Şimdi Ara

Uydunetten memnun musunuz? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
2
Favori
34.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

karagümrük/fatih - istanbul

genelde böyle.
  • arkadaşlar bu yapılan test ne anlama geliyor oradaki göstergelerin anlamları nelerdir? bu konuda birileri beni bilgilendirebilir mi ?
  • İstanbul / Avcılar da gayet stabil ve kusursuz hizmet alıyorum....
  • istanbul bahçelievlerdeyim. 1mb sınırsız kullanıcısıyım bi sorun yok memnunum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: halken

Arkadaşlar biliyorum çok sorum var ama umarım cevaplarsınız. Bunları soruyorum çünkü yeterli bilgiye ulaşamadım. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
    Sonuçta herşey bölgeye bağlı cevabı alıyorum. Memnun olan da var olmayanda. Çevremdeki uydunet kullanıcıları sorularıma cevap veremiyorlar çünkü hepsi en ucuz tarifeyi seçmiş. Ne teledünya kullanan var ne hızlı internet kullanan ne download yapan yada online oyun oynayan sadece maillere bakmak ve msn kullanmak için bağlatanlar.

İstanbul-Cevizli(Maltepe ile Kartal Arasında) uydunet nasıl? 5mbit veya 10mbit bağlattırıcağım. Ancak tarifede 5mbite yada 10Mbite kadar yazıyor.
    Ancak sadece sınırsız 5mbit ve yukarısını kullananlar cevaplasın lütfen çünkü etrafımda 1mbit kullanananlar var sadece ve bana gereken cevabı veremiyorlar.
    1mbitten kurtulmaya çalışıyorum parası önemli değil. Zaten adsl 1 mbit kullanıyorum sorunsuz olarak (daha hızlı olmuyor hat en fazla 2mbit destekli) ancak ayda 70TL vermekten sıkıldım. Uydunet mantıklı gibi ama sorular var kafamda.
    Taahttüt vermeyeceğim zaten.

1. Sitelerdeki video performansı?
    2. Download performansı ? Devamlı son hızda indirme yapılabiliyormu 7/24 olarak? 500gb ve yukarısı download yapabilirmiyim aylık?
    3. Akşamları performans düşüyormu? (Adsl de kesinlikle düşüyor ve hafta sonu da rezalet)
    4. Ping değerleri?
    5. En az 3 alet internete çıkacak sınırlama var diye duydum en fazla 2 alet internete çıkıyormuş. varmı öyle bişi?
    6.Docsis 3.0 illa gereklimi 15mit veya 20mbit için eğer sorunsuzsa bir kaç ay 20mbit kullanıp sonra 5mbite geri dönmek gibi planım var ama çok mu ütopik olur?

7. Teledünya HD kanallarının performansı nasıl? Film kanalları 5.1 ses veriyor mu? Orjinal ses ve türkçe altyazı ile izleyebilme şansım var mı?
    (yoksa hiç teledünya almayacağım.)

1.Sitelerdeki video performansı değişim gösteriyor.
    2. Download performansı iyi sayılır sorunsuz 7/24 download yaparsın
    3. Aksamları performans yoğunluğa göre düşüyor ama download etkilenmiyor o kadar.
    4. Ping değerleri gercekten cok kötü durumda bu aralar . Online oyunlarda sıkıntı oluyor. Bu sorun bu sene basladı 9 yıllık üyeyim ilk defa basladı ve cözemediler.
    5.Sınırlama falan yok . evde ve dükkanda kullanıyorum evde 5 alet internete cıkıyor. Dükkandada en az 3 alet hep baglı. Sınırlandıramazlar onu .
    6. Docsis 3.0 modem alman gelecege dönük yatırım olcaktır kendi yararına .
    7. Teledünyada sinema kanalları malesef stereo . Orjinal ses ve türkçe altyazı izleyemiyosun sanırım. 2 tane kanalı var 2.kanalda orjinal ses türkçealtyazı veriyodu sanırım. Arkadaşlar bu konuda yardım eder.

bu arada yer ANKARA

• istanbul / avcılar ping sorunu devam ediyor.bunun dışında iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fkkyr -- 7 Şubat 2011; 17:13:08 >
  • Allaha şükür çok memnunum....daha iyisini 8 senedir görmedim.
    +fiyat ideal
    +performans çok iyi
    +sınırsız kullanmak. adil kullanım yok
    -tek eksisi en düşük hızın şu anda 1 mbit olması yine bunada şükür....
  • Istanbul Caddebostanda durum nedir ?

1Mbit almayi dusunuyorum 29 lira sinirsiz paketten ama gercekten youtube , download falan cok kastircaksa 5mbit alicam mecbur , uydunetinde bir ortasi yok ya , 29 lira ile 69 lira arasinda soyle 49 lira bir tarife koysalar ne olur sanki ..
  • Moda'da oturuyorum,10 senedir 2 uydunet 1 adsl aboneliği eskittim,ve şunu diyorum al birini vur ötekine.
    Memlekette 2 internet sağlayıcısı olup ikiside devletin elinde olursa sonuç tabiki berbat.
  • O ne yaaa,telekomu devlet geri mi aldı:)
  • Türk telekomdaki devlet payını unutmayınız! ;)
  • Önemli olan devlet veya özel sektör olması değil tekel konumunda olmaları ikisinin de rakibi yok, telekoma rakip olarak diğer internet servis sağlayıcıları var gibi görünüyor ama aslında onların da altyapı hizmetlerini telekom veriyor. Bu durum böyle giderse yapılabilecek hiç bir şey yok tek yapabileceğimiz internet kullanmamak oda çok zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 8 Şubat 2011; 14:36:52 >
  • Telekomun devlet payı değil önemli olan Telekomun tekel olması.Altyapı denildiği gibi tek kurumun elinde olunca rakip çıkana kadar istediği gibi at koşturması normal.
  • antalya güvenlik/soğuksu semtlerinden kullanan var mı kesilme sorunu buralarda da çok mu acaba?
  • sürekli kesilip duruyor bıktırdı bu uydunet...
  • quote:

Orijinalden alıntı: myflash

sürekli kesilip duruyor bıktırdı bu uydunet...

ortaya temeli olmayan bir laf atarak insanların kafasını karıştırmayın, bulunduğunuz yeri de yazarsanız belki inandırıcı olabilir yazdıklarınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: depelerx

quote:

ortaya temeli olmayan bir laf atarak insanların kafasını karıştırmayın, bulunduğunuz yeri de yazarsanız belki inandırıcı olabilir yazdıklarınız...

4 senedir istanbul - kadıköyde uydunetçiyim. daha güzel olamazdı. kesildiğnde arıyorum anında çözüm ki kesildiği çok çok azdır yani.
    gayet memnunum. hele ki arayıp "kablo tv ödemeyin, hızınızı 1 mb yapalım, ister misin" dediler geçen gün, cillop oldu :)

uydunet candır. ama işte saflar her yere yayılamadı bi türlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: depelerx

quote:

mersinde inanmakta zorunda değilsin gardaşım
  • bu arada beyler az önce speedtest i denedim, 1.45 gibi bir hız çıktı =))
    bağlantım 1 mb, istanbul uydunet :)
  • meğer herkeste olan problemmiş.

ay şekilde alalıdan beri downloadlar normal (iyi sayılabilir)110 kb civarı torrent yada firefox görüyorum

ancak surf berbat. çok gecikme oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.