Şimdi Ara

TTNET Üyelik İptali Sonrası Gelen Fatura

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar üyeliğimi 6 kasım itibariyle iptal ettirdim ve işlemim onaylandı.Bana 6 kasıma kadar kullandığım internetin parasını ödeyeceğimi söylediler.Ancak bugun baktıgımda kasım ayı için tam fatura kesildiğini gördüm.

Fazla kesilen ücreti nasıl geri alabilirim?

• Önce faturayı ödüyorsun sonrasında ttnet bir kaç ay içinde senin ne kadarını kullanıp kullanmadığını tespit edip para iadesi için senin telefonuna mesaj atıyor sende en yakın Telekom'dan veya hesaba havale ettirip fazla ödediğin kısmı iade alıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serinyer

Önce faturayı ödüyorsun sonrasında ttnet bir kaç ay içinde senin ne kadarını kullanıp kullanmadığını tespit edip para iadesi için senin telefonuna mesaj atıyor sende en yakın Telekom'dan veya hesaba havale ettirip fazla ödediğin kısmı iade alıyorsun.

çok çok teşekkür ederim.o zaman ben faturayı ödeyeyim.sanırım cayma bedeli alırken düşerler kullanmadığım kısımın parasını
  • Cayma bedeli taahhütlü iken iptal ettirirsen isteniyor diye biliyorum. Eğer öyleyse ekstra indirimler vs derken borç bile çıkartabilirler. Ben taahhüt bittikten sonra iptal ettim, en son gelen faturayı ödeyip 50TL sonra iade almıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serinyer

Cayma bedeli taahhütlü iken iptal ettirirsen isteniyor diye biliyorum. Eğer öyleyse ekstra indirimler vs derken borç bile çıkartabilirler. Ben taahhüt bittikten sonra iptal ettim, en son gelen faturayı ödeyip 50TL sonra iade almıştım.

benim cayma bedelini superonline ödeyecegınden dolayı sorun yok
  • son zamlardan sonra tahahhüt bitsin hemen iptal için gidecem. bu arada ttnet bayilerinden iptal ediliyormuş doğrumu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limonen -- 13 Kasım 2013; 20:06:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

son zamlardan sonra tahahhüt bitsin hemen iptal için gidecem. bu arada ttnet bayilerinden iptal ediliyormuş doğrumu?

bize de öyle söylemişlerdi ancak bayi biz yapamayız dedi.mecburen merkeze gittik iptale
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TTNET ile fatura saçmalığı
    12 yıl önce açıldı
    TTnet abonelik iptali hakkında
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: netscarter

quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

son zamlardan sonra tahahhüt bitsin hemen iptal için gidecem. bu arada ttnet bayilerinden iptal ediliyormuş doğrumu?

bize de öyle söylemişlerdi ancak bayi biz yapamayız dedi.mecburen merkeze gittik iptale

gitmek sorun değil yeterki kurtulalım şu illetten.
  • TTNET taahhüt dolmadan kapatıcam ama cayma bedelinin faturasını bana hemen verirlermi? Blge müdürlüklerinden iptal ettirsem mesela hemen alabilirmiyim faturasını?

Süperonline a geçtim 60 gün içinde ceza bedelinin faturasını verirsem superonline faturasından düşecek. ama 60 gün dolmasına az kaldı (gerçi bukadar zaman geçmesinin nedenide superonline benim sabit hattımı taşıma mücadelesi ile geçti)
  • quote:

Orijinalden alıntı: netscarter

Arkadaşlar üyeliğimi 6 kasım itibariyle iptal ettirdim ve işlemim onaylandı.Bana 6 kasıma kadar kullandığım internetin parasını ödeyeceğimi söylediler.Ancak bugun baktıgımda kasım ayı için tam fatura kesildiğini gördüm.

Fazla kesilen ücreti nasıl geri alabilirim?

Üyelik iptali sonrası fatura sorgulamasını nereden yapıyorsun? OIM hesabı da kapanmıyor mu o an? Mail'de göndermezler herhalde ek fatura için malum senin haberinin olmaması dolandırıcıların işine geliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: belmont

TTNET taahhüt dolmadan kapatıcam ama cayma bedelinin faturasını bana hemen verirlermi? Blge müdürlüklerinden iptal ettirsem mesela hemen alabilirmiyim faturasını?

Süperonline a geçtim 60 gün içinde ceza bedelinin faturasını verirsem superonline faturasından düşecek. ama 60 gün dolmasına az kaldı (gerçi bukadar zaman geçmesinin nedenide superonline benim sabit hattımı taşıma mücadelesi ile geçti)

aynı dert bende de var.1 aydır telefonu taşıyamadılar.

bunun yanında ttnet cayma bedelını bıldırmedı bana hala
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.