

çok iyi bence
  • yani bazen sapıtsa da şu an en iyi internet sağlayıcısı bence. hem fiyatı ucuz hem kalitesi iyi. bazen kafam atıyor diğerlerine geçsem mi diye ama daha iyisini bulamam.
  • Süpersonik. Geçmeyi düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim. Mevkii: İzmir/Karşıyaka
  • (istanbul-bahçelievler) TTnet'ten yaklaşık 10-12 kb daha hızlı (1 mbps)
  • İstanbul-Bahçelievler gayet memnunuz
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.