Şimdi Ara

Uydunetten memnun musunuz? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
2
Favori
34.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telekomun yurtdışı çıkışları havlu atmadığı sürece çok güzel bağlantı Ortakoy-IST

Uydunetten memnun musunuz?

• Şu şikayetleri okuyunca inanın ben başka bir şeymi kullanıyorum diye şaşırıyorum.
    2009 yılı mayıs ayından beri uydu net kullanıyorum aynı zamanda kablo tv de var.Daha önce superonline kullanıyordum.Gerçi superonline den de çok memnundum ama telekoma kızdığımdan dolayı telefon hattını kapatmak için uydunetin kablosuz modem kampanyasından faydalanıp uydu nete geçtim.
    2 senedir kulllanıyorum hem download hemde webde sörf son derece hızlı.1024 4gb limitli kullanıyorum.2 yılda hiçbir sorun yaşamadım.
    Bu gün kablo tv karlı gösteriyordu internette biraz yavaştı. 19:30 da webden arıza kaydı yaptırdım.20:45 gibi servis elemanı geldi 5 dk.da halletti.
    Pazertesinden aşağı gelmezler diye düşünüyordum.Hem şaşırdım hemde çok memnun oldum.
    Sanırım şikayetlerin sorunu alt yapıdan kaynaklanıyor.Uydu nete geçmeden önce mutlaka bölgenizdeki kullanıcılara ulaşıp bilgi almaya çalışın.
    Bu arada Manisada yaşıyorum.Büyük şehirlede hizmet belki aksıyor olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hunter_one

Bende çok eski bir adsl kullanıcısı olarak (yaklaşık 10 senedir) nihayet kablo altyapısı olan bir yere taşınacağım için kablo internet olayına gireyim dedim. Taşınacağım yer Beylikdüzü/yakuplu/öğretmenler sitesi bu bölgedeki kablo altyapısı nasıl acaba? sık kesilmeler oluyor mu? Kullananlar memnunmu?

Anladığım kadarıyla bu kablo meselesi tamamen bulunulan yere göre değişiyor kimi berbat diyor kimi iyi. Olması gereken aslında iyi ama altyapısı eskimiş olan yerler var demek ki. Misal fatih tekinin kötü olduğunu duydum umarım beylikdüzü iyidir. Adsl yi 7/24 kullanıyorum bağlantı hep açık hep download yaparım bağlantı kesilmesi ayda 1-2 kere olsa olur ancak fazlası sinirlerimi bozar zaten:)

Ben de baglatmayı düşünüyorum , fatih te kötü olduğundan emin misiniz ? Ben iyi diye duydum da?

• nerdeyse 10 yıldır kullanıyorum en kötü dönemi şu dönem. yaklaşık 1-2 aydır inanılmaz dalgalanmalar oluyor. diğer bölgeleri bilemiyorum ama şu sıralar istanbul beşiktaş felaket durumda.
  • her pazar 15:00 ve 22:00 saatleri arası kadıköy fena yavaşlıyor.
  • ankara demetevlerde oturuyorum şu anda ttnet 1mbit sınırsız kullanıyorum.Açıkçası kesilme v.s. senede 1-2 defa oluyor onun dışında hiçbir şekilde kesilme yavaşlama gibi problemlerim olmuyor.4 senedir kullanıyorum.Sadece fiyat olarak sıkıntılı 49 tl ödüyorum.Uydunet e geçmeyi düşünüyorum.Demetevlerde oturup uydunet kullanan kişiler memnun mu sıkıntı varsa ne tür sıkıntılar yaşıyorlar bildirirlerse sevinirim
  • Uydunet Tek kelime ile dünyanın en kötü ping sürelerine sahip en dandik internet. Sürekli time out oluyor, sürekli bir sorun, müşteri hizmetlerini aradığınızda size şuan bilgilerinize erişmiyorum, sistemlerimizde sorun var kelimesini duymaktan bıkabilirsiniz. Daha kendi sistemleri ayakta duramıyor birde internet vermeye çalışıyorlar. iptal edicem malesef kampanyaya dahil olmuşum şimdi iptal için 300TL bayılıcam 1 ay kullandığım uydunete.

• quote:

Orijinalden alıntı: pasamsin

Uydunet Tek kelime ile dünyanın en kötü ping sürelerine sahip en dandik internet. Sürekli time out oluyor, sürekli bir sorun, müşteri hizmetlerini aradığınızda size şuan bilgilerinize erişmiyorum, sistemlerimizde sorun var kelimesini duymaktan bıkabilirsiniz. Daha kendi sistemleri ayakta duramıyor birde internet vermeye çalışıyorlar. iptal edicem malesef kampanyaya dahil olmuşum şimdi iptal için 300TL bayılıcam 1 ay kullandığım uydunete.

kampanyaya dahil oldunuz,1 ay kullandınız. 300 tl nasıl ödüyorsunuz anlamadım ?

unutmadan.. evde tek bilgisayar kullanıcıları için,adsl modeminizde router özelliği var ise onu kullanarak 65 tlye modem sorununuzu çözebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewr -- 7 Mart 2011; 11:38:46 >

•  Uydunetten memnun musunuz?

2 ayı biraz aşkın bir süredir kullanıyorum.15 dakikalık bir kesilme ve yaklaşık yarım gün kadar 0,5-1mpbs dışında bir problem yaşamadım.TTNET göre hiç problem yaşamadım.Şu ana kadar memnunum.
  • Uydunetten hiç memnun değilim ve kimseye tavsiye etmiyorum.

Milleti salak durumuna düşürüyorlar.
    Telefondan arıyorum 3 gün içinde gelicez diyorlar kimse gelmiyor ?

Bu da hız testi hiç memnun değilim

TTnet kullanırken hiç bu kadar sıkıntı çekmemiştim hızıda normaldi.

Yani;

Özet : Uydunet ' e geçip hayatınızı karartmayın

• sakın bulaşma sakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turpro

Uydunetten hiç memnun değilim ve kimseye tavsiye etmiyorum.

Yani;

şuanda 1 mbit sınırsız kullanıoum ttnetten .. değerlerimiz aynı

• 1 aydır iyiydi ama şu sırakar rezalet bağlantı devamlı kopuyor.ebesinin damına un sereyim abi ya türkiyede internet olayı bitmiş nereye el atsak örümcek ağı abi hiç mi süpürgeyle temizlemezler bu tavanları ya...
  • İstanbul Ataşehirde oturuyorum. Bende limitsiz almayı düşünüyorum hatta bugün kaydını verdim. Kampanya varmı hem fiberoptik bağlantı hem ilk yıl %50 indirim, aktivasyon ücreti yok ama modem ücretli. Nete çok giren biri değilim ama girincede çıkmak bilme hem dl hem surf aynı anda olsun isterim. Bu isteklerimi karşılayacağını düşünüyorum. Birde modem olarak ne tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zenbuda

İstanbul Ataşehirde oturuyorum. Bende limitsiz almayı düşünüyorum hatta bugün kaydını verdim. Kampanya varmı hem fiberoptik bağlantı hem ilk yıl %50 indirim, aktivasyon ücreti yok ama modem ücretli. Nete çok giren biri değilim ama girincede çıkmak bilme hem dl hem surf aynı anda olsun isterim. Bu isteklerimi karşılayacağını düşünüyorum. Birde modem olarak ne tavsiye edersiniz?

ataşehir'de oturduğunuza göre superonline fiber internet bulunduğunuz binada mevcut ise uydunet'den daha iyi bir seçenek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxi909

quote:

Orijinalden alıntı: zenbuda

İstanbul Ataşehirde oturuyorum. Bende limitsiz almayı düşünüyorum hatta bugün kaydını verdim. Kampanya varmı hem fiberoptik bağlantı hem ilk yıl %50 indirim, aktivasyon ücreti yok ama modem ücretli. Nete çok giren biri değilim ama girincede çıkmak bilme hem dl hem surf aynı anda olsun isterim. Bu isteklerimi karşılayacağını düşünüyorum. Birde modem olarak ne tavsiye edersiniz?

ataşehir'de oturduğunuza göre superonline fiber internet bulunduğunuz binada mevcut ise uydunet'den daha iyi bir seçenek...

Evde nete ancak haftasonları girecek vaktim oluyor onda da ya e-postalarımı kontrol ediyorumdur ya da bir araştırma yapıyorumdur bunun dışında sürekli bir DL durumum var tabii. Bu yüzden her ne kadar superonline fiber daha hızlı olsada uynudetin fiber internetinin şu aşamada yeteceğini düşünüyorum. Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Bu arada touchstone WTM-552A modemler hakkında bilgi sahibi olan var mı? Bİraz araştırdım ama emin olamadım açıkçası...

• quote:

Orijinalden alıntı: dewr

quote:

Orijinalden alıntı: turpro

Uydunetten hiç memnun değilim ve kimseye tavsiye etmiyorum.

Yani;

şuanda 1 mbit sınırsız kullanıoum ttnetten .. değerlerimiz aynı

kendi mesajıma alıntı yapıoum

sabah bağlattım... netmaster cxc-150 modem aldım.. rt-205 ilede kablosuz bağlantı sağladım... kablosuzdaki hız resimdeki gibidir..

sayfa acılımlarında falan herhangibir yavaşlık gecikme yok..download denemedim daha bakalım zamanla görücez..

pazarteside ttnete elveda derim...

•  Uydunetten memnun musunuz?

Bende bugün bağlattım, ping değerleri ttnet ile aynı bazen daha az hatta.

isp kısmında türk telekom yazıyor hala bunun nedeni nedir ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x3x -- 12 Mart 2011; 19:01:58 >

• aman uzak durun allah belalarını versın ya hergun gece 1.30 civarı gıdıyor 2-3 saat gelmıyor bazen sabaha gelmemıs oluyor ... Youtubedan fln video bile izleyemiyoruz 5mbit ile
  • benim bi arkadaşımda var hem kablo hem net hiç kesinti vs olmuyor gayet memnunum diyor her zaman.sadece bir evdeki ya da bölgedeki hizmete göre karar vermemek lazım..
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.