quote:Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch Bilader aklını mı oynattın bana devret hesabını replika ağar ol bana devredilecek o hesap
quote:Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch quote:Orjinalden alıntı: TechN9ne quote:Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch Su küçüğün hesap büyüğün. O sebeple sıraya geç delüanlı. Şuna bi bardak Soğuk su verin de hevesini alsın.. Bana "şu" dediğin için şikayet ediyorum. Tamam abi ya kızma Delüanlı ya bi bardak Soğuk su verin de hevesini alsın..
quote:Orjinalden alıntı: imPsYcHo harbiden şikayet etmiş2.iski vakası TechN9ne Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 3 günü kaldı.
quote:Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch quote:Orjinalden alıntı: imPsYcHo harbiden şikayet etmiş2.iski vakası TechN9ne Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 3 günü kaldı.
quote:Orjinalden alıntı: AseLaL girme foruma olur biter alla allayarabbim ne insanlar var yahu öle deme hemşo arkasında iz bırakmak istemio
araştımacı gazeteci bi sevgilim var öffff yahu tüm forumu didik didik etmiş eski sevgilime yazdığım lakırtıları okursa aşkımız biter AlimAllah böyle bir muhabbet olsa gerek ....ee herkezin ruhunda bir uğur dündar saklıdır
quote:Orjinalden alıntı: SynFx en son attığı mesaj 2005 te 2005 te yemiş dimekki yemeği ....mercimek fırında filan güzel olur ama ...Afiyet olsun