Mobil dünyadaki uygulama ve oyunları değerlendirdiğimiz Uygulama Haberi programımızın 9. bölümünde sizler için birbirinden farklı ve dikkat çeken oyunlara ve uygulamalara yer verdik.
Max Payne Android için çıktı (Android ve iOS için)
Google Unveils 3-D Mapping Imagery For iOS Devices
max payne (tegra 3) tüm nimetlerindne faydalanıyor MALI 400 gpu ile. ;)
Xperia Neo V sahibiyim AirDroid kurdum ama sürekli yanlış şifre diyor. Hatta Qr ile taratmama rağmen yanlış şifre diyor. Aynı modeme bağlıyız. Var mı bir çözüm?
şu anda Max Payne için tegra sd data dosyasını telefona attım, oyunun silip baştan kurdum ve chainfire 3d ile akıcı oynuyorum... tegra 3 için htc one x e yine gerek olmadığını bizzat söyleyebilirm...
gün bey saçları kestirme vakti gelmiş :)
galaxy s3te tegra oyunları çalışıyor
dead trigeri bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: X-FI
tegra 3 sadece HTC One X e özel kalmayacak :) eheh aşağıdaki linke bakarsanız anlarsınız ;)
max payne (tegra 3) tüm nimetlerindne faydalanıyor MALI 400 gpu ile. ;)
Tabii ki bir çok şeyin çözümü var. Bunların farkındayız ancak şöyle bir durum var ki bahsettiğiniz çözümü uygulayabilen kişi sayısı o kadar az ve doğal olarak tavsiye edemiyeceğimiz kadar riskli olduğundan (gerçi değil ama insanlar neler neler yapıyor) programda istediğiniz gibi konuşmak zor.
Teşekkürler Elinize sağlık
Ben airdroid ve offline google Mapsi 4 aydır kullanıyorum yeni birsey degilki
SORU: neden önce iOS sonra android ? CEVAP: oyunu para verip alacan mı ? SORU: neden para vereyim enayi miyim? CEVAP:*!'^+%&/()=?_!'^
Emeğinize sağlık çok güzel ve eğenceli bir bölüm olmuş. Max payne tarzı oyunların dokunmatik ekranda oynamanın zor olacağını düşünmüştüm, inceleme de gördüm nişan alıp ateş etmenin zorluğunu.
Bir yanlışınız var. Daha doğrusu hem yanlış hem eksik: Mobil internetinizi açmadan, telefonunuzdan Hotspot'u açıp bilgisayardan bağlandığınızda yine Airdroid'i kullanabiliyorsunuz. Yani bigisayarınızı ve telefonunuzu aynı Kablosuz ağa bağlama zorunluluğu yok.
quote:
Orijinalden alıntı: Lord of the Shadows
Bir yanlışınız var. Daha doğrusu hem yanlış hem eksik: Mobil internetinizi açmadan, telefonunuzdan Hotspot'u açıp bilgisayardan bağlandığınızda yine Airdroid'i kullanabiliyorsunuz. Yani bigisayarınızı ve telefonunuzu aynı Kablosuz ağa bağlama zorunluluğu yok.
Yanlış denemez zira açtığınız hot spotta sonuçta bir kablosuz ağ yani bir wi-fi aslında. Benzer şekilde notebook'tan da hot spot açıp onun üzerinden de bağlanabilirsiniz. Ben keza genelde notebook'a 3G modemi bağlar ve onun üzerinden tüm cihazlarla eskiden girerdim şimdi ise 3G Router taşıyorum yanımda ki bunların hepsi aslında Wi-Fi ağ açıyor.