Şimdi Ara

uygulama yöneticisini kit-kat ile kullanın (uygulamaları kolayca taşımak için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kit-kat ile gelen en kötü özellik apkların hafıza kartına taşınamamsı yani dosya töneticisi uygulamasının kaldırılması
    ama bunun bir yolu var, stock romun içindeki Gn_oneclean.apk isimli uygulamayı winrar ile çıkarın , telefonn hafızasına atın, normal apk kurar gibi kurun, daha sonra uygulamalarda uygulama yöneticisi programını göreceksiniz, orada 4.2 deki gibi dosya taşıma v.s. yapılabilir. ben denedim çok güzel oldu, tek tıkla tüm dosyaları ister hafıza kartına ister telefona atabilirsiniz.

• tema biraz karanlık ama iş görüyor hocam, teşekkürler
  • Aynı şekilde, dosyalarım uygulamasını ben yapmıştım dün :) apk leri bulmak için yapmıştım. Tema siyah olmasa gine beyaz gibi dursa çok süper olabilir di.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu dediğiniz stock rom nereden bulunur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndirip telefona atın, normal apk kurar gibi kurabilirsiniz;http://speedy.sh/66xCv/GN-OneClean.apk
    Başka uygulama isteyen olursa onları da yüklerim.
  • ram temizlemeyi atabilirmisin

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben hala taşıyamıyorum. ART'ta olmanın etkisi var mı?
  • @met-144 Uygulama yoneticisindeki telefon hizlandirma secenegine basmalisin, widget de eklenebiliyor

@Nalk Bende calisiyor art'ta

• Arkadaslar art kullanmanizi tavsiye etmem dalvik daha stabil art daha oturmamis donma falan yapiyor

• bu uygulama işi pratikleştiren uygulama yoksa taşınmayan uygulama gene taşınmaz o yüzden indirmeyin en iyisi rootlayın ve titanium backup indirip sd karta taşıyın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mty2147

niye güldün, çok mu komik.
  • Teşekkürler dostum bu iyi oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.