Şimdi Ara

Uydunetten memnun musunuz? (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
2
Favori
34.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rbcntechnic R kullanıcısına yanıt
    ben 3 ay bizden kampanyası kullanıyorum. 50 mbps ızda 150 gb internet ve tv paketi olarak üst paket nirde vizioon sinema paketi kullanıyorum. fiyatı cihazlar dahil 73 liraydı. ama bildiğim kadarıyla daha uygun fiyatlara da kampanyaları var. bana uygun olan bu kampanyaydı. istersen buhttp://www.turksatabonelik.com/Kampanyalar linkten incele.
  • 1 Haftadır kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım.
  • 25mbit 50gb akk kullanıyorum, özetle,

Webde sörf gayet hızlı

Online oyunda sıkıntı yok lolde 62ms sabit

Downloadı iyi 3mb çekiyor

Akk geçimce sadece download sıkıntı yaratıyor,

Not:arkada download varken online oyun girmeyin en son 2300 ms gördüm😀
  • PİNG sorunu dışında iyi diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorn

şu sıralar iyi, ama dibe vurduğu anlarda gerçekten internet imkansız oluyor.
    şahsen ttnet'e dönme planım var. sözleşmenin bitmesini bekliyorum

Dediğim gibi ttnet'te geçtim biter bitmez tekrar uydunete geçtim. Gelen gideni arattı.

2 yıllık sözleşmede 1 yıl geçti ve gayet memnunum. Önceki gibi kopmalar çökmeler neredeyse hiç yok. Çok nadir kopuyor ki öyle anlık değil, kopunca bir kaç saat gidiyor ki bakım onarım çalışması olduğunda. Haliyle belki ayda bir gibi bir durum.

Tavsiye ediyorum. Bölge - istanbul acıbadem mah.
  • 6 aydir kullaniyorum, memnunum, tavsiye ederim.
  • Yaklaşık 15 yıldır kablo tv, 4 ya da 5 yıldır da kablo internet kullanıyoruz ama evde 3 kişi kullandığımızdan 10 mbps 75 GB kota ancak 15-20 gün yetiyor tek sıkınımız bu, ama ayda 42.90 TL'ye de bundan iyisi olmaz diye düşünüyorum.
    Sonuç .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 4 Ocak 2017; 22:34:18 >
  • kablonet değişik biraz. ben hem 50mbps 200gb akn kablonet hem 50mbps 200gb ttnet kullanıyorum. kablonet eşref saatindeyken daha hızlı ek güzelliği kota bitince ek paket alabiliyosun nitrosu gece kuşu vs güzel şeyler var. ttnet de bunlar yok. fakat gelgelelim kablonet çok stabil değil. tam gece uyuyamadın dizi izleyeceksin saat 05:00 bi jart diye kesilir banko. istemediğin anda kesilmesi 45 dk kesik kalması fantazisi var. evde yedek ttnet bulunmadan tek başına kabloya tam güvenemiyorum yani. bir de geçenlerde ülke çapında internet aşırı yavaşlamış iptal duruma gelmişti hatırlarsanız. ttnet yine 50mbps hızımdan bana 5-6 mbps hayatta kalacak internet sağlayabilmişti fakat kablonet komple zortlayıp 0,98mbps veriyordu. ama bunlar bölgesel olabilir.
  • Online oyun oynayan birisi olarak 50mbit 150gb akk olan paket ile ping sorunu olur mu İstanbul-Ataşehir bölgesi için?
  • TaMaM MaRiQuAnTe kullanıcısına yanıt
    Ben Ps4 de sorun yaşamadım ps 45mbit i görüyor
    internet hızlı kotayı ayarlamak sana kalmış
  • Fiyat ne hocam? @wadad2015

Bende kablonet için dün başvuru yaptım.

Ben 10 Mbps 50 Akk olan 39 tl lik tarifeyı aldım. Aynı fiyata 25 Mbps 25 Akk vardı onu almadım. Bu fiyatlara modem ve Hd kutu dahil.

49,99 tlye diye söylediğim Hayatı kaçırma diye kampanyalı paket de

25 Mbps 75 Akk

Modem ve Hd kutu hediye yine

Hd yayın 160 kanallı kablo tv temel paket

Vizyon sinema paketi var farklı olarak.

Birde Mayıs.2017 de btk kararıyla Akk sonrası hızlar değişecek Ben bu 10 Mbps alırsam akk sonrası hiz 5 Mbps olacak

25 Mbps 75 Akk 49,99tl olan paketi secersem Akk sonrası hız 8 ya da 16 Mbps olacak. Bu da önemli

10 tl fazla vermeye değer mi

Ne dersiniz 39 tl lik paket yerine 50 tl lik paket daha avantajlı kanal olsun Hız.olsun Akk olsun sinema paketi de var 10 tl fazla vermeye değer mi?@wadad2015@wadad2015@wadad2015

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ellekem kullanıcısına yanıt
    Akk sonrası 3 öldürüyor. 8 veriyorsa düşünmeyin derim.

Vermiyorsa, aylık 10 lira nedir? Sinema bileti, bir kere film izleseniz parası çıkıyor fazlasıyla.

• scorn kullanıcısına yanıt
    İnş uygularlar hernekadar bu btk nin kararı sonrası duruma şüpheyle baksam da.

25 / 25 Akk 39 tl

25 /75 Akk 50 tl

Hangisini tercih edeyim ikiside hızlar aynı akk farklı

Şuanki sözleşmeyi iptal etmem gerekecek. Yeniden yapılması gerek sanırım.

Arkadaşın'da bahsettiği gibi kota bitince 3 mbs gerçekten zulüm gibi, kesin bilgim yok eğer 25mbs'de kota bitince 8 mbs'ye düşüyorsa tabi ki 25 mbs alınır, yok o da 3 mbs'ye düşüyorsa bence farkı yok demektir. Hangisi konusu senin kullanımına bağlı bizde 10/75 AKK var ortalama 12-15 günde doluyor ayın geri kalanını 3 mbs çilesi ile dolduruyoruz. Neyse iki günümüz kaldı yarından sonra rahatız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 29 Ocak 2017; 12:58:2 >
  • cmldrs kullanıcısına yanıt
    Hocam kafam.karıştı çoğu kişi hızın 25 Mbps olsun mutlaka diyor. Fiber gibi kullanır tadını çıkarırsın vs diyor

Öyuzden
    25 / 25 Akk. 39 tl
    25/ 75 Akk 50 tl

İkisinden hangisi hocam.
    Hızlar aynı Farklı.olan Akk ve 10 tl lik fark.

Birde 10/ 50 Akk olan için taahhüt imzaladım. Ama daha bağlanmadı.

Sıkıntı olur mu değiştirme? Taahhütü iptal edip yeniden başkası için taahhüt imzalamak gerekli sanırsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellekem -- 29 Ocak 2017; 13:28:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu kullanım amacına bağlı bize 10 mbs yetiyor, ama bizim sorunumuz kotamızın erken bitmesi. Tahhüt hakkında anlaşma yaptığın yere yada 4440126'ya sorabilirsin henüz bağlanmadığı için sanırım değişiklik yapılabilir.
  • cmldrs kullanıcısına yanıt
    Sağolun teşekkürler

• kesinlikle memnun değilim, mart 2016 da abone oldum bu güne kadar kaç defa şikayet, arıza kaydı oluşturuldu sayısını bilmiyorum.

superonline kazı çalışması var, aftif olduğunda ve taahhüt bedelini de karşılarlarsa 1dk daha durmayıp superonline na geçeceğim.
  • Fantasticoo kullanıcısına yanıt
    Bende yeni başvurdum imza attım.

Neden memnun değilsiniz ki
    Bir de tarife içeriği ve fiyatı ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellekem -- 29 Ocak 2017; 14:9:26 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.