Şimdi Ara

Uydunetten memnun musunuz? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
2
Favori
34.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • koşuyolu,üsküdara bağlı olanlarda son durum nedir ? burhanfelek çevresi deniz-iş çevresi.. altunizade telekoma bağlı olanlar bilhassa
  • Arkadaşlar merhaba . Ben de uydunet + teledünyaya geçme niyetindeyim . 2 sorum olacak . 1 Mbps sınırsız almayı düşünüyorum .

* Hangi kampanya ile geçmemi önerirsiniz?

* Fatih-Aksaray'da altyapısı nasıl uydunet in . Sorun çıkarır mı okuduğum kadarıyla bölge çok önemli imiş .

İlginiz için şimdiden tşk ederim ark lar..
  • Sakin dusunme bile ben besiktas in gobeginde oturuyorum rezalet teknik servis dedikleri vasifsiz kablo sök tak yapmayi bile beceremeyen teknik bilgisi sifir kisiler bana saglam modemin arizali oldugunu soylediler yeni modem aldim ama sorun devam etti megerse hattaymis aldigim yeni modeme mi uzuleyim yoksa bosuna odedigim faturalarimi bence bir an once birakmali uydunet hizmet vermeyi rezalet otesi....
  • Yaklaşık yirmi gündür uydunet kullanıyorum.Bu kış internet bizden kampanyasına başvurmuştum.Telefonla başvurduktan sonra gelen ekipler apartmanımda kutu bulunmadığını ama dilekçe verirsem kutunun takılacağını söylediler.(tabi apartmanıma kablo geliyordu).Dilekçe verdikten sonra bir hafta içinde kutum takıldı ve kurulumlarım yapıldı.Genelde torent kullanıyorum ve şu ana kadar downloadlarımda bir sıkıntı yaşamadım.Daha önce ttnet ve smile kullanmıştım onlarda (ikiside 1 mbit) bu kadar yüksek hızlara ulaşamıyordum.Aynı şekilde teledünya hd dende çok memnunum.İlgilenen arkadaşlara tavsiye ederim....
  • shadow1414 hocam sen memnunsun ama nerde yaşıyorsun o da önemli! Bak üstteki arkadaslar lokasyondan dolayı verim almıyoruz diyorlar. Ben de uydunet düşünüyorum, üstte bir arkadas sorumus en güzel tarife bence; 12 ay 14 tl 12 ay 29 Tl 1 mbit sınırsız güzel gibi... Tabi Modem de alınacak ayrıca bir masraf! Önerebileceğiniz Kablolu Modem markası nedir acaba? Evdeki laptop için router la dağıtmayı düşünüyorum.

Saygılar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: navigator_
    Önerebileceğiniz Kablolu Modem markası nedir acaba? Evdeki laptop için router la dağıtmayı düşünüyorum.
    Saygılar....

Uydu nette birkaç marka dışında pek fazla alternatif yok, linkteki konuda bulunan linklerden modemler hakkında bilgi edinebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_46226857/mpage_1/f_/key_//tm.htm#46226857
  • selamlar,

doğru başlık mı bilmiyorum ancak Etiler'de uydunetin durumu nedir bunu öğrenmek istiyorum.
    Şu an Superonleine 8 mbit sınırsız var 49 TL + Dijitürk 59TL oluyormuş + 20 TL sabite ödüyorum toplam 129 TL/ay vermek istemiyorum.
    uydunet + teledünyaya geçeyim diyorum ancak tel endişem internetin kesilmesi/yavaşlaması.

önerir misiniz? pişman olur muyum?
  • Tam 5 sefer ariza kaydi biraktim, telefonda teknik ekip gelecek dediler hic kimse gelmedi. Il müdürlügünü taseron firmayi heryeri aradim ama nafile. Modem download esnasinda kendi kendine reset atiyor diye ariza kaydi birakiyorum teknik ekip kontrollerde modem online göründü diye ariza kaydini kapatiyor. Böyle bi rezillik olabilirmi ya, benim biraktigim ariza kaydina bak adamlarim dediklerine bak. Ben kesinlikle tavsiye etmiyorum verdigim paralarida helal etmiyorum, bizim paralarimizla ekmek yiyor bunlar insallah bogazlarnda kalir.
  • Cevabın için saol . Peki ne kadardır abonesin ?

Bide üstüne modem e mi para vermek lazım ?
    quote:

Orijinalden alıntı: yedikulee

Sakin dusunme bile ben besiktas in gobeginde oturuyorum rezalet teknik servis dedikleri vasifsiz kablo sök tak yapmayi bile beceremeyen teknik bilgisi sifir kisiler bana saglam modemin arizali oldugunu soylediler yeni modem aldim ama sorun devam etti megerse hattaymis aldigim yeni modeme mi uzuleyim yoksa bosuna odedigim faturalarimi bence bir an once birakmali uydunet hizmet vermeyi rezalet otesi....
  • 2 kere arizakaydi verdim ne gelen var ne giden üstüe üstlük sinirsiz 10mb kullaniyorum bugun itibari ile nette gezmek degil wowdan 2000 ping civari ping aliyorum

merak eden olursa kadikoy altiyolda oturuyorum fakat hep bole degil ama son zamanlar durum berbat..
  • quote:

Orijinalden alıntı: westernblew

Cevabın için saol . Peki ne kadardır abonesin ?

Bide üstüne modem e mi para vermek lazım ?
    quote:

Orijinalden alıntı: yedikulee

Sakin dusunme bile ben besiktas in gobeginde oturuyorum rezalet teknik servis dedikleri vasifsiz kablo sök tak yapmayi bile beceremeyen teknik bilgisi sifir kisiler bana saglam modemin arizali oldugunu soylediler yeni modem aldim ama sorun devam etti megerse hattaymis aldigim yeni modeme mi uzuleyim yoksa bosuna odedigim faturalarimi bence bir an once birakmali uydunet hizmet vermeyi rezalet otesi....

bende o hataya düsmemek icin aradim, telefonda test modem göndereceklerini söylediler teknik ekiple ne gel var ne giden..5 sefer aradim ya 55555555555555555 seferde gelecekler dediler..böyle bisey olamaz, kamera sakasi gibi yemin ederim sac bas yoldurur..bizzat gitmekde istemiyorum bu sinirle kesin olay cikaririm diye, elimden bi kaza cikacak kiytirik bi internet yüzünden. ayip ya Allah tan bulsunlar

• 1996 dan beri sürekli internet kullanıyorum. Son 5 senedir superonline ADSL kullanırken evde bulunan teledünya aboneliğinden gelen reklamlara kanarak uydunet aboneliği yaptırdım. Uydunete abone iken superonline aboneliğim de 1 ay kadar sürdüğü için ikisini de aynı donanım şartları ile test etme imkanım oldu. Superonline ile hiçbir sorun yaşamadan izlediğim filmleri uydunet ile izlemek kabus oldu. İnanın superonline babamın şirketi değil ancak defalarca yaptığım başvurularda görevli zaten benim de yaptığım hız testini yapmaktan ileri gidemedi. Tam bir kabus, her hafta sonu nerede ise arıza var, önceden bir duyuru da yok. Duyuru internetten, peki internete bağlanamadan internetten duyuruyu nasıl alacağız, yan sokaktaki internet cafeden. Maalesef 2 senelik de kontrat yaptık, üye olduğum güne lanet ediyorum, basit mail servislerini bile açarken cursorun sürekli kum saati göstermesinden bıktım usandım. Aynı sistemde aynı hız aboneliğimin olduğu süperonline hattını takıyorum uydunette saatlerce uğraşıp izleuemediğim 25 dakikalık diziyi 30 dakikada izliyorum. Satarken 1 mbit in yanında 2 seçeneği de varken şimdi artırmak istediğinizde o opsiyon kalmadı 69 tl ye 5 var diyor. anlaşmada da 1 mbit e kadar, 5 mbite kadar yazıyor. Yani siz baştan kabul ediyorsunuz demiyor ki garanti 1 mbit, e kadar yani 200 kbyte da olabilir, 500 de 750 de. Tam bir laf cambazlığı, ama karalıyım daha fazla para kazandırmadan bulduğum ilk fırsatta bu müşteriye saygısız, ilgisiz servis sağlayıcıyı bitirmeye, 20 30 tl fazla verip en azından sinir hastası olmamak için.

• Uydunet'in bir farkı var;
    telefon hattına gerek yok..

bir eksisi var özel modem alınması gerekli ;
    Kablo modem uydunet modem diye internette arama yaparsanız modem çeşitlerini görürsünüz...

İyileri 120 Tl civarı firewall & wireless özellikliler..

bağlantı ücreti 29 Tl civarı,
    bunu kullanmak için de 120 Tl'lik modem,

devamında
    40 Tl ye yakın ev telefonu masrafı olmuyor..

Yani başlangıç olaraktan yapılacak 150 Tl'lik masraf 2 ayda telafi ediliyor sonrasında kara dönüşüyor.

Ben biri adsl kullanıyorum arada bir kesilme servis sağlayıcısından oluyor..
    Fatura ödemelerim sorunlu herkezde bu şekilde Ptt sistemi bozuktu vs.vs..Ödemeler gözükmüyor falandı filandı..

Smile Adsl,Süperonline ve uydunet arasında seçim yapacağım..

Smile adsl şu an kullandığım Biri adsl gibi tek farkı ödeme sorununun olmaması bir artısı veya eksisi yok.. Dolayasıyıla güzel değil..
    Uydunet bir sorun çıkarsa boşu boşuna 120 liralık modem almış olacağım için istemiyorum.
    Süperonline adsl telefon hattına gerek duymuyor bu yüzden süperonline'a geçeceğim..

daha ucuz olduğu için smile adsl kampanyalarını da göz ardı etmemekte fayda var..

• zeytinburnunda var mı uydunet???
  • GaziosmanPaşa civarında oturupta 1mb uydunet kullanan arkadaş var mı?Bağlatmayı düşünüyoruz illallah dedik ttnet ten.ne indirmeye kalksak kopuyor , online oyunlarda dc yemekten klanlardan atıyolar o hale geldik.değiştirmediğimiz modem kalmadı bazen sorun düzelir gibi oluyor ama , sorun istikrarlı bir sorun o yüzden yeni hatlar denemeye karar verdik.

tavsiyelerinizi bekliyorum.

GaziosmanPaşa/Küçükköy civarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crimex

GaziosmanPaşa civarında oturupta 1mb uydunet kullanan arkadaş var mı?Bağlatmayı düşünüyoruz illallah dedik ttnet ten.ne indirmeye kalksak kopuyor , online oyunlarda dc yemekten klanlardan atıyolar o hale geldik.değiştirmediğimiz modem kalmadı bazen sorun düzelir gibi oluyor ama , sorun istikrarlı bir sorun o yüzden yeni hatlar denemeye karar verdik.

oyun için düşeneceksen iki kere düşün ben düşünmedim şuan onun cezasını çekiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _köle_

quote:

GaziosmanPaşa civarında oturupta 1mb uydunet kullanan arkadaş var mı?Bağlatmayı düşünüyoruz illallah dedik ttnet ten.ne indirmeye kalksak kopuyor , online oyunlarda dc yemekten klanlardan atıyolar o hale geldik.değiştirmediğimiz modem kalmadı bazen sorun düzelir gibi oluyor ama , sorun istikrarlı bir sorun o yüzden yeni hatlar denemeye karar verdik.

oyun için düşeneceksen iki kere düşün ben düşünmedim şuan onun cezasını çekiyorum.

biraz daha açıklarmısın?
    mesela stabil indirme hızı ne kadar olur?
    ya da sık sık bağlantı kopması yaşarmıyız? (tt net te nerdeyse saatte 1 kopma yaşıyoruz)

• quote:

quote:

quote:

biraz daha açıklarmısın?
    ya da sık sık bağlantı kopması yaşarmıyız? (tt net te nerdeyse saatte 1 kopma yaşıyoruz)

benim yaşadığım durum haftaiçi sabah saatlerinden akşam 16:00 - 17:00 ye kadar problem yok

17:00den gece 01:00 civarına oyunlarda yüksek ping değerleri heleki oyun yurt dışında bir sunucuda ise ping ler alıyor başını gidiyor.

ha test yaparsın sppedtest sonuçları normal çıkar ama ping test te durum hiç öyle değildir.

haftasonu ise öğlen saatlerinden sonra oyunu pek düşünmemek gerek.

• quote:

quote:

quote:

quote:

biraz daha açıklarmısın?

benim yaşadığım durum haftaiçi sabah saatlerinden akşam 16:00 - 17:00 ye kadar problem yok

17:00den gece 01:00 civarına oyunlarda yüksek ping değerleri heleki oyun yurt dışında bir sunucuda ise ping ler alıyor başını gidiyor.

ha test yaparsın sppedtest sonuçları normal çıkar ama ping test te durum hiç öyle değildir.

haftasonu ise öğlen saatlerinden sonra oyunu pek düşünmemek gerek.

gop civarında mı oturuyosun?

• isanbul kadıkoy baglantı normal şimdilik tamam
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.