quote:Orijinalden alıntı: fusem avea online işlem merkezinden. numaralı hattınızın CEPTEN TANISMA PAKETI (100 MB) aktif durumdadir. bu yazıyo... Yani 100 MB internet paketine üye myim şu an? Peki nereden öğrenebilirim kaç MB ım kaldığını?
üyesiniz şuan ama ne kadar kaldıgını nerden ögrenirsiniz bilmiyorum (tabii oim'de muhakkak vardır ama avea'nın oim'sini bilmiyorum)
üyesiniz şuan ama ne kadar kaldıgını nerden ögrenirsiniz bilmiyorum (tabii oim'de muhakkak vardır ama avea'nın oim'sini bilmiyorum)
quote:Orijinalden alıntı: neandertal06 quote:Orijinalden alıntı: fusem avea online işlem merkezinden. numaralı hattınızın CEPTEN TANISMA PAKETI (100 MB) aktif durumdadir. bu yazıyo... Yani 100 MB internet paketine üye myim şu an? Peki nereden öğrenebilirim kaç MB ım kaldığını? evet üyesiniz hediye gelmiş olabilir ? ne kadar kaldığını daha öğrenen olduğunu görmedim ben
quote:Orijinalden alıntı: #Tuna# quote:Orijinalden alıntı: neandertal06 quote:Orijinalden alıntı: fusem avea online işlem merkezinden. numaralı hattınızın CEPTEN TANISMA PAKETI (100 MB) aktif durumdadir. bu yazıyo... Yani 100 MB internet paketine üye myim şu an? Peki nereden öğrenebilirim kaç MB ım kaldığını? evet üyesiniz hediye gelmiş olabilir ? ne kadar kaldığını daha öğrenen olduğunu görmedim ben Onile İşlem Merkezine baktım ama yok. Bende aveaya mail attım, bakalım nasıl bi cevap gelecek.
quote:Orijinalden alıntı: fusem telefonunuzdan kontrol edin demesinler Yok o kadar saçmalamadılar allahtan :) Müşteri Hizmetlerini arayin demişler... İşim yok iki kelimelik şey için mh arayacam...