Şimdi Ara

ÜYELİK İPTALİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Görüyorum ki burada yönetici tanıdığı olmayan birilerinin helal para kazanma gibi bir ihtimali yok.

Bir konu açtım ne hırsızlıkla suçlanmadığım kaldı nede başka birşey ben ürünlerimi zaten satıyorum amacım buradaki arkadaşlarımda faydalanmasıydı.Sıfır faturalı ambajlı ürünün neyini ikinci ele konu diye koyacakmışım neden ? !!!

Siz yönetici kankalarınız ve akrabalarınız ile devam edin ve benim üyeliğimi lütfen iptal edin yada banlayın sınırsız olarak...bu zamana kadar hiç bir konuda kimseye küfür hakaret ve ayıp etmedim ama üyeliğimin iptal edilmesi yada banlanmam için bu gerekiyorsa ben kendime yakıştıramam siz yaptım sayın ve silin beni hoşçakalın...

• Tufan_1907 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle sakin olun, meselenin aslını öğrenmeden kimseyi zan altında bırakmaya gerek yok.

Konuyu açtığınız bölüm; Sıcak Fırsatlar » Sıcak Fırsatlar » Gıda, Giyim ve Aksesuar

http://forum.donanimhaber.com/forumid_601/tt.htm

Bu bölüm şahsi satışlar için değil; Gıda, Giyim ve Aksesuar ürünlerinde geçerli, piyasa mevcut kampanyaları duyurmak içindir. Bölümde mevcut konulara kabaca göz atarsanız, bölümde kişisel tek bir satış konusunun olmadığını, mevcut konularının tamamının firmaların yaptığı kampayaların duyuruları olduğunu görürsünüz.

Forumumuzda, her türlü alım satım işlemi; ikinci el bölümü dahilinde yapılır. Bu bölüm dışında ticari konulara izin verilmez. Bölüm adı sizi yanıltmasın; bölümde satılan ürünler için açılan konuların büyük çoğunluğu sıfır ürünlerdir. Bölüm; kurumsal ve kişisel her türlü sıfır ve 2. el satışı kapsadığı için, genel manada "İkinci el" şeklinde isimlendirilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni abonelik iptali
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.