Şimdi Ara

Üyeliğim Bitti HD KUTU ÇÖP OLDU (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
25.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: boracarli

quote:

quote:

25.11.2009 tarihinde hd cihaz ve full hd paket + spor paketi ni 48 aylık taahhütle aldım. aylık 49.99 tl ödeme ile 25.11 2011 tarihine kadar, yani 2 yıllık süre içinde hem Next ye-15000 HD cihaz sahibi oldum hem de 48 ay boyunca ne kadar kanal varsa hepsini izledim.
    Bu gün aklıma geldi ve 4445565 i aradım. yaklaşık 35 dak. beklemenin ardından öğrendiklerim :
    1- "Sözleşme bitince otomatik yenileniyor." Yani sözleşmeniz bitince sizi aramıyor, sözleşmenizi otomatik yeniliyor, kaldığı yerden aboneliğiniz devam ediyor. yani 3 ay boyunca 49.99 ödemeye devam ettim. halbuki şu anda 24 Ay Taahhütlü 34.99 (fark 45 tl)
    2- "Paket değişikliği için ayın 1'in de arayın." Yani ben paket değiştirmek için, senin yazılım sistemin kabul etmiyor diye neden ayın 1'ini bekleyeyim ki.
    3- "Paketiniz olmadan sadece ulusal yayınları izleyebilirsiniz." Satın aldığımız Hd cihazlar elimizde patladı.
    4- "Taahhüt süreniz bitmiş." 48 aylık taahhüt sürem bittiği için cihaz benim oldu. İade istemiyorlar sanıyorum. Paket iptali için de ceza almayacaklarını söylediler.
    Bilgilerinize sunulur.

bu gün (15.03.2012) hani iptal edecektiniz diye tekrar aradım. Efendim iptal sürecindesiniz sizi arayacaklar diyo hala. Kredi kartımdan her ayın 15'i 49,99 tl çekiyor otomatik olarak. Bari onu çekmeyin dedim. 1 ay daha uzamasın bu mevzuu. cep telefonum 2 kere çaldı +902124780000 nolu telefon arıyordu. açıp alo diyorum kapanıyor. geri arayınca d-smarttan arandığımı anladım. temsilciye beni aradınız telefon kapandı , beni iptal işlemi için mi aradınız dedim. Yok efendim o departman ayrı , sizi tekrar arayacaklar dedi. ilk mesajı yazmamın üzerinden 20 gün geçmiş hala bekliyorum.
    Bide şöyle birşey buldumhttp://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/931946/

saat 20:47 tekrar aradım. 20 gün geçti hala kapatacaksınız dedim. Sıraya koyuyoruz anca dediler. Baya bir kalabalık var heralde iptal için.

Bu gün (17.04.2012) nihayet aradılar.
    Kapanış işlemi için (HD Kutunun mülkiyetinin bana geçmesi için) 20 TL ödemem gerektiğini söylediler.
    Ya da Yazık olmasın diye (!) eğlenceHD paketini 1 yıllık taahhütle aylık 20TL'ye yada sinemaHD+eğlenceHD paketini 1 yıllık taahhütle aylık 25TL'ye kullanabileceğimi söylediler.
    Bir düşüneyim dedim. Kısa zaman sonra geri döneceklerini söylediler.
    Şimdilik bekliyorum.

Teklif güzelmiş eğer alternatifin yoksa bence yararlanabilirsin.
  • quote:

quote:

quote:

25.11.2009 tarihinde hd cihaz ve full hd paket + spor paketi ni 48 aylık taahhütle aldım. aylık 49.99 tl ödeme ile 25.11 2011 tarihine kadar, yani 2 yıllık süre içinde hem Next ye-15000 HD cihaz sahibi oldum hem de 48 ay boyunca ne kadar kanal varsa hepsini izledim.
    Bu gün aklıma geldi ve 4445565 i aradım. yaklaşık 35 dak. beklemenin ardından öğrendiklerim :
    1- "Sözleşme bitince otomatik yenileniyor." Yani sözleşmeniz bitince sizi aramıyor, sözleşmenizi otomatik yeniliyor, kaldığı yerden aboneliğiniz devam ediyor. yani 3 ay boyunca 49.99 ödemeye devam ettim. halbuki şu anda 24 Ay Taahhütlü 34.99 (fark 45 tl)
    2- "Paket değişikliği için ayın 1'in de arayın." Yani ben paket değiştirmek için, senin yazılım sistemin kabul etmiyor diye neden ayın 1'ini bekleyeyim ki.
    3- "Paketiniz olmadan sadece ulusal yayınları izleyebilirsiniz." Satın aldığımız Hd cihazlar elimizde patladı.
    4- "Taahhüt süreniz bitmiş." 48 aylık taahhüt sürem bittiği için cihaz benim oldu. İade istemiyorlar sanıyorum. Paket iptali için de ceza almayacaklarını söylediler.
    Bilgilerinize sunulur.

bu gün (15.03.2012) hani iptal edecektiniz diye tekrar aradım. Efendim iptal sürecindesiniz sizi arayacaklar diyo hala. Kredi kartımdan her ayın 15'i 49,99 tl çekiyor otomatik olarak. Bari onu çekmeyin dedim. 1 ay daha uzamasın bu mevzuu. cep telefonum 2 kere çaldı +902124780000 nolu telefon arıyordu. açıp alo diyorum kapanıyor. geri arayınca d-smarttan arandığımı anladım. temsilciye beni aradınız telefon kapandı , beni iptal işlemi için mi aradınız dedim. Yok efendim o departman ayrı , sizi tekrar arayacaklar dedi. ilk mesajı yazmamın üzerinden 20 gün geçmiş hala bekliyorum.

saat 20:47 tekrar aradım. 20 gün geçti hala kapatacaksınız dedim. Sıraya koyuyoruz anca dediler. Baya bir kalabalık var heralde iptal için.

Kapanış işlemi için (HD Kutunun mülkiyetinin bana geçmesi için) 20 TL ödemem gerektiğini söylediler.
    Ya da Yazık olmasın diye (!) eğlenceHD paketini 1 yıllık taahhütle aylık 20TL'ye yada sinemaHD+eğlenceHD paketini 1 yıllık taahhütle aylık 25TL'ye kullanabileceğimi söylediler.
    Şimdilik bekliyorum.

Evet uzun zaman oldu 14.05.2012 yayın kesildi. Hiçbir sinema ve belgesel kanalı açılmıyor. ATV HD, A HABER HD, TRT HD dışında hiçbir hd kanal açılmıyor. 22. kanal D HD açılmıyor ama 422 de normal açılıyor. Vallahi ben memnunum. Boşu boşuna 50 tl vermek anlamsızmış.
    Ayrıca cihaz bugün (21.05.2012) arıza yaptı. Beslemesi bozulmuş dediler (80TL). Ayrıca binadaki santralin çıkışı da yandı galiba sinyal gelmiyor. Daireme gelen diğer bir hat var. Onunla idare ediyorum. Herkeze selamlar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bilgilerinize sunulur.

Şimdilik bekliyorum.

Evet uzun zaman oldu 14.05.2012 yayın kesildi. Hiçbir sinema ve belgesel kanalı açılmıyor. ATV HD, A HABER HD, TRT HD dışında hiçbir hd kanal açılmıyor. 22. kanal D HD açılmıyor ama 422 de normal açılıyor. Vallahi ben memnunum. Boşu boşuna 50 tl vermek anlamsızmış.
    Ayrıca cihaz bugün (21.05.2012) arıza yaptı. Beslemesi bozulmuş dediler (80TL). Ayrıca binadaki santralin çıkışı da yandı galiba sinyal gelmiyor. Daireme gelen diğer bir hat var. Onunla idare ediyorum. Herkeze selamlar.

benim sd cihazımda aynı sorunu vermişti cihazdaki iki ışık yanıp sönüyordu 40 lira dedi 30 liraya yaptırmıştım.
  • Beceremediler paralı yayın işini TR'de, şimdilik protesto edip ücretsiz izliyorum. Biliyorum kendime zararım
  • Dsmart rezalet bir firmadir muhatap birini bulmak için 1 saat telefon basında beklersiniz, cihazınız arıza yapar 30 günde bir gelir ama bakarsiniKi cihaza hiç dokunulmamış bile tekrar gönderirsiniz tekrar gelir cihaz yine aynı ve siz tekrar gönderirsiniz derken.... Tam 3 ayınız gider sizi rezil ederler, dua edin cihaziniz ariza yapmasin yoksa sinir kupune doner yasamaktan sogursunuz. zaten fiyatları uçuk durumda, bu firmaya para kazandırdığıma inanin çok üzgünüm tüm üyeliklerimi iptal ettirdim cihazı çöpe atma pahasına bu firmayla ilişiğimi kesiyorum. Takdir sizlerindir. Saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, 24 ay taahütle HD paket almıştım. Aldığım bayi 24 ay sonunda cihaz sende kalıyor demişti. Aylık 29,99 TL paket. 24 ay bitti, adamlara üyeliğimin kapatılması için taahütlü posta ile dilekçe İstanbul'a dilekçe göndermek gerekiyor. Onu da hallettim. Ağustos ayında 2 ay fatura gelmedi, kapatıldı diye de telefonda teyit aldım. Şu an şok. Ekim başında bana 2 aylık kullanım ücreti + Kutu kullanım bedeli 63,89 TL fatura kesmişler. Müşteri hizmetlerini aradım kapattırmıştım ben, fatura kesmişsiniz bu ne iş diye? Cevap başka bir şok oldu, kutuyu bir Dsmart bayisine iade etmem gerekiyormuş, iade etmediğim için 2 aylık fatura kesmişler. Ayrıyetten yeniden üyelik iptali için dilekçe göndermek gerekiyormuş. Bu ne arkadaş ya, kutuyu ben niye teslim ediyorum geriye? Var mı böyle birşey?
  • ben hiç bir ortamda kredi kartı bilgilerimi verip otomatik kesin demem otomatik talimat verdim.ödeniyor ama iptal ettiğimde ise otomatik talimatımı keserim bak ozaman nasıl iptal ederler
  • benim taahhüdüm 30 eylül itibariyle bitti. full hd pakete 29.99 ödüyordum. baktım uzatılmış ve 33.99 farura kesilmiş. aradım iptal edin dedim peki dediler. ıslak imzalı dilekçeyi de hallettim. baktım dönen yok mail attım dönüş oldu. 29.99 dan devam dediler yok, çok istiyorsunuz dedim olurmu full paket 70 küsür lira falan dediler olsun dedim, peki dediler iptal ettiler sıkıntı çıkarmadan. bakalım yarın ne olacak. bu arada isteyen var ise kutuyu devredebilirim 2009 aktivasyonlu next 15000hd.
  • Bugün bitpazarında 10 tl verdim yepyeni sıfır gibi bir Dsmart HD Box (Page marka), akıllı çok fonksiyonlu kumandası ve harici 12 V sağlayıcısıyla beraber aldım. D'smart kartı da üzerinde. kartı çıkarır normal uydu alıcı olarak kullanmayı düşündüm. Belki açık kanallardaki HD yayınları da alırım diye bekledim. İşyerime geldim, uydu alıcıyı bağladım. ne ses ne görüntü. bozuk mu diye düşünürken kendiliğinden sese geldi, bir filmin sesi geliyor, görüntü yok. Daha önce aboneliğim biten AT1040-CIS Sunny D'smartlı uydu alıcımı halen, hem de 2008 aktivasyonlu olduğu için 29 bedava kanal açık olarak izliyorum. Bunu da öyle zannettim aldım. Ama şimdi foruma girince kazın ayağının öyle olmadığını, aboneliği bitince cihazın çöpe dönüştüğünü okudum, moralim bozuldu.
    Bizim gıcır ONLUK galiba çöpe gitti.
    Arkadaşlar, bir yazılım atarak falan bu işi çözen, uyduyu D'smartın esaretinden kurtarabilen olduysa, veya herhangi bir çözüm üreten varsa yardım bekliyorum.
  • pace marka HD+ cihazım var. Aboneliğim bitti. Şu anda FTA kanalları izleyebiliyorum. Yeni FTA kanal ekleyip izleyebiliyorum. Sadece BISS şifrelemeli kanalları açmıyor sanırım. Bir de şöyle kafamıza göre sıralayabilsek kanalları çok güzel olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yetki

Bugün bitpazarında 10 tl verdim yepyeni sıfır gibi bir Dsmart HD Box (Page marka), akıllı çok fonksiyonlu kumandası ve harici 12 V sağlayıcısıyla beraber aldım. D'smart kartı da üzerinde. kartı çıkarır normal uydu alıcı olarak kullanmayı düşündüm. Belki açık kanallardaki HD yayınları da alırım diye bekledim. İşyerime geldim, uydu alıcıyı bağladım. ne ses ne görüntü. bozuk mu diye düşünürken kendiliğinden sese geldi, bir filmin sesi geliyor, görüntü yok. Daha önce aboneliğim biten AT1040-CIS Sunny D'smartlı uydu alıcımı halen, hem de 2008 aktivasyonlu olduğu için 29 bedava kanal açık olarak izliyorum. Bunu da öyle zannettim aldım. Ama şimdi foruma girince kazın ayağının öyle olmadığını, aboneliği bitince cihazın çöpe dönüştüğünü okudum, moralim bozuldu.
    Bizim gıcır ONLUK galiba çöpe gitti.
    Arkadaşlar, bir yazılım atarak falan bu işi çözen, uyduyu D'smartın esaretinden kurtarabilen olduysa, veya herhangi bir çözüm üreten varsa yardım bekliyorum.

sana orda saglam tüm kanalları gösteriyor diyemi sattılar. ne bekliyordunki o gıcır on liranı verirken .sen 10 liraya 12volt adaptor alamazsın. onuda belirtiyorsunki yukarda o12v saglayıcısı dedigin adaptorun parasını kafanda kırk defa çarpıp bölmüşsün belli. yok arkadaş böyle bir şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19 -- 13 Mart 2013; 13:13:06 >
  • 19 isimli arkadas ; burası donanım haber !!! insanları yargılayıp egonu tatmin etmek istiyorsan git baska siteye. Arkadasın yaptıgı hesap seni ne ilgilendirir. En sonda yazmıssın ya , bu forum dan uzak ,allaha yakın ol bi zahmet ...
  • En güzeli modüllü enigma 2 bir cihaz almak enigma 2 tabanlı bir cihazda istedigin uyduları tarattın kanal listeni kendi alışkanlıgına göre düzenledin istiyorsan serverini aldın çeşitli pliginler yüklyerek cihazının içerigini zenginleştirdin sonradan aldın bir dsamart modül ohhh misgibi süren biterse istersen uzatır istersen uzatmassın iptal derdin yok uydunun çöp olma derdiyok hala insanlar niye dsmartın aptal cihazları ile ugraşıyorlarki o cihazlar dsmartı iptal ettirdikten sonra sende kalsa ne olur kalmasa ne olur hiç bir özellikleri yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: fıratbozkurt

Hocam kutunun çöp olması söz konusu değil. Çıkar smartcard'ı uydu bağlantısı takılıysa tüm şifresiz uydu kanallarını izlersin.

aynen öyle...
  • Smartkartı çıkardığımda, Smart Kartı takın diyor.
    Takmayınca hiç görüntü gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yetki

Smartkartı çıkardığımda, Smart Kartı takın diyor.
    Takmayınca hiç görüntü gelmiyor.

Arkadaşım uydu alıcını normal bi uydu alıcısı gibi kullanarak tüm ulusal ve yerel kanalları izleyebilirsin tek yapman gereken.....:
    D'smart müşteri hizmetlerini arayarak (0850 266 0 266) durumu anlatacak ve uydu alıcını ulusal ve yerel kanalları izleyebilecek şekilde yetkilendirilmesini talep edeceksin, yalnızca bi kaç saniye hatta bekleyeceksin ve sen daha telefonu kapatadan yayınların açılmış olacak hepsi bu kadar kartla yazılımla falan boşuna uğraşma dediğimi yap açılacaktır.....
    İyi seyirler

NOT: Bunu uygulayabilmen için D'smart ta o cihazın senin adına kayıtlı olması gerekiyo ya da kimin adına kayıtlıysa o arayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi echelon34 -- 2 Nisan 2013; 18:33:18 >
  • Birpazarından aldığım için kimin adına kayıtlı olduğunu bilme şansım yok.
    Bilgilendirme için teşekkürler ...
  • Benim de Next HD cihazım var. D Smart Kanal sıralamasına sınırlama getirmiyor ancak 600 den sonra kaydedebilirsiniz. Ben öyle yaptım mesela kanalları uydudan taratım listeye ekle dedim daha sonra da istediğim gibi sıraladım. D smart kanalları da dahil. Kendi istediğim şekilde izledim. Üyeliğim bitince kapattım D smart kanalları kapandı ama normal ücretsiz yayınları halen izleyebiliyorum.
  • 4:3 tvler yüzünden hd yayında yok memlekette
  • Bu ay 2 yıllık taahütüm bitecek, son ay olmasına rağmen 29,90 lık faturam 33TL geldi aradım müşteri hizmetlerini güncel fiyat bu diyor, sözleşmem var diyorum ama anlamıyorlar.Bana verdikleri cihaz next-ye-15000 hd kutu, "2 yıl sonra senin olacak" diyerek sattılar tabi 2. bir şok "60tl karşılığında sizin oluyor" demezmi, tam dolandırıcı çıktılar.İnternetten baktım 18000 modeli 120 tl, acaba kutuyu iademi etsem, yoksa 60 tl verip aynı kutuyu kullanmaya devam mı edeyim?Yukardaki yorumlardan çalışmaz falan diyenlerde var ne yapacağımı şaşırdım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.