quote:Orijinalden alıntı: Deleted User[Deleted by Admins]yada ana bacı avrat ne warsa söz ortaya zaten çok dayanmaz üyrliğin kendinden iptal olur
quote:Orijinalden alıntı: Deleted User[Deleted by Admins]çizilmeden hemen şu smileyleri kopyalayım da lazım olur belki
quote:Orijinalden alıntı: baytarçizilmeden hemen şu smileyleri kopyalayım da lazım olur belkiAlıntıları Göster Format at
quote:Orijinalden alıntı: sleepçizecek olan yok mu ya Alıntıları Göster niye ki esermikli hayırdır? zaten çok uzun zamandır yoksun forumda
quote:Orijinalden alıntı: PHIniye ki esermikli hayırdır? zaten çok uzun zamandır yoksun forumdaAlıntıları Göster benimkinide iptal edermisiniz
quote:Orijinalden alıntı: tütübenimkinide iptal edermisinizAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ***Damre*** benimkinide iptal edermisiniz
quote:Orijinalden alıntı: Saralondéquote:Orjinalden alıntı: ***Damre*** benimkinide iptal edermisiniz Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Saralondé quote:Orjinalden alıntı: ***Damre*** benimkinide iptal edermisiniz
quote:Orijinalden alıntı: sesçıkarmaquote:Orjinalden alıntı: Saralondé quote:Orjinalden alıntı: ***Damre*** benimkinide iptal edermisiniz Alıntıları Göster fake
quote:Orijinalden alıntı: baytarçizilmeden hemen şu smileyleri kopyalayım da lazım olur belkiAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: baytar çizilmeden hemen şu smileyleri kopyalayım da lazım olur belki İstersen geri verebilirim bilgisayarda duruyor sesermikli Bir s fazla mı oldu ne
quote:Orijinalden alıntı: OnuRhortAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: >OnuR< hort sayfa tepelerinden sıkıldıına sevindim .. bbaytar ii bi fiyata anlaşırız sorun deil bi "b" fazla mı oldu ne big seninde eskilerden olduundan şüpheleniyorum
quote:Orijinalden alıntı: s£stavinaquote:Orjinalden alıntı: >OnuR< hort sayfa tepelerinden sıkıldıına sevindim .. bbaytar ii bi fiyata anlaşırız sorun deil bi "b" fazla mı oldu ne big seninde eskilerden olduundan şüpheleniyorum Alıntıları Göster Ayıp ettin bedavaya vereyim Herşey para değil ya Sonuçta ben onları ödünç almıştım, sahibine verme vakti geldi Ama şimdi upload etmekle uğraşamam,başka zaman gel