Şimdi Ara

uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc00007b hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
7.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc00007b hatası'nın yokmudur bir çözümü allah rızası için yapmadığım şey kalmadı rica ediyorum bilen biri yazsın bir çok kişide bu hata geliyor win7 64 bit den dolayı yokmudur çözümü

• kardeş aynı sorun benim başımada geldi . windows güncelleme yapmayı dene . olmassa format atmaktan başka çaresi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: alparslan71

kardeş aynı sorun benim başımada geldi . windows güncelleme yapmayı dene . olmassa format atmaktan başka çaresi yok

Tamam sorunumu çözdüm kardeşim senin sorunun devam ediyorsa yardım edebilirim çok basit bir olaymış :)
  • nasıl çözdün ? anlatırsan başkalarıda yararlanabilir ???
  • quote:

nasıl çözdün ? anlatırsan başkalarıda yararlanabilir ???

Tabiki anlatayım arkadaşlar öncelikler öncelikle Buradan: ''http://www.dosya.tc/server23/4DeIup/64B_TUYUMLUDLL.rar.html' Bu Dlleri indirin bunları windows 7/xp 64 bit uyumlu dllerirdir.

Bu DLL'Rİ Bilgisayarım/yereldisk(:C)/Windows/SysWOW64 Klasörünün içine atın bukadardır ondan sonra oyunu rahatlıkla oynayabilirsiniz. Bir sorun olursa yazın ben bu hatayı bunları atarak çözümledim.
  • ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM. ALLAH NE MURADIN VARSA VERSİN DENEMEDİĞİM ŞEY KALMADI BUNU DENEDİM VE ÇALIŞTI. ALLAH RAZI OLSUN
  • quote:

Orijinalden alıntı: smt.tsc

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM. ALLAH NE MURADIN VARSA VERSİN DENEMEDİĞİM ŞEY KALMADI BUNU DENEDİM VE ÇALIŞTI. ALLAH RAZI OLSUN

Yardım edebildiysem ne mutlu bana :)
  • Yapamayanlar bilgisayarlarina format atsınlar. Kesin çözüm budur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum uzun zamandır arıyordum. Ben de aynen böyle bir konu açmıştım. Umarım çalışır. Çok teşekkürler
  • merhaba arkadaşlar bende bu hatayı alıyorum ve verdiğiniz linkte dosya bulanamadı diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Besir07

uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc00007b hatası'nın yokmudur bir çözümü allah rızası için yapmadığım şey kalmadı rica ediyorum bilen biri yazsın bir çok kişide bu hata geliyor win7 64 bit den dolayı yokmudur çözümü
    kardeşim link bulunamadı diyor bi güncelleme yapsan? biraz hortlatmış gibi olacam ama
  • d3wildagg3r D kullanıcısına yanıt
    http://s3.dosya.tc/server25/PGfDtW/64B_TUYUMLUDLL.rar.html yeniledım kardeşim buyur bayadır giremiyordum gördum anda yeniledim :D
  • allah razı olsun. benim sorunumu çözdü bu.
  • Besir07 B kullanıcısına yanıt
    Kardeşim Allah razı olsun kaç saattir bu sorunla uğraşıyodum :)
  • quote:

http://s3.dosya.tc/server25/PGfDtW/64B_TUYUMLUDLL.rar.html yeniledım kardeşim buyur bayadır giremiyordum gördum anda yeniledim :D

atarken birkaç dosya atmıyor
  • quote:

quote:

nasıl çözdün ? anlatırsan başkalarıda yararlanabilir ???

Tabiki anlatayım arkadaşlar öncelikler öncelikle Buradan: ''http://www.dosya.tc/server23/4DeIup/64B_TUYUMLUDLL.rar.html' Bu Dlleri indirin bunları windows 7/xp 64 bit uyumlu dllerirdir.

Bu DLL'Rİ Bilgisayarım/yereldisk(:C)/Windows/SysWOW64 Klasörünün içine atın bukadardır ondan sonra oyunu rahatlıkla oynayabilirsiniz. Bir sorun olursa yazın ben bu hatayı bunları atarak çözümledim.

Bunu yapmanızı tavsiye etmiyorum. Çünkü syswow64'deki sistem dosyalarını değiştiriyorsunuz. Bilgisayarınızda soruna yol açabilir. Çünkü bunu yapmakla syswow64'teki 64 bit dll dosyaları yerine 32 bit dll dosyaları koyuyorsunuz. Bu durumda 64 bit programlar hata verir bu sefer.

Hataya gelince: 0xc00007b hatası demek 64-32 bit çakışması var demek. Yani ya siz 32 bit os kullanıyorsunuz; 64 bit uygulama çalıştırmaya kalkıyorsunuz ki bu durumda boşuna uğraşmayın sorunu çözemezsiniz veya 64 bit os kullanıyorsunuz, ama söz konusu uygulama 32 bitte çalışmak için inat ediyor ve siz o uygulamayı Program Files (x86) klasörü dışında başka bir yere yüklediniz.

Çözümü: Önce uygulamayı kaldırın. Bu sefer Program Files (x86) klasörüne kurulum yapın. Bir de o uygulamayla beraber redist diye bir klasör geldiyse, onun içindeki gerekli programları yükleyin. Çünkü, yeni DirectX eskiyi desteklemiyor. Yani eski DirectX'i de kuracaksınız.

Sorunun çözülmüş olması gerekir.

• Besir07 B kullanıcısına yanıt
    kardeşim bi linki yenile ne olur bende bi zamanlar senin durumundaydım hala öyleyim ya çözemiyorum bunu varya googleye bu hatayı yazdığımda girmediğim link kalmadı bi çözüm bulun :(
  • Arkadaşlar aynı sorunu yaşayan dostlarım buradan çözüme ulaşabilir . Ben buradan çözüme ulaştım .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.