Şimdi Ara

Üyeliğim Bitti HD KUTU ÇÖP OLDU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
78
Cevap
1
Favori
25.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2 yıldır kullandığım NEXT D HD Full paket üyeliğimi uzatmadım. Cihaza o zaman 650 TL vermeme rağmen şu anda cihaz hiç bir işe yaramıyor. D smart tüm kanalları kapattı.

Ben bu kutuyu ne yapacağım ?
    Normal uydu alıcı olarak kullanmak için ne yapmam lazım ?

Yardımlarınızı bekliyorum... Satın paket al demeyin Müşteri hizmetlerini arayın teknik destek istediğinizde 35-40 dakika beklersiniz yeni üye olacağım diyin 1 dakika geçmeden karşınıza biri gelir böyle AHLAKSIZ Bir şirkete benim verecek param yok...
  • Arkadaşlar yok mu fikri olan ...
  • cihazı satın alma sözleşmesi elinizde var mı? orada birşey yazmıyor mu?
    normalde örneğin SD cihaz alırsanız, paket bitimi sonunda SD açık kanalları hala izliyebiliyorsunuz.
    Örneğin teknosadan HD cihaz alırsanız, paket bitim sonrasında SD açık kanaların tamamını hala izleyebiliyorsunuz diye biliyorum,
    sizin yaşadığınız durumu ilk defa duydum, eğer böyle birşey yaptılarsa akılalmaz bir durum bu.
    D-smartla gorusun ve HD paket bitince SD kanallarınızın açık olması gerektiğini söyleyin.
    Açık SD kanalların hiçbirisi mi çalılmıyor? Cihaz gerçekten çöp durumda mı?
    Bence burada bir hata var mutlaka
  • türksat'tan izlemeye devam etmeniz gerekir...
  • örneğin

Smartcard olmadan da yayın alabilir miyim?
    Smartcard olmadan uydudaki şifresiz yayınları izleyebilirsiniz. Ancak, D-Smart kanalları ve interaktif hizmetlerden faydalanabilmeniz için Smartcard’ınızın aktivasyonu yapılmalıdır.

• yani bana sizin söylediğiniz hiç mantıklı gelmedi mutlaka bir hata olmalı, yani HD cihazda herhangi bir paket yok ise, SD açık kanalların tamamını izlemeniz gerekir cihazı satarken bu şekilde satıyorlardı.

şu anda evde HD Dsmart cihazı kendi ait olup da, HD paketi olmayan arkadaşlar varsa , onlardan cevap almalıyız ?
  • Hocam kutunun çöp olması söz konusu değil. Çıkar smartcard'ı uydu bağlantısı takılıysa tüm şifresiz uydu kanallarını izlersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanal sıralamasına müdahale edemeden şifresiz kanalları izlemeye devam edebilirsiniz.
  • hocam sat kutuyu yerine güzel bir hd cihaz al keyfine bak derim
  • orjinal yazılım atarak heralde sd yayınları tamamen izleyebilirsin
  • Hocam 2.elde kutuyu satmayı dene..Alan biri çıkacaktır diye düşünüyorum
  • "Değerli üyemiz, iletişim bilgilerinizden size ulaşılamaması nedeniyle yayınlarınız otomatik olarak kapatılmışdır.." Gelen mesaj aynen bu... Dsmart telefonundan 2 kez 35 dakika bekledim ve ulaşamayınca hat düşmesinden vaz geçtim. Mesj attım cevap yok... İletişim bilgilerimden tüm türkiye ulaşıyor bir tek dsmart ulaşamıyor...HAYRET...
  • senin durumundan biraz farklı olarak daha paket aboneliğim bitmeden 3 yıllık cihazımı goldmaster hd 20000 2. el olarak internet üzerinden sattım gittim dsmart hd+ eğlence paketi aboneliği aboneliğimi başlattım. 30 tl ye full paket izlerken 41 TL ye yeni bir cihaz PVR özelliğiyle birlikte yayınları izlemeye devam ediyorum.
  • ben smartcard'i cikarinca ekran simsiyah oluyor ve karti geri takin uyarisi cikiyor, sifresiz kanallarda bile bunu yapiyor. cihazim next 150000 hd cihaz, uyeligim de devam ediyor, deneme amacli cikarip baktim. durum bu gercekten cop oluyor, sifresiz kanallari bile gostermiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psycna

ben smartcard'i cikarinca ekran simsiyah oluyor ve karti geri takin uyarisi cikiyor, sifresiz kanallarda bile bunu yapiyor. cihazim next 150000 hd cihaz, uyeligim de devam ediyor, deneme amacli cikarip baktim. durum bu gercekten cop oluyor, sifresiz kanallari bile gostermiyor.

Gerçekmi bu eywah bendede next hd150000 mi neydi ondan bendede var aylık 22.99tl. maxi paket 24 ay taahütlü üyesiyim, eğer böyle bişi oluyorsa hiç iyi bir durum değil bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemal1982

quote:

Orijinalden alıntı: Psycna

ben smartcard'i cikarinca ekran simsiyah oluyor ve karti geri takin uyarisi cikiyor, sifresiz kanallarda bile bunu yapiyor. cihazim next 150000 hd cihaz, uyeligim de devam ediyor, deneme amacli cikarip baktim. durum bu gercekten cop oluyor, sifresiz kanallari bile gostermiyor.

Gerçekmi bu eywah bendede next hd150000 mi neydi ondan bendede var aylık 22.99tl. maxi paket 24 ay taahütlü üyesiyim, eğer böyle bişi oluyorsa hiç iyi bir durum değil bu

valla uyelik bitiminde cihaz bizde kalirken karti aliyorlarsa cihaz kullanilmaz hale geliyor, ama karti almadan o kart numarasina tum ozel kanallari kapatiyorlarsa bilemem.
  • merhaba,
    ya sizin durumunuz gerçekten çok ilginç
    daha önce HD üyeliği bitip cihazı kendinde kalan üyelerde aynı durum olmuş mu acaba yani herkese ileride böyle mi olacak yoksa ilk kişi siz misiniz acaba?

HD kanalların çalışmaması normal ama SD kanalların tamamının açık olması gerekiyor bence

lütfen durumunuz çözülürse bilgi verir misiniz gerçekten çok enteresan bir durum bu

facebook twitter sikayetvardan vb. mesaj atarsaniz 1-2 gün içinde kendileri döner size kesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz74

merhaba,
    ya sizin durumunuz gerçekten çok ilginç
    daha önce HD üyeliği bitip cihazı kendinde kalan üyelerde aynı durum olmuş mu acaba yani herkese ileride böyle mi olacak yoksa ilk kişi siz misiniz acaba?

HD kanalların çalışmaması normal ama SD kanalların tamamının açık olması gerekiyor bence

lütfen durumunuz çözülürse bilgi verir misiniz gerçekten çok enteresan bir durum bu

facebook twitter sikayetvardan vb. mesaj atarsaniz 1-2 gün içinde kendileri döner size kesin

Evet sayenizde çözüldü...

Ama Dsmart dan uzak durmakda fayda var..Çok ilginç bir şirket...

SİZİN Önerinizle facebook a yazdım ve 2 saat içinde geri dönüş yaptılar ardından açtılar... Ve SÜPRİZZZZZZZZZZZZZZZZZZ...... Ardından mailime cevap geldi... Paket almanız lazım yoksa izleyemezsiniz mealinde.... YORUM YOK....
  • Bu tür sorunlarla karşılaşılmasın diye kutu olarak uydu alıcısı öneriyoruz d-smartın aboneliği zaten modül ile yapılabiliyor. Ama paketiniz bitse bile uydu alıcısında bu tür soırunlarla karşılaşmazsınız. Dilerseniz modüle paket alarakta d-smart kanallarını izlemeye devam edebilirsiniz. D-smartı izleyecekler bu yönetemi izlerlerse kutuya bağımlı olmazlar diye düşünüyoruz.
  • modüllü kullananların modülü de, abonelik süresi bitince çöp oluyor, bilginize. elinizde modül olmasının hiç bir avantajı olmuyor. modüllü full ya da eğlence paketi aldığınızda, süresi bitince daha uygun bir fiyat verileceğini sanmayın. tecrübeyle sabittir. piyasa fiyatının bile üzerinde fiyat çekiyor dsmart
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.