|
Bildirim
Play store gelirleri düşerken App store yükseliyorsa burada durgunluktan ziyade android tarafının iOS tarafına kullanıcı kaybını da incelemek gerekiyor.
|
hesap makinesi için bile abonelik istiyolar belki düşerse alımlar eski düzene dönebilir, cok saçma bir hale geldi uygulama mağazaları
|
Uygulamalar tek bir sefer satın alma sistemine geri dönsünler alalım abonelik sistemiyle yürümez. Bir tane safari eklentisi 100 TL aylık
Ücretli uygulamaların ücretsiz alternatiflerini kullanıyorum. Bir tane ücretli uygulamanın yaptığı şeyleri 1-2 tane uygulama ile halletmeye çalışıyorum. ücretsiz deneme sürümü varsa üşenmeyip yeni hesap açıyorum. Bu Arada telegram kanalım var isteyen özelden isteyip kanala katılabilir kanalda sohbet yok sadece iOS macOS TestFlight beta uygulamaları paylaşıyorum beta uygulamalarda uygulama içi satın alımı yok ücretsiz satın alma işlemi yapıyorsun ücret almıyor zaten söylüyor mesela picsart AdGuard vpn vb… Burada paylaştığım safari eklentisini Tavsiye ederim ücretsiz kullanılıyor https://forum.donanimhaber.com/google-chrome-da-secili-metne-ozel-ceviri-uzerinde-calisiyor--153216354 |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 7 Temmuz 2022; 12:10:1 > |
|